Verhuisbedrijf Enschede

Komt de datum steeds dichterbij en gaat u binnenkort uw nieuwe woning in Enschede betrekken? Of wordt er wellicht een nieuwe vestiging van het bedrijf waar u voor werkt geopend in deze plaats? Dan is het vroegtijdig inhuren van vakkundige verhuizers van een professioneel verhuisbedrijf geen overbodige luxe. Uw inboedel wordt desgewenst veilig verpakt en verhuist naar het nieuwe adres. Als Verhuisbedrijf Enschede helpen wij u graag.

Onze verhuizers van Verhuis Gigant beschikken over de juiste gereedschappen en hulpmiddelen om al uw eigendommen in het juiste vertrek van uw nieuwe woning of kantoor te plaatsen. U kunt zich met andere belangrijke dingen bezighouden en onze verhuizers nemen de zorg voor uw hele verhuizing uit handen.

Inhoudsopgave

Betaalbaar verhuizen in Enschede

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt verwachten.

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Vergelijk de kosten van de verhuis service van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Enschede en kies voor de goedkoopste partij!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als u de verhuiskosten laag wilt houden kunt u zelf actief meehelpen met de verhuizing. U kunt mee helpen met het inladen en uitladen van de verhuislift of u zorgt er van te voren voor dat alle dozen mooi zijn ingepakt indien u niet van onze inpakservice gebruik maakt. Vul hier uw offerte aanvraag voor uw verhuizing in en wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Uiteraard wordt de verhuizing uitgevoerd voor het afgesproken bedrag. Geen verrassingen achteraf en u weet precies wat de goedkope verhuizing via ons bedrijf gaat kosten.

In regio Enschede kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Enschede

Professioneel verhuisbedrijf in Enschede

De dienstverlening en service van een kundig verhuisbedrijf gaat verder dan simpelweg het vervoeren van spullen van A naar B. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel. Ons service niveau is hoog en onze prijzen laag en sterk concurrerend. Daarbij bieden wij een volledig dekkend verzekeringspakket voor het vervoer van uw kostbare spullen naar uw nieuwe adres. Verhuis Gigant levert voor de kleinere spullen gratis verhuisdozen, inpakpapier en etiketten aan.

Gaat u gebruik maken van onze low-budget verhuizing dan geven wij u graag inpakadvies zodat uw eigendommen onbeschadigd de plaats van bestemming bereiken. Bij een full-service verhuizing hoeft u nergens meer naar om te kijken en nemen wij al het werk uit handen. Onze verhuizers zijn ervaren en het demonteren van kasten en andere meubels is voor ons dan ook geen enkel probleem.  Vul het offerteformulier in en geef uw wensen met betrekking tot uw verhuizing aan. Binnen 1 dag weet u welke kosten er verbonden zijn aan uw verhuizing. Uiteraard is uw offerte aanvraag kosteloos en vrijblijvend.

Bij ons verhuisbedrijf Verhuis Gigant staan wij met onze verhuizers, middelen en verhuiswagens paraat om de volgende werkzaamheden voor u uit te voeren:

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuizer in Enschede

Op maat verhuizen in Enschede

Wij begeleiden en verzorgen complete verhuizingen in binnen- en buitenland. Ons verhuisbedrijf Enschede is ook gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Dus of u nu naar Frankrijk of naar Breda of Utrecht wil verhuizen, Verhuis Gigant staat voor u klaar. Wij demonteren en monteren al uw meubels, voorzien u van dozen, stickers, inpakpapier  en hebben hoezen bij ons  voor het beschermen van bankstellen, piano´s en schilderijen etc tijdens de verhuizing.

Bedrijfsmatig verhuizen

Wij helpen ook zakelijke klanten met hun verhuizing. Er zijn tal van mogelijkheden, of het nu een interne verhuizing betreft of het betrekken van een nieuw pand. Intern kunnen er werkplekken worden verhuisd en moet meubilair wellicht gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Ons vakkundig personeel zal uw meubilair en archief zorgvuldig verhuizen. U kunt de complete verhuizing door ons laten doen of alleen het vervoer door ons laten regelen. Beide opties zijn mogelijk.

Verhuistips

Als gerenommeerd bedrijf geven wij altijd tips mee om de verhuizing zo goed en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Regel altijd op tijd een verhuizing en maak een verhuislijst, zodat u geen belangrijke details vergeet. Contacteer bijvoorbeeld energie-, telefoon- en internet bedrijven en stel ze op de hoogte van de verhuisdatum.

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Enschede maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Goedkoop verhuizen Enschede

Verhuizingen in Enschede en heel Overijssel

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Enschede. Zo verhuizen wij erg veel in:

  • Binnensingelgebied,
  • Boswinkel,
  • Enschede-Noord,
  • Enschede-Zuid,
  • Twekkelerveld.

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Enschede.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Enschede maar natuurlijk in geheel Overijssel. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Almelo, Hengelo, Raalte, Staphorst en Zwolle. 

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

De mogelijkheden die u qua dienstverlening heeft bij de Verhuis-Gigant Enschede zijn afgestemd op ieders portemonnee. Zo kunt u een keuze maken om de hele verhuizing uit handen te geven. Bij deze full-service verhuizing geeft u alles uit handen. Wij pakken al uw huisraad voor u in, plaatsen het in de verhuiswagen en transporteren het naar het opgegeven adres. Eveneens kunnen wij voor u ook klein installatiewerk verrichten. Denkt u hierbij aan het aansluiten en installeren van de wasmachine/droger, de televisie en bijvoorbeeld de computer.

Pakt u liever zelf uw eigendommen in dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen een keuze te maken voor het vervoer van de door u ingepakte spullen. Deze low budget-verhuizing voert u dan samen met 1 van onze professionele verhuizers uit. In dit geval betaalt u uiteraard voor 1 verhuizer per uur.

  • Ontruimen van woningen of bedrijven;
  • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
  • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
  • Verhuislift voor woningen op hoge verdiepingen;
  • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Enschede en omgeving hiervan.

Verhuiswagen aan het uitladen in Enschede

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.