Verhuizen naar een andere gemeente

verhuizenAls u gaat wonen in een andere gemeente, dan komt hier natuurlijk heel veel bij kijken. Naast het verhuizen zelf, dient u hier zaken voor te regelen, denk maar bijvoorbeeld aan overzetten van gas- en elektra, telefoon en Internet provider, allemaal essentiële zaken die u maar beter niet kunt vergeten. De Verhuis-Gigant kan u hierbij dus helpen.

Als erkend verhuisbedrijf met een jarenlange ervaring weten wij alles over verhuizen naar een andere gemeente. Wij weten dan ook precies welke zaken u dient te regelen als u gaat verhuizen naar een andere gemeente. Onze verhuisadviseurs kunnen u precies vertellen wat er geregeld moet worden als u een woning gaat betrekken elders in het land zelf als u helemaal naar de andere kant van het land gaat verhuizen, bijvoorbeeld van de achterhoek naar Amsterdam, Rotterdam. Wanneer u een afspraak maakt met één van onze verhuisadviseur, dan komt deze bij u thuis langs om de zaken met u door te spreken.

Een goede voorbereiding is het halve werk, bij verhuizen naar een andere gemeente

Samen met u, maakt hij een checklist waar alle zaken op staan die geregeld moeten worden. Ook kunt u bij ons aangeven wat uw budget is. De adviseur kijkt dan wat de mogelijkheden zijn. U kunt bij ons dus zelf bepalen wat voor soort verhuizing u wilt. Dit kan bijvoorbeeld een complete verhuizing zijn, waarbij werkelijk alles voor u wordt gedaan of een verhuizing waarbij u zelf uw spullen in- en uitpakt en op de plaats zet. Wij houden rekening met uw budget en wij zorgen ervoor dat u zeker niet boven uw totaal budget komt zodat u nooit bij ons voor verrassingen zult te komen staan.

Voor meer informatie over de kosten van uw verhuizing, kunt u altijd contact met ons opnemen door het offerteformulier in te vullen. Wij zien uw aanvraag met veel belangstelling tegemoet.