Verhuisbedrijf Rotterdam

Ons verhuisbedrijf Rotterdam staat in de startblokken om u te helpen met uw aanstaande verhuizing. In een stad is het altijd lastiger verhuizen dan vanuit of naar een woning met veel ruimte eromheen. U komt met veel praktische problemen in aanraking, denk bijvoorbeeld aan weinig ruimte om de verhuisauto te parkeren, verhuizen vanaf bovenverdiepingen met smallere trappen, objecten uit het huis takelen, vaak heeft u een verhuislift nodig.

Als u in Rotterdam een verhuisbedrijf zoekt bent u bij ons het aan juiste adres. Uw verhuizing is onze zorg.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam

Wij kennen de binnenstad op ons duimpje en weten hoe we een weg dienen af te zetten als u uw spullen in de verhuisauto wilt plaatsen. Dit scheelt u een hoop stress en weet u zeker dat uw spullen veilig op de nieuwe bestemming aankomen. U kunt natuurlijk de kosten drukken door mee te helpen, op deze manier hoeven wij minder verhuizers mee te sturen, dit resulteert in een lagere prijs.

Inpakken, demonteren, vervoeren en op de plaats van bestemming zelfs uitpakken en monteren is bij ons mogelijk, als u ons daar opdracht voor geeft. Geeft u er de voorkeur aan uw goederen op te laten slaan in onze opslag, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

We hebben verschillende hulpmiddelen tot onze beschikking die ook uw verhuizing in of naar Rotterdam tot een succes maken.  Denkt u hierbij aan:

Wilt u goedkoop verhuizen? Dan staat de Verhuis-Gigant 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar met de voordeligste verhuizers. Ons verhuisbedrijf is al meer dan 16 jaar actief en zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer groot landelijk bedrijf. Ons verhuisbedrijf is ook te vinden in de steden AmsterdamBreda en Enschede.

Voor zowel particuliere- of zakelijke verhuizing onze prijs is altijd scherp!

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Vergelijk de kosten van de verhuis service van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Rotterdam en kies voor de goedkoopste partij!

In Rotterdam kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Rotterdam

Professioneel verhuisbedrijf in regio Rotterdam

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Ons verhuisbedrijf berekend scherpe tarieven met relatief goedkope verhuizers. Onze verhuisservice bestaat uit ervaren maar ook leerling verhuizers. Op deze manier kunnen wij de arbeidskosten laag houden. Aangezien de arbeidskosten een van de grootste kostenpost is die de totaalprijs verzorgt zijn wij een van de goedkoopste verhuisservice in Rotterdam en uiteraard de rest van Nederland.

Als u niet weet waar u moet beginnen, geen zorgen ook daar kunnen wij u mee helpen. Graag zelfs. Wij geven u graag advies met betrekking tot uw verhuizing. Ook kunt u gebruik maken van onze checklist waardoor u niets vergeet te regelen. Zo betaalt u bij ons nooit teveel en zorgen wij altijd dat u weet waar u aan toe bent. Dus geen financiële verassingen achteraf. Wij adviseren u een vrijblijvende offerte aan te vragen door gebruik te maken van ons offerteformulier hier op de pagina.

Als u wilt kijken hoe u op een goedkope manier kunt verhuizen dan kunt u onze tarieven uiteraard altijd vergelijken met die van andere verhuisbedrijven. Wij weten zeker dat dit de doorslag zal geven om een keuze te maken voor ons.

Voor alle soorten verhuizingen in Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant.

Met ervaren verhuizers nemen wij u zoveel als u wenst uit handen. Wij bereiden ons voor op uw verhuizing met een strakke planning.

Belangrijke verhuisinformatie:

Wij staan 7 dagen per week 24 uur voor u klaar! Het is onze prioriteit uw wensen ten aanzien van de verhuizing geheel probleemloos te laten verlopen. Het doel is dat Verhuis Gigant Rotterdam u alle rompslomp uit handen neemt voor wat betreft de verhuizing. Door middel van een goede communicatie met u, planning en hard werken nemen wij de stress en zorgen van u over.

Wij werken met een team dat bestaat uit ervaren verhuizers die allen een dienstverlenende instelling en een dosis doorzettingsvermogen hebben. Door middel van een uitstekende planning, hun ervaring en een checklist weten zij exact wat uw wensen zijn en wordt ook uw verhuizing voor ons een fluitje van een cent.

Verhuizer aan het werk in Rotterdam

Alleen verhuizen in regio Rotterdam?

Wij bedienen vanuit regio Rotterdam heel Nederland met onze verhuisservice. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote- als kleine verhuizingen en voor particuliere- of zakelijke verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Rotterdam maar ook in AmsterdamDen HaagEindhoven of Utrecht

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

Als gevestigd verhuisbedrijf in Rotterdam is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Rotterdam maar ook verhuizingen vanuit Utrecht naar Rotterdam of als u vanuit Rotterdam wilt verhuizen naar Haarlem kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met uw verhuizing.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Rotterdam en omgeving hiervan.

Verhuiswagen in Rotterdam

Het verhuisbedrijf voor heel Zuid-Holland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Rotterdam maar helpen wij mensen verhuizen in heel Zuid-Holland. Zo verhuizen wij buiten Rotterdam ook erg veel in:

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Rotterdam.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Rotterdam maar natuurlijk in geheel Zuid-Holland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in het Ommoord, Oude Noorden, Spangen, Rotterdam-Zuid en Rotterdam-Oost.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Zodra uw besluit vast staat zal een medewerker van ons contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij zullen ook kijken welke manier van verhuizen het beste bij u past, dit kan u al snel een extra financieel voordeel opleveren. Als wij de mogelijkheden hebben besproken gaan wij ons opmaken voor uw verhuizing.

Wilt u meer weten over onze verhuisservice? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?