Verhuisbedrijf Nijmegen

Wilt u goedkoop verhuizen? Dan staat de Verhuis-Gigant 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar met de voordeligste verhuizers. Ons verhuisbedrijf is al meer dan 16 jaar actief en zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer groot landelijk bedrijf. Ons verhuisbedrijf is ook te vinden in de steden AmsterdamRotterdamBreda en Enschede.

We worden in de wandelgangen ook wel aangemerkt als budgetverhuizer, dit omdat wij een verhuizing uitvoeren tegen ieders budget. Afhankelijk van uw wensen maken wij een op maat gemaakte verhuisofferte voor u. Benieuwd hoe voordelig? Vul dan nu onze offerte in en geef aan waar u met uw verhuizing behoefte aan heeft. Binnen 1 dag weet u waar u aan toe bent.

Voor zowel particuliere- of zakelijke verhuizing onze prijs is altijd scherp!

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen

Bent u op zoek naar een betaalbaar en zelfs goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen? Bij ons verhuisbedrijf in Nijnegen, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij andere verhuisbedrijven. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in de omgeving van Nijmegen hebben wij ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitverhouding van heel Nijmegen.

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Dus geen verrassingen en gegarandeerd betaalbaar! Bij Verhuis Gigant geen rare fratsen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste service voor het laagste bedrag kunt verwachten.

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Vergelijk de kosten van de verhuis service van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Nijmegen en kies voor de goedkoopste partij!

Het bekende Nederlandse spreekwoord, goedkoop is duurkoop, gaat bij ons zeker niet op. Ondanks onze goedkope concurrerende tarieven staan wij voor kwaliteit en willen wij alleen maar tevreden klanten. Omdat wij een betaalbare full-service verhuisbedrijf zijn, kunt u ons ook benaderen voor het verhuisen van een piano, het aansluiten van uw wasmachine en zelfs voor het schilderen van uw komer. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

In Nijmegen kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Nijmegen

Professioneel verhuisbedrijf in regio Nijmegen

Onze verhuizers zijn klaar voor kleine tot zeer grote klussen. Of u nu naar een zolderkamer verhuist of naar de begane grond, of u twee kastjes en een doos moet verhuizen of drie grote vier zit banken en een vleugel piano. Of u nu alleen woont en verhuist naar een huis verderop in de straat of dat uw hele kantoor inclusief computers en archiefkasten naar een andere locatie in een andere stad moet.

Wij leveren u de beste service voor de laagste prijs. Wij staan open voor elke wens van uw kant.  Mocht het u beter uitkomen dat de gehele verhuis operatie van inpakken tot uitpakken door ons geregeld wordt dan kan dat. Mocht u echter willen dat wij louter de dozen van deur tot deur verhuizen dan is dat ook mogelijk.

Met ons professionele verhuisbedrijf in Nijmegen kunt u alle kanten op!

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuizer aan het werk in Nijmegen

Zorgeloos verhuizen in Nijmegen

Zelfs het schoonmaken en gebruiksklaar maken van uw nieuwe woning kunt u aan ons overlaten.
Wij werken alleen maar met verhuizers die op het moment zelf hun plan aan kunnen passen als u daar behoefte aan heeft maar ook volledig zelfstandig kunnen werken en de verstandigste beslissingen nemen.

Speciale omstandigheden?

Heeft u speciale voorwerpen die extra zorg nodig hebben of niet door de deur kunnen? Als het te verplaatsen is dan kunnen wij het verhuizen. Wij hebben beschikking over alle denkbare voertuigen en apparaten waardoor wij zelfs het meest uitzonderlijke voorwerp zonder probleem veilig naar  uw nieuwe verblijfplaats verhuizen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze verhuistips, waardoor uw verhuizing nog soepeler van start zal gaan.

Kortom met Verhuis Gigant wordt uw verhuizing in Nijmegen een fluitje van een cent. Uw verhuisofferte zien wij met veel belangstelling tegemoet.

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen u vanuit Amsterdam, Enschede en Rotterdam door heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Nijmegen maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam. 

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Goedkoop verhuizen Nijmegen verhuisdozen

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

 • Kleine- en grote verhuizingen;
 • In het Buitenland of Nederland;
 • Zakelijk of particulier;
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen;

Ons budget verhuisbedrijf Nijmegen is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant.

Met ervaren verhuizers nemen wij u zoveel als u wenst uit handen. Wij bereiden ons voor op uw verhuizing met een strakke planning.

Belangrijke verhuisinformatie:

 • Om hoeveel inboedel gaat het?
 • Moeten er meubels worden gedemonteerd en op het nieuwe adres worden gemonteerd?
 • Moeten onze verhuizers alles inpakken in verhuisdozen?
 • Betreft uw oude/nieuwe woning een etagewoning en hebben wij een lift nodig?
 • Helpt u zelf met de verhuizing mee om kosten te besparen?
 • Moeten er goederen worden opgeslagen in een opsalg? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Het is onze prioriteit uw wensen ten aanzien van de verhuizing geheel probleemloos te laten verlopen. Het doel is dat Verhuis Gigant Nijmegen u alle rompslomp uit handen neemt voor wat betreft uw verhuizing.

Door middel van een goede communicatie met u, planning en hard werken nemen wij de stress en zorgen van u over.

Wij werken met een team dat bestaat uit ervaren verhuizers die allen een dienstverlenende instelling en een dosis doorzettingsvermogen hebben. Door middel van een uitstekende planning, hun ervaring en een checklist weten zij exact wat uw wensen zijn en wordt ook uw verhuizing voor ons een fluitje van een cent.

Ook benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Maakt u dan nu gebruik van het offerteformulier hier op de pagina. Binnen 24 uur heeft u zicht op de kosten die wij voor uw verhuizing in rekening brengen.

Verhuiswagen in Nijmegen

Verhuizingen in Nijmegen en heel Gelderland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Nijmegen. Zo verhuizen wij erg veel in:

 • Nijmegen Centrum
 • Nijmegen-Midden,
 • Nijmegen-Noord,
 • Nijmegen-Oost,
 • Nijmegen-Zuid,.
 • Dukenburg,
 • Lindenholt.

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Almere.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Almere maar natuurlijk in geheel Flevoland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Oss. 

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.