Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizen is een erg stressvolle gebeurtenis. U hebt erg veel om handen. Wie liever deze zorgen aan derden overlaat kan zeker terecht bij een verhuisbedrijf. Voor wie in Groningen woont of omstreken raden we het verhuisbedrijf uit Groningen aan.

Komt de datum steeds dichterbij en gaat u binnenkort uw nieuwe woning in Groningen betrekken? Of wordt er wellicht een nieuwe vestiging van het bedrijf waar u voor werkt geopend in deze plaats? Dan is het vroegtijdig inhuren van vakkundige verhuizers van een professioneel verhuisbedrijf geen overbodige luxe. Uw inboedel wordt desgewenst veilig verpakt en verhuist naar het nieuwe adres.

Onze verhuizers van Verhuis Gigant beschikken over de juiste gereedschappen en hulpmiddelen om al uw eigendommen in het juiste vertrek van uw nieuwe woning of kantoor te plaatsen. U kunt zich met andere belangrijke dingen bezighouden en onze verhuizers nemen de zorg voor uw hele verhuizing uit handen.

Inhoudsopgave

Schappelijke tarieven bij ons verhuisbedrijf

Bij ons verhuisbedrijf Verhuis Gigant Groningen staan wij met onze verhuizers, middelen en verhuiswagens paraat om de volgende werkzaamheden voor u uit te voeren: Bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen, studentenverhuizingen en seniorenverhuizingen.

Verhuis Gigant Groningen verhuisd door heel Nederland, dus ook voor ‘verhuizen Groningen’, bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe dat kan? Heel simpel: u betaalt bij ons alleen voor de zaken die u niet zelf wilt doen. Door de vragen op ons offerteformulier in te vullen, ziet u direct hoeveel geld u kunt besparen.  Onze ervaren verhuizers beschikken over de kennis en kunde om u snel en professioneel van dienst te zijn.

Alhoewel u bij Verhuis-Gigant Groningen zeer voordelig uw verhuizing regelt, doen we geen enkele concessie aan de kwaliteit van onze verhuisdienst. We werken namelijk alleen met professionele verhuizers en we verzekeren altijd uw eigendommen tegen verhuisschade. Kortom: goedkoop verhuizen regelt u veilig, makkelijk én snel bij ons!

In Groningen kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Groningen

Betrouwbaar verhuisbedrijf in Groningen

Wij beschikken over een breed gamma van inpak materiaal en bedienen onze ladder liften en verhuiswagens zelf. Onze verhuizers worden regelmatig bijgeschoold. Ook  verhuizingen van bedrijven of particulieren binnen Europa voeren wij op professionele wijze uit. We hebben dan ook de benodigde erkenningen in huis. Neem nu contact met ons op. Online een offerte aanvragen kan zeker. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, uiteraard bent u nergens toe verplicht als u bij ons een offerte aanvraagt. Dit is geheel vrijblijvend.

Vult u nu uw offerte aanvraag in. Zo bent u, binnen 1 dag, op de hoogte van onze verhuistarieven. Vraagt u ter vergelijking met dezelfde informatie een offerte aan bij een ander verhuisbedrijf. Door onze jarenlange logistieke ervaring houden we van een eerlijke prijs voor onze dienstverlening. Bij het vergelijken komt u daar vanzelf achter. Graag zien we uw offerte aanvraag voor uw verhuizing in Groningen tegemoet.

Zorgeloos verhuizen in Groningen

De mogelijkheden die u qua dienstverlening heeft bij Verhuis Gigant in Groningen zijn afgestemd op ieders portemonnee. Zo kunt u een keuze maken om de hele verhuizing uit handen te geven. Bij deze full-service verhuizing geeft u alles uit handen. Wij pakken al uw huisraad voor u in, plaatsen het in de verhuiswagen en transporteren het naar het opgegeven adres.

Eveneens kunnen wij voor u ook klein installatiewerk verrichten. Denkt u hierbij aan het aansluiten en installeren van de wasmachine/droger, de televisie en bijvoorbeeld de computer.

Pakt u liever zelf uw eigendommen in dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen een keuze te maken voor het vervoer van de door u ingepakte spullen. Deze low budget-verhuizing voert u dan samen met 1 van onze professionele verhuizers uit. In dit geval betaalt u uiteraard voor 1 verhuizer per uur.

Verhuizer in Groningen

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Groningen maar ook in AmsterdamDen HaagEindhoven of Rotterdam

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Ons personeel heeft ruime ervaring in de verhuis sector en kan dit perfect organiseren en uitvoeren. Op voorhand maken we een situatieschets van de werken en wordt die gedetailleerd uitgewerkt. Efficiëntie en veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Liever geen onaangename verrassingen! Ook voor waardevolle of breekbare goederen hebben we de nodige vakkennis: Het risico op beschadiging is praktisch nihil. Het verhuizen doen we snel op de dag van uw voorkeur zodat u snel uw nieuwe stek kunt inrichten. Daarbij hebt u de keuze tussen meehelpen, u steekt vooraf of de dag zelf de handen uit de mouwen, of u gaat voor de full-option: u laat alle stappen aan ons verhuisbedrijf over.

Als gevestigd verhuisbedrijf in Groningen is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Groningen maar ook verhuizingen vanuit Utrecht naar Groningen of als u vanuit Groningen wilt verhuizen naar Rotterdam kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met uw verhuizing.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Groningen en omgeving hiervan.

Verhuiswagen aan het uitladen in Groningen

Verhuizingen in heel provincie Groningen

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Groningen. Zo verhuizen wij erg veel in:

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Groningen.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Groningen maar natuurlijk in geheel Flevoland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Assen, Drachten, Haren, Veendam en Winschoten. 

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?