Verhuisbedrijf Hoofddorp

Professioneel en betaalbaar verhuizen doet u met Verhuis Gigant. Onder de naam Verhuisbedrijf Hoofddorp helpen wij dagelijks meerdere particulieren en bedrijven met het verhuizen van de inboedel. Dit doen wij schadevrij en vlekkeloos. Wij ontlasten u graag waar nodig en u kunt bij ons uw verhuizing naar wens indelen. Zo zijn wij flexibel en kunt u ons zelfs inschakelen in het weekend en in de avonduren. Onze verhuizers zijn gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring. Hierdoor weet u dat wij uw verhuizing van A naar B (soms zelfs met een tussenstop), tot een succesvol eind brengen.

Buiten Hoofddorp kunnen wij u ook helpen in AalsmeerAmstelveenAmsterdam en Haarlem.

Inhoudsopgave

Verhuisbedrijf Hoofddorp is goedkoop

Bent u op zoek naar een ervaren en betaalbaar verhuisbedrijf in Hoofddorp? Wij zijn begonnen in Amsterdam waarna wij zijn uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met een landelijke dekking. Wij hebben inmiddels meer dan 5 steunpunten door het land en meer dan 40 verhuizers in dienst. Zo zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u vlot verhuizen.

Verhuisbedrijf Hoofddorp is goedkoper dan onze concurrenten. Wij kunnen onze verhuisdiensten zo goedkoop aanbieden omdat wij snel en efficiënt te werk gaan. Zo bent u minder kwijt aan uurlonen zonder in te boeten op de kwaliteit. Mede omdat wij meerdere strategisch gelegen steunpunten hebben, berekenen wij u ook lage voorrijkosten en betaalt u alleen voor het verhuizen van A naar B. U betaalt dus niet voor het op- en aanrijden maar puur alleen voor het voorrijden naar locatie A.

Buiten dat wij lage tarieven hanteren, kunt u de verhuizing ook nog eens naar wens inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld kennissen of vrienden laten helpen met de verhuizing. Dit scheelt natuurlijk ook weer in de uiteindelijke kosten. Woont u op een hoge verdieping? Dan verhuren wij u een verhuislift inclusief bediening. Dit scheelt veel tijd waardoor de verhuislift zichzelf al heeft terug verdiend. Bent u op zoek naar een grote verhuiswagen? Ook dan bent u bij onze verhuisbedrijf aan het juiste adres.

Een professioneel verhuisbedrijf in Hoofddorp

Onze verhuizers werken alleen met professionele en A-gekeurde verhuismaterialen. Wij hebben een moderne wagenpark met verschillende maten verhuiswagens. Zo kunt u bij ons kiezen voor een standaard maat verhuiswagen met een laadklep van 22m3 maar ook voor een verhuiswagen XL. Onze verhuiswagens hebben een hefvermogen van meer dan 750kg waardoor geen meubel te zwaar is en geen inboedel te groot. Al onze verhuiswagens zijn voorzien van steekwagens, hondjes, spanbanden en verhuisdekens. 

Buiten onze verhuiswagens kunt u ook terecht bij ons verhuisbedrijf voor verhuisliften, aanhangers en handyman services. Wij durven ons verhuisbedrijf dan ook full-service te noemen. Zo is geen verhuizing te klein of te groot en draaien onze verhuizers nergens onze handen voor om.

Verhuizers van Verhuisbedrijf Hoofddorp

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Hoofddorp

In hoofddorp kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht voor alle soorten verhuisservices. Zo helpen wij u niet alleen met uw verhuizingen maar ook met ontruimingen, schoonmaken en reparatie werkzaamheden. Heeft u een spoedverhuizing voor de boeg? Ook dan kunt u Verhuisbedrijf Hoofddorp inschakelen.

U kunt onze diensten gebruiken voor het ontruimen van bedrijfspanden en woningen. Verhuist u van A naar B en heeft u een tijdelijke opslag nodig? Bij Verhuis Gigant kunt u uw inboedel tijdelijk opslaan zodat u eerst uw verbouwing door kan zetten en uw de huur van het oude pand kan opzeggen. Wanneer u klaar bent met verbouwen, verplaatsen wij de opgeslagen inboedel naar uw nieuwe locatie. Zo makkelijk kan het zijn.

Verhuizer in Hoofddorp verhuisdozen aan het inpakken

Wat Verhuisbedrijf Hoofddorp voor u kan betekenen

Verhuizingen door het hele land

Verhuisbedrijf Hoofddorp heeft een landelijke dekking. Dit houd in dat wij u door heel Nederland kunnen helpen voor dezelfde voordelige tarieven. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven en wij zijn snel ter plaatse. Wilt u verhuizen naar het buitenland? U kunt ook bij ons terecht voor internationale verhuizingen. Zo kunnen wij dus ook verhuizen van Hoofddorp naar Engeland maar ook van Spanje naar Hoofddorp. 

Ondanks dat wij zijn uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met een landelijke dekking, zijn wij nog steeds betaalbaar en zijn wij een lokaal bedrijf in Hoofddorp. Zo zijn wijken in hoofddorp waar wij als verhuisbedrijf veel actief zijn:

Verhuisbedrijf Hoofddorp denkt met u mee

Wilt u gaan verhuizen maar weet u niet waar te beginnen? Bij Verhuis Gigant denken wij graag met u mee. Wij zoeken altijd naar de voordeligste oplossing in Hoofddorp. Zo kunnen wij met u bespreken wat wij wel en niet voor u uit voeren. Heeft u kennissen die u helpen met de verhuizing? Dan hoeven wij minder verhuizers aan te bieden waardoor u al per direct op de kosten bespaard. Wilt u weten of u een parkeervergunning nodig heeft? Wij hebben een goede stratenkennis in Hoofddorp en helpen u dus ook verder met algemene zaken.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Hieronder vind u een greep uit onze diensten:

U gaat verhuizen van- of naar Hoofddorp en nu?

Gaat u verhuizen van of naar Hoofddorp? Dan dient u deze verhuizing door te geven aan de gemeente Haarlemmermeer. Dit kan vier werken voor de dag dat u gaat verhuizingen, of tot vijf dagen erna. Ons advies is om dit altijd eerder te doen. Zo voorkomt u problemen met de gemeente en is het alvast uit uw hoofd. Wij kunnen u hier altijd mee helpen waar nodig. U kunt ook gebruik maken van onze handige checklist. Zo kunt u verder niets vergeten.

U kunt uw verhuizing eenvoudig doorgeven met behulp van uw DigiD op de website van gemeente Haarlemmermeer. Heeft u hierbij hulp nodig? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Direct uw verhuiskosten berekenen met offerte

Waarom teveel betalen als u kwalitatief goedkoop kan verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u kunt binnen 24 uur een prijsopgave verwachten. Verhuisbedrijf Hoofddorp helpt u zowel met particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij draaien onze handen nergens voor om en kunnen u zelfs in het weekend of in de avonduren verhuizen. Wij ontlasten u waar nodig en wij hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?