Verhuiscontainer huren

Door het huren van een verhuiscontainer kunt u zorgen dat uw verhuizing een stuk relaxter verloopt. Gebruikelijk is dat er gekozen wordt voor een verhuiswagen, die op de dag van de verhuizing volgeladen wordt met uw persoonlijke eigendommen en huisraad, om vervolgens richting nieuwe locatie te rijden. Dit kan een stuk makkelijker en vooral rustiger.

Bij Verhuis Gigant kunt u een verhuiscontainer huren, in verschillende afmetingen.De verhuiscontainer beschikt al over verpakkingsmaterialen en hulpmiddelen om de verhuizing tot een succes te maken. De container is  uitgerust met steekwagens, verhuisdekens en de bekende platte karretjes met 4 zwenkwieltjes. Uiteraard kan alles goed vastgezet worden in de container. De druk wordt veel minder omdat u de container rustig kunt indelen, want u bepaald uiteraard hoelang u erover wenst te beschikken. U beslist precies op welke voorwaarden u een verhuiscontainer huren gaat.

Als u overigens momenteel een hoger gelegen etage bewoond kunt u hiervoor bij ons een verhuislift huren. Als u alle spullen heeft ingeladen in de container dan kunt u ons bellen om de container naar uw nieuwe woning te laten verplaatsen. Waarna u wederom zelf uitmaakt hoe lang u over het uitpakken wilt doen.

Inhoudsopgave

Waarom een verhuiscontainer huren?

Zoals al eerder geschreven is het heel relaxed verhuizen als u zelf rustig een container kan laden. Maar dit is niet de enige situatie waarin een verhuiscontainer handig is. Veel mensen huren de verhuiscontainer als ze gaan verbouwen en de inboedel tijdelijk even uit huis geplaatst moet worden. Of als u wel gaat verhuizen maar u niet precies weet wanneer de vervouwing klaar zal zijn en uw bankstel weer in de woonkamer kan staan. Stel u moet al uit uw oude huis maar u kan uw nieuwe huis nog niet in, ook dan in de verhuiscontainer erg handig. Gaat u kleiner wonen? En kunt u niet al uw spullen meenemen naar uw nieuwe kleinere woning? Als u alles in een verhuiscontainer naar uw nieuwe woning verhuist kunt u rustig kijken wat u in uw nieuwe woning kan plaatsen. Maar er zijn nog meer voordelen:

 • 1

  Milieubewust – er hoeft maar 1 keer heen en weer gereden te worden.

 • 2

  Kostenbesparend – omdat u ruim de tijd heeft om de container te laden kunt u dit zelf doen, ook is er maar 1 keer transport nodig dit bespaard een hoop brandstof.

 • 3

  De container kan tussentijds opgeslagen worden en u hoeft hiervoor niet nog een keer alles in- en uit- te laden.

 • 4

  Relaxed – Geen gestress om zo snel mogelijk een verhuiswagen vol te lopen. De verhuiscontainer staat op straatniveau dus niet lastig in een vrachtwagen tillen of met de laadklep laden.

Kosten verhuiscontainer huren

Kosten verhuiscontainer huren

De kosten voor het huren van een verhuiscontainer varieren tussen de €100,= en €1200,= per maand voor een container van 3m2 tot 35m2. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van een aantal factoren zoals;

 • Hoe lang u de container huurt?
 • Hoe groot moet de container zijn?
 • Gaat u zelf laden en lossen?
 • Wat is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning?
 • Moet de container tussentijds opgeslagen worden?

Weet u niet wat het antwoord op bovenstaande vragen is neem dan contact met ons op want door onze jarenlange ervaring kunnen we vaak aan de hand van wat extra vragen een goed advies geven. Wij kijken voor het bepalen van de prijs ook eigenlijk altijd naar uw persoonlijke situatie en maken aan de hand daarvan een offerte. Als u contact met ons opneemt adviseren wij u graag!

Verhuiscontainer huren

Met een verhuiscontainer huren wordt uw verhuizing een stuk relaxter

Als verhuisbedrijf stellen wij alles in het werk om uw verhuizing zo gemakkelijk en rustig mogelijk te laten verlopen. Voor de meeste mensen is verhuizen geen jaarlijkse bezigheid. Op deze site kunt u lezen waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn.

Verhuizers, verhuiswagens, liften en containers zijn zomaar een greep uit hetgeen wat wij bieden. Op onze site treft u een online offerteformulier aan. Geeft u op dit formulier uw wensen aan en binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvangt u een kostenspecificatie in uw mailbox.

Uiteraard hopen wij dat u een keuze maakt voor ons bedrijf. Wij wachten uw aanvraag dan ook met belangstelling af. Ondertussen kunt u misschien gebruikmaken van onze verhuistips, waarmee u uw voordeel kunt doen.

Diensten & kosten verhuizen

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij helpen u zorgeloos verhuizen

Bij Verhuis Gigant is vrijblijvend ook echt vrijblijvend. Vergelijk onze prijzen met de concurrent en u zult zelf ook zien dat wij echt het goedkoopst zijn en dat zonder in te boeten op kwaliteit.