Verhuisservice

Een verhuizing is vaak heel erg stressvol. Het is erg ingrijpend en intensief. Om u wat werk uit handen te nemen, biedt Verhuis Gigant u een speciale begeleiding aan; namelijk onze verhuis service. Hierbij krijgt u hulp van echte vakmensen die allen zeer ervaren zijn. Met onze perfecte verhuis service kiest u dan ook voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe woning.

U heeft de optie uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een complete verhuizing waarbij alles voor u wordt ingepakt. Ook zetten de verhuizers van onze verhuisbedrijf alles op de juiste plek in uw nieuwe woning. Ze helpen zelfs met het uitpakken van dozen en inrichten van de woning. Ook bieden wij een handyman service aan voor bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij of lamp.

Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de dozen en het verpakkingsmateriaal thuis te laten bezorgen en het sjouwen zelf te doen. Kortom, met onze verhuisbedrijf bieden wij u een dienst op maat aan. Onze verhuis adviseur kan samen met u uw wensen bespreken en vrijblijvend een offerte opstellen.

Voor studenten hebben wij een speciaal aanbod, als je al student namelijk zelf mee helpt kan het verhuizen een stuk goedkoper dan dat wij de hele verhuizing uit uw handen nemen.

Inhoudsopgave

Kosten verhuisservice

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de kosten voor onze verhuisservice. We hebben voor de verschillende diensten die we aanbieden als verhuisbedrijf standaard prijzen. Deze vindt u hieronder in de tabel. De kosten voor een complete verhuisservice is echter niet de som van de verschillende diensten. Voor al onze klanten maken we altijd een mooi all-in prijs die lager is dan de optelsom van de verschillende services die we aanbieden.

DienstKosten Verhuis Gigant
Verhuizers€ 28,- per uur
Verhuiswagen 22m³ + laadklep (halve dag)€ 90,-
Verhuiswagen 22m³ + laadklep (hele dag)€ 120,-
Verhuiswagen XL 44m³ + laadklep (halve dag)€ 175,-
Verhuiswagen XL 44m³ + laadklep (hele dag)€ 240,-
Verhuislift€ 58,- per uur
Aanhangwagen€ 30,- per uur
Bijzonderheden:
Weekendtarief20 % toeslag
Brandstofkosten€ 0,55,- per km

Aan de hand van bovenstaande tabel krijgt u een idee van de kosten van onze verhuisservice. Voor een exacte prijs voor onze service kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen bij de Verhuis-Gigant. Op deze manier kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen voor uw klus met onze verhuisservice. Op deze manier weet u vooraf exact wat het gaat kosten en kunt u beslissen of u de verhuisklus door Verhuis Gigant laat uitvoeren.

Goedkope verhuisservice

Internationale verhuisservice

Als u een verhuis service zoekt die uw verhuizing naar het buitenland helemaal faciliteert bent u ook bij de Verhuis-Gigant aan het juiste adres. Wij hebben de nodige ervaring en contacten om u zowel binnen als buiten Europa te helpen verhuizen. Zo verhuizen we binnen Europa met onze verhuiswagens, en mocht u intercontinentaal willen verhuizen willen en  kunnen we dat natuurlijk ook regelen. Dit doen we dan met containers die vervolgens op het schip gaan.

Onze internationale verhuisservice is zo ingesteld dat alle zorgen uit handen genomen worden. U geeft simpelweg aan wat er verhuisd moet worden, waar vandaan er verhuisd moet worden en naar welk land en welk adres de spullen verhuis moeten worden. Wij kunnen vervolgens alles uit handen nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning van de verscheping. Als het binnen Europa is zorgen we simpelweg dat er een geschikte vrachtwagen op tijd bij uw woning is en spreken we samen met u af wanneer de vrachtwagen uitgeladen moet worden op de bestemming.
Ook bij intercontinentale verhuizing ervaart u deze service van ons. Na het doorgeven van de ophaal en aflever adressen plannen wij de verhuizing en zorgen we dat alle vervoer op tijd geregeld is. Ook de douane papieren die ingevuld moeten worden voor het land waar u heen verhuist, vullen we voor u in. Wij zorgen ook dat het nodige vervoer vanaf de haven waar u inboedel aankomt naar uw nieuwe huisadres plannen we voor u. Dit is nu typisch onze verhuisservice die ook internationaal van kracht is.

Waarom kiezen voor Verhuis Gigant

Bij Verhuis Gigant zijn wij van alle markten thuis. Zo bieden we naast particuliere verhuizingen seniorenverhuizingen aan, zakelijke verhuizingen, internationale verhuizingen, woningontruiming en spoedverhuizingen. Door dit brede aanbod beschikken wij over veel en het juiste materieel voor elke klus en zijn onze verhuizers erg ervaren in elke soort verhuizing. We hebben dan ook voor elk “verhuisprobleem” een oplossing en denken altijd met u mee. Elke dag streven we ernaar dat u als klant zich zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe woning. Wij doen dit door;

 • 1

  In goed onderhouden, schone en lucht geveerde verhuiswagens uw spullen te vervoeren.

 • 2

  Te werken met vakkundige verhuizers.

 • 3

  Het monteren en demonteren van meubels.

 • 4

  De dozen te voorzien van etiketten en uw breekbare spullen zorgvuldig te verpakken.

 • 5

  Om matrassen, piano's en banken doen wij speciale hoezen.

 • 6

  Kostbare spullen als schilderen en antiek in speciale verpakkingen verpakken.

 • 7

  Het beschikbaar stellen van verhuisdozen of een container.

Landelijke dekking

Goedkoop verhuizen met onze verhuis service

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook een hele geruststelling dat u hulp van vakmensen kunt krijgen. Met de Verhuisservice van Verhuis Gigant kiest u voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe woning. En onze verhuisservice is in vergelijking met andere verhuisbedrijven zeer betaalbaar.

Onze goedkope verhuisservice geldt voor heel Nederland, Europa en daarbuiten. Onze lage prijzen gelden voor elk type verhuizing, u zult merken dat onafhankelijk waar u heen moet verhuizen onze verhuisservice zeer betaalbaar is.

Een complete verhuizing betekent dat alles ook voor u wordt ingepakt door de verhuisservice. De verhuizers zetten in de nieuwe woning alles keurig op z’n plaats en kunnen zelfs helpen om de dozen uit te pakken en de schilderijen op te hangen. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de dozen en het verpakkingsmateriaal thuis te laten bezorgen, het sjouwen zelf te doen of aan de verhuizers over te laten. Een goedkope verhuizing regelt in u ieder geval met de verhuisservice van Verhuis Gigant.

Een betrouwbaar verhuisbedrijf

U vind het misschien best spannend om andere mensen uw spullen en inboedel te laten inpakken en verhuizen. Dit snappen wij helemaal! Zorg daarom dat u even de tijd neemt om een verhuisbedrijf uit te kiezen. Bij Verhuis Gigant staan wij garant voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuizers zijn stuk voor stuk echte vakmensen die met veel passie elke verhuizing in goede banen lijden. Door hun lange ervaring weten ze precies hoe ze kostbare of breekbare spullen goed in kunnen pakken of uw zware kostbare piano zonder schade netjes naar uw nieuwe woning kunnen vervoeren. Ze zullen ten alle tijden voorzichtig en met alle zorg met uw inboedel omgaan. Ons team van verhuizers werken dagelijks samen hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld waardoor een grote verhuisklus al binnen een dag kan worden uitgevoerd. Ook beschikken wij over het juiste materiaal om elke verhuizing snel en efficient uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het juiste verpakkingsmateriaal zoals plastic en verhuisdekens, steekwagens, verhuisliften maar natuurlijk ook een proffesioneel ingerichte verhuiswagen met zware laadklep zodat we alles veilig en snel in kunnen laden. Kiest u voor onze handyman service? Ook dan kunt u er op rekenen dat uw schilderijen of lampen proffesioneel en netjes voor u worden opgehangen. U kunt bij ons ook terecht voor alleen het transport van meubelen. Erg handig als u zelf niet het materieel heeft om uw nieuwe Ikea kast op te halen of niet de mankracht om deze in uw woning te tillen. Niets is bij ons te gek we zijn u graag van dienst!

Verhuisservice

Offerte aanvragen voor onze verhuisservice

Iedere verhuizing is anders. Daarom verzoeken wij u zo uitgebreid mogelijk uw wensen in te vullen op het offerte formulier. Wij kunnen dan een prijsindicatie voor u verzorgen, dat noemen wij nou verhuis service. Binnen 2 dagen na ontvangst van uw offerte aanvraag heeft u een kosten overzicht in huis. Bij eventuele onduidelijkheden nemen we contact met u op om een aantal vragen te stellen. Aan de hand van de antwoorden die we van u ontvangen kunnen we dan een prijsopgave maken.

Diensten & kosten verhuizen

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij helpen u zorgeloos verhuizen

Bij Verhuis Gigant is vrijblijvend ook echt vrijblijvend. Vergelijk onze prijzen met de concurrent en u zult zelf ook zien dat wij echt het goedkoopst zijn en dat zonder in te boeten op kwaliteit.