Verhuisbedrijf Hilversum

Wekelijks is Verhuis Gigant actief als verhuisbedrijf in Hilversum. In de mediastad van Nederland verhuizen wij als Verhuisbedrijf Hilversum zowel particulieren als bedrijven. Ons team van erkende verhuizers, verhuizen uw inboedel graag voor u naar en vanuit Hilversum.

Wij verhuizen u goedkoop en wij zien het als onze doel om uw meubels en bezittingen zo efficiënt en veilig mogelijk te verhuizen. Omdat wij u snel en effectief verhuizen, kunnen wij de kosten laag houden. Bent u benieuwd naar onze verhuisservice? Bekijk dan deze pagina en als wij u overtuigt hebben, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Inhoudsopgave

Verhuisbedrijf Hilversum: betaalbaar en snel

Wij bieden u een team van frisse en fitte jonge verhuizers aan. Deze verhuizers voeren maandelijks meer dan 100 verhuizingen uit. Verhuis Gigant is ooit begonnen als Verhuisbedrijf Haarlem maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf die heel Nederland bedient. Zo hebben wij nu een landelijke dekking waarmee wij zelfs heel Europa voorzien van onze goedkope en veilige verhuizingen.

Wij kunnen u onze diensten zo goedkoop leveren omdat wij gestationeerd zijn in meerdere sleutel plaatsen in Nederland. Zo zijn wij altijd dichtbij en kunnen onze verhuizers u snel tot dienst zijn. Wij werken niet alleen met jonge verhuizers omdat wij vinden dat er ook ervaren verhuizers tussen moeten zitten die deze jongeren begeleiden. Daarin verschillen wij dan ook met de concurrent in Hilversum. Wij hechten namelijk veel waarde aan training en het begeleiden van onze verhuizers. Zo zorgen wij er dus voor dat wij echt de goedkoopste zijn.

Wij willen dat de verhuizers in Hilversum zorgvuldig en met respect met uw spullen omgaan en dat doen zij dan ook. Wilt u dat wij u overtuigen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek het zelf!

Professioneel verhuismateriaal in Hilversum

Wij werken alleen met de beste materialen. Het verhuismateriaal wat wij gebruiken is van professionele kwaliteit. Denk hierbij niet alleen aan verhuisdozen maar ook aan verhuiswagens, verhuisliften en andere kwalitatief goede spullen om uw verhuizing tot een succes te maken. Dankzij onze grote aantal aan verhuiswagens, kunnen wij als het nodig is, u ook helpen met spoedverhuizingen. Zo bent u binnen een dag op weg naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wij zijn natuurlijk ook in het bezit van meerdere soorten verhuiswagens waardoor wij u niet alleen snel en goedkoop kunnen verhuizen van A naar B, maar ook nog eens efficiënt.

Uw verhuisbedrijf in Hilversum  werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagens, hondjes, spanbanden en dekens. 

In Hilversum kiest u voor Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf-Hilversum

Verhuisbedrijf Hilversum is flexibel

Verhuis Gigant is niet alleen goedkoop maar ook flexibel. Wij verhuizen u wanneer u dat wilt. Wij verhuizen u ook s’avonds laat en zelfs s’nachts. Wij verhuizen u ook in het weekend. Ons verhuisbedrijf in Hilversum kan het dus allemaal. Zo kan het zijn dat u het doordeweeks te druk heeft of dat u in een veels te drukke straat woont, waar er misschien overdag weinig ruimte is voor bijvoorbeeld een verhuiswagen met een verhuislift. Heeft u vrienden of familie die u willen helpen met verhuizen, dan scheelt dit natuurlijk in de totale kosten omdat wij dan minder medewerkers hoeven in te zetten in Hilversum en omstreken. 

Voor uw particuliere en zakelijke verhuizingen

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij verhuizen particulieren het meest maar wij doen ook aardig wat zakelijke verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Hilversum maar ook in Amsterdam en Haarlem

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuisservice in Hilversum en heel Noord-Holland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Hilversum. Zo verhuizen wij erg veel in:

  • Oude wijk,
  • Kerkelanden,
  • Kleine Driftbuurt.
  • Staatsliedenkwartier,
  • Zuidelijke stadswijk,

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Hilversum. Wij kunnen u niet alleen helpen in Hilversum maar natuurlijk in geheel Noord-Holland. 

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Tarieven

Verhuizer kosten

Verhuizers
€ 28,- per uur

Vrachtwagen kosten

Verhuiswagens
€ 90,- halve dag

Verhuislift huren kosten

Verhuisliften
€ 58,- per uur

Werkgebied Noord-Holland

“Een onmogelijk verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

06 4012 5121
ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter en wij mailen u terug.