Verhuisbedrijf Haarlem

aat u eerdaags verhuizen, dan hebben wij de oplossing voor u! Ons professioneel verhuisbedrijf in Haarlem staat u met verhuizers, verhuiswagens en alle benodigde middelen bij. Uw verhuizing is onze zorg en verantwoordelijkheid als u ons de opdracht geeft uw verhuizing naar of binnen Haarlem uit te voeren. Om u op voorhand goed te informeren kunt u gebruik maken van een checklist. Zo bent u op alles voorbereid en zal uw verhuizing probleemloos verlopen.

Inpakken, demonteren, vervoeren en op de plaats van bestemming zelfs uitpakken en monteren is bij ons mogelijk, als u ons daar opdracht voor geeft. Geeft u er de voorkeur aan uw goederen op te laten slaan in onze opslag, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Zo is uw verhuisbedrijf in Haarlem van alle markten thuis.

We hebben verschillende hulpmiddelen tot onze beschikking die ook uw verhuizing in of naar Haarlem tot een succes maken. Denkt u hierbij aan:

Inhoudsopgave

Een goedkoop verhuisbedrijf in Haarlem

Verhuis Gigant helpt dagelijks particulieren en bedrijven met een verhuizing van Haarlem en naar Haarlem. Onze verhuizers helpen u graag verder bij het verhuizen van de meest lastige meubels. Ook wanneer u gaat verhuizen naar een knus huis in de binnenstad van Haarlem, of wanneer de meubels naar een hoger gelegen verdieping verplaatst moeten worden.

Doordat we werken met verhuizers die gemiddeld vrij jong zijn, kunnen we de kosten van de verhuizing beperkt houden. Dit betekent dat we kunnen optreden als goedkoop verhuisbedrijf Haarlem en in heel regio Amsterdam. Dit in combinatie met dat ons hoofdfiliaal ook nog eens is gevestigd in Haarlem en u weet zeker dat u de juiste partner heeft gevonden.

Waarom is Verhuisbedrijf Haarlem zo betaalbaar?

Een van de grootste kostenpost bij een complete verhuizing is het uurloon van de verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Haarlem, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij andere verhuisbedrijven. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in de omgeving van Haarlem en wij daar zijn gevestigd, bieden wij een zeer hoge kwaliteit en een snelle service voor een zeer scherpe prijs.

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt verwachten. Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Vergelijk de kosten van de verhuis service van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Haarlem en kies voor de goedkoopste partij!

Goedkoop maar zonder in te boeten op kwaliteit?

Het bekende Nederlandse spreekwoord, goedkoop is duurkoop, gaat bij ons zeker niet op. Ondanks onze goedkope concurrerende tarieven staan wij voor kwaliteit en willen wij alleen maar tevreden klanten. Omdat wij een betaalbare full-service verhuisbedrijf zijn, kunt u ons ook benaderen voor het verhuizen van een piano, het aansluiten van uw wasmachine en zelfs voor het schilderen van uw kamer. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

Professioneel verhuisbedrijf in Haarlem

Met al deze spullen en mensen kunnen wij er voor zorgen dat uw verhuizing soepeltjes en netjes en natuurlijk met gepaste snelheid verloopt. De goederenlift is super handig bij zware dingen. Wij kunnen uw zorgen en verhuis stress tot een minima beperken. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Wij pakken alles zorgvuldig aan en wij weten wat aanpakken is. Perfectionisme staat bij ons hoog in te vaandel. Bent u niet tevreden zijn wij het ook niet, pas als u met een lachend gezicht en blij met het resultaat ons de hand schudt zijn wij tevreden.

Wij gaan niet voor minder dan perfectie. Zo ziet u dus dat u zich niet weken, maanden hoeft druk te maken, en zo kunt u uw aandacht verdelen over belangrijkere zaken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing ontspannen en zonder stress verloopt, zodat u aan het eind van de dag in uw nieuwe huis met al uw eigendommen aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen.

Zonder de gebruikelijke verhuis stress die voor ons geen stress maar gewoon ons werk is. Zo houden we iedereen tevreden, vooral u en daar gaat het ons om. Met ons verhuisbedrijf uit Haarlem staat u nooit alleen. Samen gaat alles beter. Onze tarieven voor verhuizen zijn scherp concurrerend. Onze messcherpe offerte zal u geen slapeloze nachten bezorgen.

Verhuizen wordt een makkie en met verhuisbedrijf Verhuis Gigant Haarlem, kat in het bakkie! Gewoon omdat perfectie bij ons heel hoog staat aangeschreven. Samenwerking is voor ons ook heel belangrijk en dat doen we dan ook met veel plezier.

Verhuisbedrijf Haarlem

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Haarlem

Type verhuizing en de totale kosten

Wij verhuizen uiteraard vanuit en naar alle type woningen. Ook dit heeft vaak invloed op de kosten. Maar het zal u verbazen welk effect dit heeft op de kosten. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat het verhuizen vanuit een kleine woning en/of naar kleine woning duurder kan uitvallen dan het verhuizen van en/of naar een grote woning.

Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het kleinere appartement zich bevindt op een bovenetage of hoger gesitueerd is. Dit zien we bijvoorbeeld vaak in Amsterdam. Het vervoeren van spullen via de lift neemt doorgaans veel meer tijd in beslag dan dat wanneer er verhuist kan worden zo recht uit de voordeur. En het kan zelfs zo zijn dat er helemaal geen lift aanwezig is in het gebouw waar verhuisd moet worden. Dan zal er  een verhuislift gebruikt moeten worden die ook weer extra kosten met zich meebrengt en bovendien een vertragend effect heeft. U kunt natuurlijk altijd een verhuislift huren bij ons verhuisbedrijf. 

Bij een villa of 2 onder 1 kapwoning is het doorgaans zo dat we de verhuiswagen gemakkelijk ideaal op het erf kunnen parkeren. Op deze manier kunnen we de inboedel doorgaans heel efficiënt en dus snel inladen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het naar binnen verhuizen van de inboedel in de nieuwe woning.

Verhuizer aan het werk in Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem voor heel Noord-Holland

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen. Het is natuurlijk wel fijn om te weten dat uw verhuisbedrijf naar of van Haarlem, ook daadwerkelijk in Haarlem is gevestigd.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland maar zeker in Haarlem. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Haarlem maar ook in AmsterdamHeemstede en Hoofddorp.

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

Als gevestigd verhuisbedrijf in Haarlem is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Haarlem maar ook in regio Noord-Holland kunnen wij u van dienst zijn.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Haarlem en omgeving hiervan.

Goedkoop verhuizen Haarlem verhuisdozen

Tijdelijke opslag bij Verhuis Gigant

Gaat u particulier of zakelijk verhuizen en zoekt u tijdelijke opslag voor uw inventaris?

Verhuis Gigant biedt ook nog eens opslag aan tegen gereduceerde tarieven, voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Deze opslag vindt plaats in onze beveiligde loodsen waar beveiligingscamera’s hangen en waar beveiligers rond lopen. Zo weet u dat u inventaris met zorg wordt behandelt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gedeelte van uw spullen op te laten slaan. Alles is bespreekbaar bij het verhuisbedrijf in Haarlem.

Lijkt u dit interessant en wilt meer weten over onze opslag mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u bieden met onze tijdelijke opslag.

Een lokaal verhuisbedrijf in Haarlem

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen en staan al jarenlang in de regio van Haarlem. Haarlem is ons thuis, Haarlem is waar het voor ons allemaal begon en Haarlem is waar ons hart ligt van ons verhuisbedrijf. Buiten Haarlem verhuizen wij erg veel in:

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf in Haarlem, met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Haarlem.

Een lokaal verhuisbedrijf in Haarlem

Na het lezen van de informatie kunt u nu besluiten om vrijblijvend een verhuisofferte aan te vragen door gebruik te maken van ons offerteformulier hier op de pagina. U vult uw gegevens in en geeft exact door waar uw wensen naar uitgaan. Door onze ervaring met betrekking tot verhuizen kunnen wij met de door u aangeleverde antwoorden en verzoeken inschatten hoeveel tijd wij met uw verhuizing bezig zijn.

Ook het formaat verhuiswagen, aantal verhuizers, benodigde middelen (wel of geen ladder lift/verhuislift) en in te schatten reiskosten kunnen wij voor u vertalen in een goedkoop verhuistarief. Vraagt u ook gerust meerdere offertes aan bij andere verhuisbedrijven, wij weten zeker dat wij de vergelijking aankunnen!

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?