Woningontruiming

Wij verzorgen woningontruimingen en verhuizingen voor particulieren maar u kunt ook als bedrijf bij ons terecht voor een vakkundige bedrijfsontruiming of bedrijfsverhuizing. Vaak is de reden voor ontruiming erg beladen en u wilt dit dan ook uit laten voeren door een professioneel bedrijf die discreet om kan gaan met persoonlijke spullen of bedrijfsgevoelige informatie. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een betrouwbare partij nodig heeft om een ontruiming uit te voeren. U kunt hierbij denken aan;

 • Faillissement
 • Overlijden
 • Seniorenverhuizing
 • Echtscheiding
 • Emigratie
 • Openbare verkoop

Allemaal zaken waarbij u al genoeg aan uw hoofd heeft een betrouwbare partij die u kan ontzorgen een noodzaak is. Heeft u snel die betrouwbare partij nodig? Neem contact met ons op wij helpen u graag.

Inhoudsopgave

Woningontruimingen door Verhuis gigant

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van allerhande verhuizingen en ontruimingen weten wij hoe te werk te gaan bij een ontruiming. Wij zijn dan ook in bezit van al het benodigde materieel om een uw ontruiming op professionele wijze uit te voeren. Ook als het gaat om “speciale woningontruimingen” zoals het ontruimen van vervuilde woningen, ontruiming na vonnis, ontruiming na huurachterstand of spoedontruimingen kunnen onze vakkundige verhuizers dit in goede banen leiden. Ook kunnen wij er voor zorgen dat de woning na de ontruiming bezemschoon opgeleverd wordt. Onze verhuizers zijn erop bedacht dat ontruimen pijnlijk en emotioneel kan zijn en zullen hier ook naar handelen. Wij kunnen u er van verzekeren dat onze ervaren verhuizers dan ook discreet en met respect met de te ontruimen inboedel om zullen gaan.

Woningontruiming

Zorgeloos een woning ontruimen

Wij kunnen u stap voor stap helpen met het ontruimen van de woning of bedrijfspand. Zodra u contact met ons opneemt vragen wij om welke soort ontruiming het gaat. Aan de hand hiervan nemen wij een aantal punten met u door. Zo spreken we bijvoorbeeld in geval van overlijden met u af wanneer we de woning het beste kunnen ontruimen zodat u nog tijd heeft dierbare spullen uit de woning te halen. Elke ontruiming is anders en vraagt dan ook om een andere aanpak. Als wij beginnen met ontruimen zullen alle overige meubels en inboedel uit de woning of bedrijfspand halen. Van deze meubels en inboedel proberen wij zo veel mogelijk af te leveren aan kringloopwinkels en goede doelen. 

Eventueel kunnen wij ook spullen op andere bestemmingen afleveren zoals een veilinghuis of opslag. Alle vloerbedekking kunnen wij op nette en professionele wijze voor u verwijderen en ook de muren laten wij netjes achter zonder schroeven, pluggen of spijkers. Gaten in de muur worden gedicht. Op lichtpunten plaatsen wij kroonsteentjes. Hierna zorgen wij dat de ruimte bezemschoon opgeleverd wordt. Moeten er meer werkzaamheden verricht worden? Bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden, muren geschilderd of herstellen van electra? Ook dit kan Verhuis Gigant voor u verzorgen. Bespreek met ons uw wensen echt niets is te gek wij helpen u graag.

Spoedontruiming

Spoedontruiming

Vaak krijgen wij de vragen of we ook met spoed een woning kunnen ontruimen. Wij kunnen dit zeker voor u verzorgen. In veel gevallen gaat het dan om een woning in een zorginstelling na overlijden van de bewoner. Omdat de wachtlijsten voor deze zorginstellingen lang zijn wordt u verplicht om binnen een paar dagen of soms zelfs binnen 24 uur te ontruimen. Natuurlijk is dit voor u als famillie bijna niet te doen. U bent emotioneel en heeft ook nog andere dingen aan uw hoofd zoals bijvoorbeeld het plannen van de uitvaart. In zo’n geval kunnen wij u helpen. Wij hebben veel ervaring met spoedverhuizingen en kunnen u dan ook adviseren hoe te werk te gaan en waar u eventueel met spullen waarvoor u nog geen bestemming heeft heen kunt. Heeft u nu met een spoedontruiming te maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Verhuis Gigant is uw betrouwbare partner

Bij Verhuis Gigant doen wij altijd ons best om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen niets is bij ons te gek. Onze verhuizers helpen dagelijks met het leegruimen van woningen en het inpakken van inboedel. Ze zijn dan ook veel gewend en gaan altijd respectvol en discreet met uw spullen om. Ook hebben onze verhuizers stuk voor stuk een ruime ervaring en werken veel samen als team hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij uw verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Hoe zorgen wij verder voor een goed verlopende professionele verhuizing?

 • 1

  In goed onderhouden, schone en lucht geveerde verhuiswagens uw spullen te vervoeren.

 • 2

  Te werken met vakkundige verhuizers.

 • 3

  Het monteren en demonteren van meubels.

 • 4

  De dozen te voorzien van etiketten en uw breekbare spullen zorgvuldig te verpakken.

 • 5

  Om matrassen, piano's en banken doen wij speciale hoezen.

 • 6

  Kostbare spullen als schilderen en antiek in speciale verpakkingen verpakken.

 • 7

  Het beschikbaar stellen van verhuisdozen of een container.

Kosten woningontruiming

Elke situatie is anders daarom stemmen we onze offerte altijd af op uw specifieke situatie en wensen. Dit omdat de prijs altijd afhankelijk is van verschillende factoren. Zo kijken wij altijd naar de grot van het te ontruimen object, de grootte van de inboedel, de voorrijkosten en of u gebruik wilt maken van onze extra diensten zoals bijvoorbeeld een eindschoonmaak of onze handyman service. Om u toch een beetje een idee te geven wat een woning ontruiming u ongeveer gaat kosten kunnen we u een paar voorbeelden geven.

Type woningontruiming:Gemiddelde kosten:
Seniorenwoning€ 150,- tot € 400,-
Woning met 1 of 2 kamers€150,- tot € 525,-
Volledige eengezinswoning€ 650,- tot € 1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€ 750,- tot € 2.000,-
Extra kosten bij ontruiming van woning:
Schoonmaken€ 20,- per uur
Verwijderen van vloerbedekking€ 2,50 per m²
Afvalstortkosten€ 150,- tot € 750,-
Voorrijkosten€ 0,25 tot € 0,50 per km

Transport van puin en afval door Verhuis Gigant

Naast het verzorgen van de ontruiming, het verzorgen van herstelwerkzaamheden in de woning en het transport van inboedel naar verschillende adressen kunnen wij ook de afvoer van puin en afval verzorgen. Zeker als het gaat om de ontruiming van vervuilde woningen of woningen waarbij weinig van de inboedel hergebruikt kan worden blijft er een hoop afval achter. Wij laten u natuurlijk niet met dit afval zitten. Vaak heeft u als particulier niet het materiaal om dit allemaal naar een vuilstort te brengen Verhuis Gigant kan dit dan ook voor u doen. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat alles netjes gesorteerd bij de vuilstort wordt afgeleverd.

Diensten & kosten verhuizen

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij helpen u zorgeloos verhuizen

Bij Verhuis Gigant is vrijblijvend ook echt vrijblijvend. Vergelijk onze prijzen met de concurrent en u zult zelf ook zien dat wij echt het goedkoopst zijn en dat zonder in te boeten op kwaliteit.