Zakelijke verhuizing

Bij een bedrijf of zakelijke verhuizing komen er andere aspecten om de hoek kijken dan bij een particuliere verhuizing. Uiteraard is het afhankelijk van de bedrijfsgrootte maar wij durven te stellen dat het bij een zakelijke verhuizing sowieso om meer spullen gaat dan bij een particuliere verhuizing en de spullen hebben vaak een grotere waarde.

Een belangrijk aspect dat bij zakelijk verhuizen toch wel de boventoon voert is wel dat het bedrijf stil ligt tijdens een verhuizing. En geen bedrijfsactiviteit betekent, geen inkomsten. Tijd is dus werkelijk geld! Door onze ervaring bij zakelijke verhuizingen kunnen wij ervoor zorg dragen dat eerst de spullen aan de beurt komen die de bedrijfscontinuïteit niet dwarsbomen, zoals bijvoorbeeld het archief.

Zelfs als u met uw bedrijf internationaal wilt verhuizen regelen we het voor u. Verder heeft één verhuizer binnen onze organisatie (altijd binnen de verhuisploeg) de leiding en is dan ook uw aanspreekpunt. Hierdoor worden de lijnen en vooral de communicatie kort en duidelijk gehouden.

Wij zorgen dan ook dat de verhuizing zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk zal verlopen. Wij nemen u alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat de medewerkers binnen uw bedrijf zo snel mogelijk weer optimaal kunnen functioneren.

Inhoudsopgave

Voorbereidingen zakelijke verhuizing

Verhuizer

Daarbij houden wij rekening met uw wensen en zorgen dat alles voorspoedig gaat verlopen.

Heeft u een zakelijke verhuizing voor de boeg? En wilt u weten wat u het beste kunt doen met de verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.
Want wat kost een verhuizer nu eigenlijk?

Door het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen geeft u ons waardevolle informatie waardoor wij in de gelegenheid zijn een prijsindicatie af te geven. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten. Voor verdere informatie, leest u snel verder.

Uw meubelen veilig en snel laten vervoeren

Als u gaat verhuizen als bedrijf, dan is het meubeltransport vaak geen kleine klus. Zo hebben onze verhuizers er vaak hun handen vol aan. Een zakelijk meubeltransport heeft dan ook meer om handen dan een meubeltransport bij een privéverhuizing. Wij zorgen er voor dat uw meubelen op een veilige en snelle manier worden verhuist naar uw nieuwe locatie.

Uw meubelen zijn bij Verhuis Gigant dan ook in goede handen. Zo verpakken wij uw meubelen met sterke verpakkingsmaterialen. Zo kunt u zorgeloos verhuizen en weet u dat uw spullen van waarde zoals telefoons, kasten, computers en monitors op een schadevrije manier aankomen en waar gewild, sluiten wij uw apparatuur zelfs weer aan.

Door de combinatie van onze erkende verhuizers en goed onderhouden professionele verhuisapparatuur, kunt u de meubelen zorgeloos laten verhuizen door onze verhuisbedrijf.

Zakelijke verhuizing

Professioneel en zorgeloos uw bedrijf verhuizen

Het bedrijf is uit zijn jasje gegroeid en de noodzaak is aanwezig om te verhuizen naar een groter pand. De werkzaamheden en coördinatie van een zakelijke verhuizing vergt veel tijd en aandacht. De bedrijfsleider heeft zijn/haar handen vast al vol om tijdens de verhuizing de arbeidsprocessen te continueren.

Daarom adviseren wij u om uw zakelijke verhuizing uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuis Gigant. Zijn er bij uw bedrijf ook plannen over te gaan naar een groter pand? En wilt u wellicht uw zakelijke verhuizing uitbesteden?  Lees dan snel verder en kom alles te weten over de mogelijkheden en kosten die zijn verbonden aan een zakelijke verhuizing!

Waarom een zakelijke verhuizer inhuren voor uw verhuizing verstandig en rustgevend is:

Kosten zakelijk verhuizen

Zakelijke verhuizing door Verhuis Gigant

Als een verhuisbedrijf over het keurmerk “Project Professionele Verhuizer” beschikt dan moeten de verhuizers die in dienst zijn aan meerdere eisen voldoen. Zo zijn onze verhuizers opgeleid door het Verhuis College en zijn ze allemaal in het bezit van een VOG verklaring.

Een zakelijke verhuizing? Kies voor Verhuis Gigant. Hieronder hebben wij onze sterke punten voor u op een rijtje gezet.

Zorgeloze expat verhuizing met Verhuis Gigant

Verhuist u als expat? Dan zorgt het op en neer bewegen tussen de landsgrenzen vaak voor veel bijkomende regels. Ook bij een internationale verhuizing, zijn wij de juiste partij. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij u naar het buitenland kunnen verhuizen. Dit doen wij op zo’n manier, dat u al het verhuiswerk uit handen kan geven. Onze verhuisservice zorgt ervoor dat u ook bij een internationale verhuizing snel weer aan het werk kan bij uw nieuwe uitdaging. Binnen een niet al te lange tijd, kunt u snel uw werkzaamheden voortzetten. 

Checklist zakelijke verhuizing

Checklist bedrijfsverhuizingen

Om er zeker van te zijn dat u overal heeft aan gedacht, hebben wij een checklist en een verhuislijst voor u gemaakt. Print deze uit zodat u veel zaken al zelf kunt regelen. Alles wat u zelf regelt, hoeven wij u niet te berekenen. Zo bespaart u op de kosten en bent u nog sneller verhuisd. Wij zetten alvast 3 gouden tips voor u op een rijtje.

Met onze checklist, kunt u dus zelf al wat werkzaamheden uitvoeren. Dit scheelt veel tijd bij bedrijfsverhuizingen. Wilt u alle werkzaamheden uit handen geven? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag. Wij proberen u tijdens verhuizing zo veel mogelijk uit handen te nemen zodat u weer zo snel mogelijk aan de slag kan.

Offerte zakelijke verhuizing aanvragen

Hoe hoog de factuur ligt, hangt van een aantal factoren af. Geeft u dus antwoord op de volgende vragen als u onze offerte invult voor uw zakelijke verhuizing. Hoe meer informatie u ons geeft des te beter zijn wij voorbereid en kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toezenden binnen 24 uur nadat u ons de gegevens heeft verstrekt. De gegevens die wij van u willen weten, hebben wij hieronder voor u opgesomd:

Hoe hoog de factuur ligt, hangt van een aantal factoren af. Geeft u dus antwoord op de volgende vragen als u onze offerte invult voor uw zakelijke verhuizing. Hoe meer informatie u ons geeft des te beter zijn wij voorbereid en kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toezenden binnen 24 uur nadat u ons de gegevens heeft verstrekt. De gegevens die wij van u willen weten, hebben wij hieronder voor u opgesomd:

Diensten Verhuis Gigant
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?