Verhuisbedrijf Eindhoven

Wilt u goedkoop verhuizen? Dan staat Verhuis Gigant 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar met de voordeligste verhuizers. Ons verhuisbedrijf is al meer dan 16 jaar actief en zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer groot landelijk bedrijf. Ons verhuisbedrijf is ook te vinden in de steden AmsterdamRotterdamBreda en Enschede.

Voor zowel particuliere- of zakelijke verhuizing onze prijs is altijd scherp en onze verhuizers professioneel! Zo werken wij met professionele verhuizers die ervaring hebben en vakbekwaam zijn, beschikken wij over alle soorten verhuismiddelen en is de klant al sinds jaar en dag bij ons Koning. Uw verhuizing is onze verantwoordelijkheid uitgevoerd tegen een sterk concurrerend tarief. Maak ook gebruik van onze verhuisservice. Zo bent u zeker van een schadevrije en zorgeloze verhuizing. Zo neemt Verhuis Gigant meer dan 140 verhuizingen per maand uit handen.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in regio Eindhoven

Budget verhuisbedrijf Eindhoven is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant.

Met ervaren verhuizers nemen wij u zoveel als u wenst uit handen. Wij bereiden ons voor op uw verhuizing met een strakke planning.

Belangrijke verhuisinformatie:

 • Om hoeveel inboedel gaat het?
 • Moeten er meubels worden gemonteerd en op het nieuwe adres gemonteerd?
 • Moeten onze verhuizers alles inpakken in verhuisdozen?
 • Betreft uw oude/nieuwe woning een etagewoning en hebben wij een lift nodig?
 • Helpt u zelf met de verhuizing mee om kosten te besparen?
 • Moeten er goederen worden opgeslagen? Ook dat regelen wij voor u!

Wij staan 7 dagen per week 24 uur voor u klaar! Het is onze prioriteit uw wensen ten aanzien van de verhuizing geheel probleemloos te laten verlopen. Het doel is dat de Verhuis-Gigant Eindhoven u alle rompslomp uit handen neemt voor wat betreft de verhuizing. Door middel van een goede communicatie met u, planning en hard werken nemen wij de stress en zorgen van u over.

Wij werken met een team dat bestaat uit ervaren verhuizers die allen een dienstverlenende instelling en een dosis doorzettingsvermogen hebben. Door middel van een uitstekende planning, hun ervaring en een checklist weten zij exact wat uw wensen zijn en wordt ook uw verhuizing voor ons een fluitje van een cent.

In Eindhoven kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuiswagen aan het uitladen in Eindhoven

Vakkundig en bekwaam verhuisbedrijf in Eindhoven

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Het verhuisbedrijf Eindhoven werkt met bepaalde hulp materialen zoals verhuisdekens, steekwagens, hondjes, spanbanden.  Al onze verhuiswagens zijn uiteraard uitgerust met een laadklep.Voor meer informatie of het huren van een verhuislift kunt u contact opnemen met uw verhuisbedrijf in Eindhoven.

De bovenstaande materialen zijn belangrijk om uw verhuizing goed en netjes te laten verlopen. Door onze ervaring adviseren wij u uiteraard wat de beste, veiligste en goedkoopste manier is om van uw verhuizing een succes te maken.

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuizer in Eindhoven

Vrijblijvend advies verhuizen

Als u niet weet waar u moet beginnen, geen zorgen ook daar kunnen wij u mee helpen. Graag zelfs. Wij geven u graag advies met betrekking tot uw verhuizing. Zo betaalt u bij ons nooit teveel en zorgen wij altijd dat u weet waar u aan toe bent. Dus geen financiële verassingen achteraf. Wij adviseren u een vrijblijvende offerte aan te vragen door gebruik te maken van ons offerteformulier hier op de pagina.

Als u wilt kijken hoe u op een goedkope manier kunt verhuizen dan kunt u onze tarieven uiteraard altijd vergelijken met die van andere verhuisbedrijven. Wij weten zeker dat dit de doorslag zal geven om een keuze te maken voor Verhuis Gigant Eindhoven.

Verhuisbedrijf Eindhoven en een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Eindhoven maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam en de rest van Nederland. 

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Goedkoop verhuizen

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

 • Kleine- en grote verhuizingen;
 • In het Buitenland of Nederland;
 • Zakelijk of particulier;
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen;

Als gevestigd verhuisbedrijf in Eindhoven is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Eindhoven maar ook verhuizingen vanuit Eindhoven naar Amsterdam of als u vanuit Amsterdam wilt verhuizen naar Eindhoven , kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met uw verhuizing.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Ontruimen van woningen of bedrijven;
 • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
 • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
 • Verhuislift voor woningen op hoge verdiepingen;
 • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Eindhoven en omgeving hiervan.

Verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuisservice in Eindhoven en heel Noord-Brabant

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Eindhoven. Zo verhuizen wij erg veel in:

 • Gestel,
 • Het centrum van Eindhoven,
 • Stratum,
 • Strijp,
 • Tongelre,
 • Woensel-Noord,
 • Woensel-Zuid.

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Eindhoven.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Eindhoven maar natuurlijk in geheel Noord-Brabant. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Breda, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Overtuigd? Uw kosten berekenen met offerte

Zodra uw besluit vast staat zal een medewerker van ons contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij zullen ook kijken welke manier van verhuizen het beste bij u past, dit kan u al snel een extra financieel voordeel opleveren. Als wij de mogelijkheden hebben besproken gaan wij ons opmaken voor uw verhuizing.

Wilt u meer weten over onze verhuisservice? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.