Verhuisbedrijf Zaanstad

Gaat u verhuizen van, of naar Zaanstad? Verhuisbedrijf Zaanstad helpt u professioneel en goedkoop. Zo helpt ons verhuisbedrijf al meer dan 10 jaar bedrijven en particulieren met het verhuizen van de inboedel van A naar B. Wij beschikken over meer dan 5 steunpunten in Nederland en zijn altijd snel ter plaatse. Wij berekenen geen voorrijkosten en beschikken over moderne verhuiswagens en verhuisliften waarmee uw verhuizing in een mum van tijd is gebeurd.

Wij streven naar de hoogste prijs-kwaliteitverhouding. Dit doen wij door het leveren van kwalitatief goed werk en een duidelijke communicatie met onze klanten. Wij zijn goedkoop maar boeten niet in op de kwaliteit van het verhuizen.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Zaanstad

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Zaanstad? Bij Verhuisbedrijf Zaanstad betaalt u onderaan de streep altijd het minst. Omdat onze verhuizers efficiënt te werk gaan, kunnen wij u onze uurlonen betaalbaar aanbieden. Zo hebben onze verhuizers jarenlange ervaring en werken wij met een mix van jonge en wat oudere verhuizers. 

Wij zijn een lokaal verhuisbedrijf in Zaanstad en zijn voordeliger dan onze concurrenten. Dit betekent niet dat u geen kwaliteit hoeft te verwachten. Wij bezorgen u een zorgeloze verhuizing waarbij wij u zoveel mogelijk ontlasten. Ook voor het huren van verhuiswagens of verhuisliften bent u bij ons aan het juiste adres. 

Buiten Zaanstad kunt u ons voordelige verhuisdiensten ook gebruiken in Amsterdam (en heel Noord-Holland). Onze verhuisdiensten zijn dan ook door heel Nederland voordelig. Wilt u weten wat u exact kwijt bent voor een verhuizing? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kosten verhuisbedrijf Zaanstad

Het is lastig om u de exacte kosten te geven voor een verhuizing in Zaanstad. Dit komt omdat elke verhuizing anders is en de diensten fluctueren. Zo kunt u zelf op de kosten besparen door gebruik te maken van uw kenniskring die u helpt met verhuizen waardoor u minder verhuizers nodig heeft. Misschien heeft u een verhuislift nodig? Dan worden de totale kosten hoger. Vandaar dan ook dat wij het lastig vinden om u een exacte prijs op te geven. Wij kunnen u wel vertellen dat de gemiddelde kosten voor een verhuizing in Zaanstad rond de € 450,- liggen.

Wilt u weten wat een verhuizing u gaat kosten? Dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen. Hoe specifieker de offerteaanvraag, hoe preciezer wij u de prijzen kunnen opgeven. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kies voor Verhuisbedrijf Zaanstad

Verhuizers van Verhuisbedrijf Zaanstad

De diensten van Verhuisbedrijf Zaanstad

Wij hebben verschillende verhuizers in ons team, allemaal in het bezit van een VOG-verklaring. Deze professionele en betrouwbare verhuizers kunnen u helpen bij een verhuizing in Zaanstad en ver daarbuiten. Onze verhuizers hebben een passie voor verhuizen en zijn stuk voor stuk, fit en sterk. Al onze verhuizers zijn ervaren en weten hoe zij verschillende verhuizingen moeten aanpakken. Zo behandelen zij uw inboedel voorzichtig en kunnen u tegelijkertijd snel verhuizen. Bekijk hieronder enkele diensten:

Particuliere verhuizingen

Geen verhuizing te klein of te groot voor uw verhuisbedrijf in Zaanstad. Zo kunnen wij uw helpen met uw verhuizing in Nederland maar ook naar het buitenland. Zoals u nu inmiddels weet, zijn onze verhuizers gediplomeerd en professioneel. Zo ontlasten wij u waar nodig en zorgen wij ervoor dat wij uw verhuizing snel, goedkoop en professioneel uitvoeren. Dit doen wij tegen een betaalbare prijs en wij zijn goedkoper dan de concurrent.

Zakelijke verhuizingen

Gaat u verhuizen met uw bedrijf? Verhuisbedrijf Zaanstad zorgt ervoor dat uw personeel en klantenkring zoveel mogelijk worden ontlast. Onze verhuizers zijn sterk en fit en zorgen voor een verhuizing waarbij u zorgeloos naar uw nieuwe pand kan vertrekken. Het maakt ons niet uit of er werkbanken, computers of andere zware spullen mogen worden verhuisd, wij draaien onze handen nergens voor om. Bent u op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf in Zaanstad voor uw zakelijke verhuizing? Dan bent u bij Verhuis Gigant aan het juiste adres.

Sjouwhulp

Wilt u zelf verhuizen met een bus maar heeft u hulp nodig om te sjouwen? Ons verhuisbedrijf is flexibel en u kunt uw verhuizing indelen zoals u dat zelf wilt. Zo kunt u gebruik maken van onze sjouwers en betaal u alleen de uurloon van onze verhuizers. Dit doen wij zonder uw inboedel te beschadigen. Onze goedkope verhuizers gaan zorgzaam met uw inboedel om en uw spullen zijn verzekerd voor eventuele schade.

Wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuiswagen-uitladen-van-Verhuisbedrijf-Zaanstad

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Tarieven

Verhuizer kosten

Verhuizers
€ 28,- per uur

Vrachtwagen kosten

Verhuiswagens
€ 90,- halve dag

Verhuislift huren kosten

Verhuisliften
€ 58,- per uur

Werkgebied Noord-Holland

“Een onmogelijk verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

06 4012 5121
ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter en wij mailen u terug.