Verhuizen betaalbaar en snel…..

Als u wilt of gaat verhuizen of wilt u uw woning laten ontruimen dan bent u uiteraard ook op zoek naar een verhuisbedrijf die betaalbaar is en ook nog eens de beste service verleend. Wij kunnen u vertellen dat onze verhuizers van de verhuisservice de Verhuis-Gigant betrouwbaar, zorgvuldig en goedkoop uw inboedel kunnen verhuizen naar de bestemming waar u maar wilt.

Leest u hier alles over een kleine of grote verhuizingen, de kosten en wat erkende verhuisbedrijven voor gemiddelde tarieven berekenen.

Ik ga verhuizen wat nu?

Als u van plan bent te gaan verhuizen naar bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht of Groningen of een andere gemeente dan komt de vraag als snel bij u op ” wat gaat de verhuizing kosten”? En hoeveel kost een verhuisbedrijf om mijn complete inboedel te laten verhuizen?

Uiteraard zijn dit zeer belangrijke vragen waar wij u proberen antwoord op te geven. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf willen nogal erg variëren. Dit komt omdat elke verhuizer zijn eigen methode heeft om uw zo snel mogelijk te verhuizen van A naar B. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een verhuislift met een grote verhuiswagen of men kiest er voor om alles in een opslag container te laten vervoeren.

De gemiddelde kosten van verhuisbedrijven liggen tussen de 200 en 280 euro binnen een straal van 40 km. Deze prijs is all-inclusief. Uiteraard moet u wel zelf alles inpakken en onze verhuizers zullen uw inboedel in verhuisdekens vervoeren naar de desbetreffende bestemming.

Checklist verhuizing

Wilt u niets vergeten? Zoals uw adres wijziging of het budget wat u maar kunt besteden voor de complete verhuizing. Vult u dan van te voren een checklist in zodat u exact weet wat u te doen staat.

Als u goedkoop verhuizen wilt dan is de juiste voorbereiding het halve werk. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat u betaalbaar uw spullen kunt laten verhuizen en deze zonder enige schade op de plaats van bestemming terecht komen.

Als u wilt besparen op de kosten van de verhuizing zorg er dan voor bij het aanvragen van een offerte dat u de gegevens goed invult zodat wij rekening kunnen houden met de grote van onze verhuiswagen en de laad capaciteit.

Inboedel laten verhuizen

Elke woning of dit nu een nieuwbouw of bestaande woning is heeft natuurlijk zijn inboedel. Maar er kan een groot verschil zitten tussen grote en kleien spullen en zware en lichte. We zullen de wat zwaardere voor u op een rijtje zetten zodat u hiermee rekening kan houden met het verzetten en het verhuizen hiervan:

  • Koelkast
  • Wasmachine / Droger
  • Piano
  • Meubels
  • Kledingkast

Zoals u kunt zien zijn dit de wat zwaardere spullen uit een woning. Onze verhuizers en verhuisservice kan u hier mee helpen. Moet bijvoorbeeld uw wasmachine van de eerste verdieping naar de begaande grond? Dan is het voor ons geen probleem deze netjes naar benden te dragen zonder dat deze beschadigt. Mocht u meerder zware meubelen hebben laat het ons dat even weten zodat ons verhuisbedrijf hier rekening mee kan houden.

Kosten verhuisservice

De meeste mensen die willen verhuizen kiezen ervoor het budget zo laag mogelijk te houden. Verhuizen is immers een extra kostenpost waar je niet teveel geld aan uit wilt geven. Een goede en dergelijke service kan er voor zorgen dat de complete verhuizing soepeltjes verloopt en u zelf niet hoeft te slepen en te sjouwen met de gehele inboedel van uw woning. een erkende verhuisservice neemt dit dan allemaal van u over en u kunt rustig in uw nieuwe huis wachten dat de verhuiswagen is gearriveerd.

Wilt u graag gebruik maken van een verhuisbedrijf of verhuisservice dan wilt u ook wel weten wat het kost. Wij zullen voor u de gemiddelde kostprijs even op een rijtje zetten zodat u rekening kunt houden met uw budget voor het verhuizen:

Soort verhuizingGemiddelde kostprijs verhuisservice
Verhuiswagen met 25 m3 opslag en 3 verhuizersTussen 400 en  650 euro inclusief btw
Verhuiswagen met 55 m3 en 5  verhuizer met ladder liftTussen 650 en  900 euro inclusief btw

Wilt u exact weten wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en vergelijk de prijzen van verhuisbedrijven met die van ons! Op deze manier kunnen wij u laten zien dat wij een goedkoop verhuisbedrijf zijn die ervoor zorgen dat u binnen uw budget blijft.

Beperk de kosten!

De kosten van een verhuisbedrijf zijn simpelweg zelf in de hand te houden. Hoe u dat doet? Lees hier hoe u de verhuiskosten kunt beperken met onze verhuistips:

  • Kleine objecten uit uw woning zelf verhuizen: U begrijpt dat u tijdens de verhuizing natuurlijk zelf vaak van uw nieuwe naar uw oude woning reist. Neem wat kleine spullen uit uw oude woning mee in een doos zodat de verhuizers minder hoeven te lopen naar de nieuwe locatie.
  • Demonteer uw meubels: Als u zelf grote kasten of andere grotere meubels uit elkaar haalt dan neemt u veel werk uit handen van de verhuizers. Op deze manier hoeft de verhuisservice alleen nog maar uw meubels te laden en naar de nieuwe bestemming te brengen.
  • Pak alles zelf in: Door zelf alle grote en kleine spullen in te pakken spaart u niet alleen op de verhuiskosten maar is het ook erg fijn dat u weet in welke dus welke spullen zitten.Markeert u de dozen en dat maakt de complet verhuizing een stuk makkelijker en goedkoper.
  • Zelf verhuizers regelen: Door vrienden en kennissen te vragen of deze willen helpen bij de verhuizing heeft u minder profesionele verhuizers nodig. Ook hier bespaart u dan flink op de prijs.

Waar vandaan wilt u verhuizen?

Omdat ons verhuisbedrijf gevestigd is in de regio van Amsterdam is het belangrijk te weten waar vandaar u wilt dat wij de verhuizing voortzetten. We zullen u hieronder wat grotere steden laten zien inclusief de kostprijs voor de voorrijkosten voor een complete verhuizing:

Verhuizen van …..Starttarief incl btw
Amsterdam Gratis
Almere 150 €
Arnhem 250 €
Breda 250 €
Den Haag 150 €
Groningen 250 €
Haarlem Gratis
Leeuwarden 250 €
Maastricht 250 €
Nijmegen 250 €
Utrecht 150 €

Dit is een klein voorbeeld van de gemiddelde kosten die ons verhuisbedrijf berekend bij het voorrijden met onze service. Wilt u exact weten wat het kost om van uw oude woonbestemming naar uw nieuwe te verplaatsen? Kijk dan op de pagina hoeveel kost een verhuizing en krijg een beter inzicht in de gemiddelde tarieven.

Offerte verhuizing geheel vrijblijvend!

Wilt u een kosteloze offerte aanvragen voor uw gehele verhuizing? Dat kan bij verhuisbedrijf de Verhuis-Gigant.nl. Door het offerteaanvraag formulier correct in te vullen kunnen wij u binnen 24 uur de exacte prijs toe mailen om u te voor zien van verhuisservice die u nodig heeft. U kunt onze goedkope prijs altijd vergelijken met andere verhuisbedrijven om zo zekerheid te krijgen dat u nooit teveel betaald voor het verhuizen van uw inboedel.

Wilt u meer informatie betreft het verhuizen naar de Gemeente Amsterdam? Lees dan alles wat u moet weten op deze website https://www.amsterdam.nl/