Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuis Gigant is begonnen als Verhuisbedrijf Amsterdam maar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Noord-Holland. Zo helpen wij dagelijks klanten met verhuizingen in Purmerend. Dit doen wij onder de naam Verhuisbedrijf Purmerend. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf die u kan helpen met alle soorten verhuisdiensten. Zo kunt u bij ons terecht voor verhuisliften, verhuiswagens en natuurlijk verhuizers. 

U kunt ons ook inschakelen voor spoedverhuizingen maar ook zelfs voor verhuizingen naar het buitenland. In heel Noord-Holland berekenen wij u dezelfde tarieven, zonder in te boeten op de kwaliteit. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit, onze duidelijke communicatie en natuurlijk voor onze voordelige tarieven in Purmerend.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in Purmerend

Door de jarenlange ervaring van onze verhuizers, kunnen wij u efficiënt en daardoor goedkoop verhuizen. Onze verhuizers kennen de stad Purmerend door en door waardoor zij een goede stratenkennis hebben. Zo verhuizen zij dagelijks meerdere klanten en bedrijven in Stationsbuurt, de Koog, Baanstee en Molenkoog. 

Waar nodig kunt u bij ons ook nog eens voordelig verhuismaterialen huren. Zo leveren wij verhuisliften voor al € 58,- per uur. Dit bedrag is inclusief bediening en BTW. Een verhuislift is echt een uitkomst als u op een hoge verdieping woont. Zo hoeft u (of de verhuizers) niet heen en weer te lopen en kan de inboedel vrij eenvoudig naar beneden worden gebracht. Nadat uw inboedel op de begane grond is geplaatst, kunnen wij deze ook voordelig inladen in onze goedkope verhuiswagens. Voor € 90,- per halve dag heeft u een standaard maat verhuiswagen, inclusief bediening en BTW.

Omdat wij meerdere steunlocaties in Nederland hebben, kunnen wij u dus goedkoop helpen. Onderaan de streep zijn wij altijd het voordeligst. Gelooft u dit niet? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zo kunnen wij u overtuigen van onze kunnen en betaalbare tarieven.

Full-service verhuisbedrijf Purmerend

Als u een verhuisbedrijf in Purmerend zoekt waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo helpen wij u met spoedverhuizingenseniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. U kunt bij ons een verhuizing naar wens inrichten en deze geheel naar uw inzicht indelen. Zo kunt u alleen een verhuizer inhuren, een complete verhuizing laten uitvoeren of alleen uw grote meubels laten vervoeren.

Zo kunt u zelf de totale kosten drukken door alleen uit te laten voeren, wat ook daadwerkelijk nodig is. Heeft u hier hulp bij nodig? Bel ons dan even op of vul het contactformulier in.

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuizers van Verhuisbedrijf Purmerend

Soorten verhuizingen Verhuisbedrijf Purmerend

Wij kunnen u helpen met alle soorten verhuizingen maar ook met ontruimingen en opslag. Zo durven wij onszelf dan ook een full-service verhuisbedrijf te noemen. Geen verhuizing te klein maar ook zeker niet te groot voor ons verhuisbedrijf in Purmerend. Hieronder vind u enkele verhuisdiensten die wij aanbieden:

Particuliere verhuizingen

Verhuisbedrijf Purmerend voert het meeste verhuizingen voor particulieren uit. Zo kan het zijn dat u het zelf niet zitten om te sjouwen of hier geen tijd voor heeft. Misschien woont u op een hogere verdieping en heeft u wat hulp nodig? Of u wilt zeker weten dat uw inboedel veilig word overgebracht naar de nieuwe locatie? Wat de reden ook is, u kunt uw verhuizing volledig naar wens inrichten. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen uw zwaardere meubels te laten verhuizen door onze gediplomeerde verhuizers. Wilt u een een piano, witgoed of pooltafel verhuizen? Het maakt ons niets uit, wij verhuizen uw inboedel verzekerd en veilig. Voor particuliere verhuizingen bent u dus bij Verhuis Gigant aan het juiste adres.

Zakelijke verhuizingen

Particuliere verhuizingen komen natuurlijk het meest voor bij ons verhuisbedrijf. Wij durven ons desondanks een echte specialist voor zakelijke verhuizingen te noemen. Wij verhuizen dagelijks meerdere bedrijven in Purmerend en doen dit nauwkeurig. Wij proberen u waar mogelijk zoveel mogelijk te ontlasten. Zo kunnen wij u ook verhuizen in het weekend of in de avonduren zodat u klanten en personeel zo min mogelijk hinder ondervinden. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die samen met u een projectplan opstelt. Hierdoor verhuizen wij uw inboedel snel, veilig en betaalbaar.

Spoedverhuizingen

Is er spoed vereist bij uw verhuizing? Dan zijn wij het allersnelst. Misschien is er helaas iemand overleden? Of misschien is er sprake van geweld of een andere gevaarlijke situatie? Wij verhuizen u zo snel mogelijk. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Ook bij spoedverhuizingen zijn wij het goedkoopst en omdat wij vijf steunpunten hebben door heel Nederland, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u snel van A naar B verhuizen. Wilt u dus met spoed naar of van Purmerend verhuizen? Wij helpen u snel naar uw nieuwe locatie.

Senioren verhuizingen

Veel ouderen willen eigenlijk hun oude locatie niet verlaten terwijl de situatie dit helaas niet toelaat. Dit soort situaties brengen de nodige stress met zich mee. Daarom weten wij dan ook als geen ander hoe iedereen bij een seniorenverhuizing zoveel mogelijk te ontlasten. Het komt ook vaak vrij voor dat iemand op leeftijd naar een kleinere woning verhuist. Zo kunt u bij Verhuisbedrijf Purmerend de inboedel tijdelijk opslaan. Misschien kan de overtollige inboedel zo op een rustige manier worden verkocht. Wilt u liever dat wij deze inboedel afvoeren? Dit doen wij ook voor u.

Kosten Verhuisbedrijf Purmerend

Wij willen u het liefst een vast bedrag noemen maar helaas gaat dit niet. Verhuizingen zijn te verschillend om daar een vast kostenplaatje aan te hangen. Gemiddeld kost een verhuizing € 500,- in Purmerend. Voor dit bedrag verhuizen wij ook zware meubels. Als u exact wilt weten wat een verhuizing u gaat kosten, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u een exacte inzage van wat uw verhuizing gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en krijgt u waar u voor betaalt (vaak zelfs meer).

Verhuizer in Purmerend verhuisdozen aan het inpakken

Verhuizen in heel Nederland

Inmiddels is ons verhuisbedrijf uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met een landelijke dekking. Zo werken wij alleen in Purmerend maar door heel Nederland. U kunt dus gebruik maken van onze goedkope service in heel Nederland. Waar dan ook in Nederland, betaalt u hetzelfde voordelige tarief en kunt u onze gediplomeerde en gemotiveerde verhuizers inschakelen.

Onze wagenparken zijn verspreid over Nederland waardoor wij overal snel ter plaatse zijn en wij doelgericht te werk kunnen gaan. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Verhuisbedrijf Purmerend: offerte aanvragen

Wilt u precies weten wat een verhuizing u gaat kosten? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende aanvraagformulier. Hierdoor weet u precies wat u kwijt bent voor uw verhuizing. Hoe specifieker u het formulier invult, hoe exacter wij een prijsopgave aan u kunnen verstrekken. Binnen 24 uur krijgt u een offerte over de mail en weet u precies waar u aan toe bent. 

Wij hebben dagelijks verhuizingen in Purmerend in de planning en u kunt bij ons tot wel 20% besparen. Gelooft u dit niet? Vraag een offerte aan en wij bewijzen het u. 

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?