Verhuislift huren

Gaat u verhuizen naar een bovenwoning of een flat zonder (brede) lift? Of past uw king-size bed of grote kledingkast niet door het trapgat van uw nieuwe woning? Huur dan een verhuislift! Het werken met goed en betrouwbaar materiaal zorgt er voor dat uw verhuizing een succes wordt. Met een verhuislift voorkomt u schade aan uw spullen of woning en bespaart u veel tijd. Bij Verhuis Gigant verhuren wij voordelige verhuisliften. Wij verhuren verschillende type verhuisliften voor verticaal transport en kunnen u dus altijd de verhuislift aanbieden die past bij uw klus. U kunt bij ons ook terecht als u spoed heeft, zowel voor een verhuislift als voor een spoedverhuizing.

Inhoudsopgave

Een verhuislift; snel, veilig en efficiënt

Verhuizer

Door onze jarenlange ervaring in verhuizingen weten wij precies hoe je een verhuizing snel, veilig en efficiënt kan laten verlopen. Bij het verhuizen naar een bovenwoning of flat is de verhuislift erg handig. Zo hoeft u niet met uw meubels over een smalle gallerei te lopen, grote meubels via een smal trappenhuis of kleine lift te verplaatsen of uw rug te overbelasten met een te zware wasmachine. Ook voorkomt u hierdoor schade aan uw meubels of aan uw woning. Daarbij is het verhuizen met een verhuislift erg snel. U kunt bij ons verhuisliften huren voor één of enkele meubelstukken maar ook om de hele verhuizing mee uit te voeren. Er zijn veel verschillende verhuisliften te huur zo zijn er zelfs verhuisliften met een bereik tot 18 meter! Weten welke verhuislift geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op wij adviseren u graag!

Verhuislift huren

Verhuislift huren met vakkundige bediening

Als u bij Verhuis Gigant een verhuislift huurt adviseren wij dit te doen in combinatie met vakkundige bediening. Dit is een verhuizer die jarenlange ervaring heeft met het bedienen van de verhuislift. Dit adviseren wij omdat bij het bedienen van een verhuislift best wat kennis komt kijken. Ook het plaatsen van meubels op de lift en het op grote hoogte aanpakken van meubels van de lift vergt een hoop kennis. Door onze vakkundige verhuizer de verhuislift te laten bedienen en de verhuizing via de verhuislift te laten begeleiden voorkomt u gevaarlijke situaties en schade aan uw inboedel, huis of omgeving. Heeft u ervaring met het gebruik van de verhuislift dan kunt u ook alleen een verhuislift huren. Toch liever met vakkundige verhuizer huren of met een aantal verhuizers zodat wij uw hele verhuizing snel en vakkundig uit kunnen voeren? Dat kan ook bij Verhuis Gigant. Verhuist u liever een deel van uw inboedel toch via de lift of trap? Ook mogelijk! Dan huurt u onze verhuislift alleen voor enkele items.

Voordelen verhuislift huren bij Verhuis Gigant

Kosten verhuisapparatuur huren

Kosten voor het huren van een verhuislift

U kunt bij ons alleen de verhuislift huren of een verhuislift in combinatie met vakkundige bediening. Voor een middelgrote verhuizing rekenen wij hiervoor een uurtarief. Wilt u alleen een aantal objecten verticaal laten transporteren? Dan kunt u gebruik maken van onze objectservice. Om echt snel te verhuizen kunt u bij de lift ook nog een extra ervaren verhuizer inhuren dit kan al voor € 45 per uur, zo weet u zeker dat uw inboedel veilig en snel op de juiste plek staat!

Kosten verhuislift huren
Verhuislift exclusief bediening:€ 25 per uur (minimaal 4 uur)
Verhuislift inclusief bediening:€ 55 per uur (minimaal 2 uur)
Objectservice (1 tot 3 objecten):€ 79 per opdracht (maximaal 30 minuten)

Bovenstaande tarieven zijn exclusief voorrijkosten. Voorrijkosten zijn afhankelijk van de woonplaats. Meer weten? Of een offerte op maat? Neem contact met ons op wij helpen u graag!

Waarom een verhuislift huren?

Waarom zou een verhuislift willen huren? Een verhuislift is soms handig maar vaak ook zelfs noodzakelijk. Zo kunt u een piano niet van de trap af tillen, een kluis lijkt ons ook wat zwaar en een bed die niet gedemonteerd kan worden, wordt ook te zwaar. Dan is een verhuislift huren natuurlijk een perfecte en betaalbare optie. Een verhuislift kan dus ook prima ingezet worden om slechts enkele losse objecten naar boven of beneden te liften. Denk hierbija aan bijvoorbeeld:

Een verhuislift is natuurlijk ook heel handig als u op grote hoog woont of als er veel gelopen mag worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lange gallerij of een woning op een hoge verdieping. Met een verhuislift kunt u dan veel efficiënter te werk gaan. Zo bespaart u uiteindelijk op de kosten van een verhuizing omdat er minder arbeidsuren benodigd zijn en dus ook minder verhuizers.

Verhuis Gigant heeft een landelijke dekking en daardoor kunt u een verhuislift huren in AmsterdamDen HaagEindhovenRotterdam en Utrecht. wij zijn snel met uw gehuurde verhuislift ter plaatse. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Algemene informatie over onze verhuisliften

Verhuis Gigant verhuurt twee type verhuisliften. Zo is is er een kleine verhuislift die wordt gehanteerd op een aanhangwagen en een grote verhuislift die is gebouw op de chassis van een grote auto. Welke u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de grote van uw inboedel maar wij helpen u graag kiezen.

Type 1 (kleine verhuislift): Verhuislift op aanhangwagen

Type 2 (grote verhuislift): Verhuislift op chassis van auto

Alle verhuisliften beschikken over een uitklapbaar verhuisplateau de afmetingen van het verhuisplateau zijn van beide type liften: 1,3 meter x 2,5 meter geopend.

Diensten Verhuis Gigant
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?