Verhuisbedrijf Heemstede

 • Wilt u binnen een dag verhuizen van en naar Heemstede? Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Heemstede? Kies dan voor Verhuisbedrijf Heemstede. Wij helpen u bij particuliere verhuizen, bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland. Ons verhuisbedrijf brengt uw inboedel snel en veilig naar uw nieuwe locatie. Dit doen wij tegen een laag en vast tarief. U kunt uw verhuizing volledig naar wens inrichten. Zo bepaalt u zelf waar u voor ons inschakelt en waarvoor niet. Zo kunt u dus op de kosten besparen door alleen uw meubels te laten verhuizen maar u kunt ook kiezen voor een volledig ingerichte verhuizing om u te ontlasten.

Buiten dat wij betaalbaar zijn en alleen werken met enthousiaste en gediplomeerde verhuizers, zijn dit onze andere voordelen:

 • Erkend en betrouwbaar in Heemstede;
 • Bespaar tot wel 20% op uw verhuizing;
 • Jarenlange ervaring. Werkzaam vanaf 2002;
 • Een lokaal verhuisbedrijf in Heemstede;
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur.

Inhoudsopgave

Een professioneel verhuisbedrijf in Heemstede

Ons verhuisbedrijf in Heemstede gaat professioneel te werk. Zo hebben wij een innovatieve wagenpark en zijn wij in het bezit van 5 steunpunten door Nederland. Zo is ons verhuisbedrijf in Heemstede in staat, om u goedkoop te voorzien van onze diensten maar zonder in te boeten op kwaliteit. Wij leveren u de beste verhuisservice, zonder hiervoor teveel te betalen. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen voor een verhuizing die op rolletjes loopt. Zo ontlasten wij u waar nodig. Een handje voorbeelden van waarom wij zo een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben:

 • Verhuiswagens in goede staat en ook in XL-variant
 • Professionele en zowel jonge, als oude ervaren verhuizers
 • Verhuisliften die tot wel de 6e verdieping reiken
 • Materiaal verhuur zoals: verhuiswagens, verhuisliften en verhuiscontainers
 • Tracking systemen op al onze verhuiswagens, zo werken wij zo efficiënt mogelijk

Verhuisbedrijf Heemstede: voor al uw verhuizingen

Bent u op zoek naar een complete verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons verhuisbedrijf in Heemstede aan het juiste adres. Zo kunnen wij u volledig ontlasten maar kunt u er ook voor kiezen, om uw kenniskring of familie te laten helpen met uw verhuizing. Zo kunt u dus uw verhuizing volledig naar wens inrichten. Hieronder vind u een greep van onze diensten:

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Heemstede

Verhuisbedrijf-Heemstede

Goedkoop verhuisbedrijf in Heemstede

Als u wilt besparen op de kosten van uw verhuizing in Heemstede, dan kiest u voor Verhuis Gigant. Omdat een verhuizing toch een intensieve klus is, kunnen de kosten snel hoog oplopen. Bij ons verhuisbedrijf in Heemstede kunt u de laagste tarieven verwachten. Ons uurtarief is de laagste van heel Nederland maar wij boeten niet op de kwaliteit. 

Buiten Heemstede, kunt u ons verhuisbedrijf ook inzetten voor uw verhuizingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. U kunt onze diensten dus gebruiken in heel Nederland en zijn wij zelfs voordeliger dan de studenten verhuisservices. Ook voor het goedkoop huren van tijdelijke opslag en andere materiaal, zijn wij het goedkoopst. U kunt bij ons profiteren van diverse kosteloze diensten, kunt u gratis gebruik maken van onze spullen en pakken wij uw meubels met wikkelfolie of bubbelplastic kosteloos in.

Voor complete verhuizingen in Noord-Holland

Verhuis Gigant maakt alleen gebruik van de beste en kwalitatief goede verhuismaterialen. Zo maken onze verhuizers gebruik van hondjes, verhuiswagens, steekwagens, spanbanden, verhuisliften en gereedschapskisten. Buiten onze uitstekende materialen en tijdelijke opslagplaatsen, kiest u ook voor ons verhuisbedrijf omdat wij u helpen met:

 • Grote en kleine verhuizingen
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Monteren en demonteren van meubels
 • In- en uitpakken van verhuisdozen
 • Het verhuren van verhuisliften en opslagruimte
 • Transport van uw witgoed

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuisbedrijf-doos-dichtplakken

Verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Heemstede

Woont u op een hoge verdieping? Dan is een verhuislift huren echt een uitkomst. Zo kunt u bij ons verschillende soorten verhuisliften huren, die tot de 6e etage kunnen reiken. Zo kunt u kiezen voor een opbouwlift maar ook een grote verhuislift die tot wel 400kg kan liften. 

U kunt bij ons een verhuislift huren voor de hele dag maar ook voor twee uur. Bij ons huurt u een verhuislift inclusief iemand die verstand heeft van het bedienen van een verhuislift. Als u een verhuislift per direct nodig heeft, dan kunt u bij ons ook een verhuislift huren. Dit valt onder onze spoedservice en zo kunnen wij u dezelfde dag nog voorzien van een verhuislift.

Verhuiswagen-uitladen-van-Verhuisbedrijf-Heemstede

Het verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven

Verhuisbedrijf Heemstede helpt u zowel met bedrijfsverhuizingen als met particuliere verhuizingen. Zowel onze particuliere verhuizingen maar ook zeker onze zakelijke verhuizingen, verlopen zo soepel mogelijk. Zo word er een plan gemaakt en met u doorgesproken en voorzien wij u van een professioneel projectplan. Op deze manier zorgen wij er voor, dat uw verhuizing zo min mogelijk hinder veroorzaakt voor uw personeel of klanten. 

Wij draaien onze handen nergens voor om. Zo verhuizen wij werkbanken, computers, bureaustoelen en natuurlijk de rest van uw inboedel. Dit doen wij al jaren op een professionele manier en heel uw inboedel is verzekerd. Wij proberen natuurlijk altijd schadevrij te verhuizen maar het komt helaas wel eens voor, dat onze verhuizer iets beschadigd

Kosten berekenen Verhuisbedrijf Heemstede

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Tarieven

Verhuizer kosten

Verhuizers
€ 28,- per uur

Vrachtwagen kosten

Verhuiswagens
€ 90,- halve dag

Verhuislift huren kosten

Verhuisliften
€ 58,- per uur

Werkgebied Noord-Holland

“Een onmogelijk verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

06 4012 5121
ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter en wij mailen u terug.