Verhuisbedrijf Delft

Gaat u eerdaags verhuizen, dan hebben wij de oplossing voor u! Ons professioneel verhuisbedrijf Verhuis Gigant Delft staat u met verhuizers, verhuiswagens en alle benodigde middelen bij. Uw verhuizing is onze zorg en verantwoordelijkheid als u ons de opdracht gunt uw verhuizing naar- of binnen Delft uit te voeren.

U kunt bij Verhuis Gigant uw spullen laten inpakken, demonteren en vervoeren. U kunt er ook voor kiezen om zoveel mogelijk verhuiswerkzaamheden zelf uitvoeren, waardoor u kosten kunt drukken. Wordt uw nieuwe woning nog niet opgeleverd maar moet u uw huidige woning wel verlaten dan bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om uw spullen op te laten slaan. Geeft u dit aan op het offerteformulier en binnen 1 dag bent u op de hoogte van de hiermee samenhangende kosten.

We hebben verschillende hulpmiddelen en verhuistips voor u ter beschikking die ook uw verhuizing in of naar Delft tot een succes maken.

Denkt u hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 • Goederenlift,
 • Verschillende formaten verhuiswagens,
 • Vakbekwame en gediplomeerde verhuizers,
 • Verhuisdekens,
 • Bubbeltjes plastic,
 • Inpakpapier,
 • Verhuisdozen.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in Delft

Een van de grootste kostenpost bij een complete verhuizing is het uurloon van de verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Almere, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij andere verhuisbedrijven. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in de omgeving van Almere bieden wij een zeer hoge kwaliteit en een snelle service voor een zeer scherpe prijs.

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt verwachten.

Al uw verhuizingen van, naar of binnen Delft kunt u met vertrouwen aan ons uitbesteden. Uw verhuizing wordt efficiënt gepland en vakkundig uitgevoerd waardoor u minder betaalt dan bij de concurrent. Vooraf wordt alles goed doorgesproken zodat er op de dag zelf niets aan het toeval wordt overgelaten en de verhuizers voorbereid aan de slag kunnen.

Laat ons u zorgeloos verhuizen, want een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Een enthousiast team van fitte en communicatief vaardige verhuizers nemen het inpakken en het tillen van uw spullen graag over.

In Delft kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Delft

U kunt ons niet alleen benaderen voor particuliere verhuizingen maar ook voor zakelijke verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuisservice is overigens ook te gebruiken bij internationale verhuizingen maar ook bij ontruimingen of u kunt ons ook gebruiken voor het laten reinigen van uw oude of nieuwe woning.

Zelf kunt u bepalen welke diensten u uitbesteed of welke diensten u zelf uitvoert. Zo kunt u op de kosten besparen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen, om zelf het inpakwerk te verrichten en ons alleen in te huren voor het verplaatsen uw verhuidozen en inboedel. U kunt onze erkende verhuizers ook inzetten voor het demonteren en monteren van uw meubels.

Wij zorgen er voor, dat u zorgeloos kunt verhuizen. Zo is de periode rondom een verhuizing een stressvolle tijd, waarin veel zaken zich op hetzelfde moment zich aanbieden. Het kan voorkomen dat u afval wilt laten afvoeren, dat u de adreswijzigen nog mag regelen en dat uw huis nog bezemschoon mag worden opgeleverd. Dan is het natuurlijk handig als wij in de tussentijd uw spullen wegbrengen en u de andere belangrijke zaken regelt. Wij kunnen u natuurlijk altijd adviseren over hoe te werk te gaan. Op deze manier kunt andere belangrijke zaken regelen en in orde maken zoals het tijdig afsluiten van elektra-, water- en gasaansluitingen. Vergeet niet de meterstanden op te nemen.

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Goedkoop verhuizen Delft

Betaalbare zakelijke verhuizing in Delft

Gaat u beginnen met een nieuwe onderneming of gaat u verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Wij helpen u graag verder met uw zakelijke verhuizing. Wij bespreken hoe wij uw onderneming kunnen verhuizen zonder dat uw klanten hier hinder van ondervinden. Wij hebben jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen en helpen u graag. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Delft is onze thuis en heeft geen geheimen meer voor ons. Wij kennen de stad blind bedienen van onze verhuisdiensten. Niet alleen de woonadressen maar ook de bedrijventerreinen zijn voor ons gesneden koek. Zo weten wij ook dat in sommige straten en gebieden in Delft een parkeervergunning benodigd is. Wij vragen dan ook parkeerontheffing aan zodat wij uw verhuizing zorgeloos kunnen doorvoeren.

Wilt u de overlast tot een minimum beperken dan kunt er ook voor kiezen om in het weekend te verhuizen. Uw werknemers kunnen vervolgens op maandagochtend de werkzaamheden op het nieuwe adres hervatten. Het aanwezige kantoormeubilair kan door onze verhuizers ter plekke ge(de)monteerd worden. Wij verhuizen ook in de avond of in de late nachtuurtjes. Zo kunnen wij er voor zorgen, dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt van uw verhuizing.

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen die het mogelijk maken om uw eigendommen schadevrij te verhuizen. Zo kunt u denken aan verhuisdekens, span- en rolmaterialen, touwen, verhuisblokken en verhuisnetten. Veiligheid voorop!

Vul dan het aanvraagformulier in.Onze tarieven steken we niet onder stoelen of banken. Wilt u precies weten wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u weten wat de kosten globaal zijn? Wij steken onze tarieven niet onder stoelen of banken, integendeel zelfs. Wij rekenen de volgende tarieven voor onze diensten:

 • Verhuizers: € 24 per uur
 • Verhuiswagens: € 24 per uur
 • Aanhangers: € 12,50 per uur
 • Verhuisliften: € 40 per uur

Tips om kosten te besparen

Wilt u kosten besparen? Dan vindt u hieronder wat enkele tips! Door deze werkzaamheden zelf uit te voeren, kunt u aardig de kosten drukken. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren:

 • Uw inboedel inpakken,
 • Uw meubels veilig inpakken,
 • Helpen met in- en uitladen van verhuiswagen,
 • Meubels zelf demonteren en monteren.

Heeft u vrienden en familie om u te helpen met uw verhuizing, dan scheelt dat ons weer verhuizers dus scheelt het u ook weer in de kosten. Elke verhuizer die wij niet hoeven te betalen, berekenen wij u natuurlijk ook niet.

Uiteraard kunnen wij u bovenstaande diensten uit handen nemen of deze samen met u uitvoeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij er samen met u voor kunnen zorgen dat uw inboedel veilig ingepakt wordt. Wij kunnen uw meubels ook demonteren en monteren voor u maar als u dat zelf doet, scheelt het dus weer in de totale kosten.

Zakelijke verhuizing Delft

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

 • Kleine- en grote verhuizingen;
 • In het Buitenland of Nederland;
 • Zakelijk of particulier;
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen;

Als gevestigd verhuisbedrijf in Delft is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Delft maar ook verhuizingen vanuit Delft naar Haarlem of als u vanuit Delft wilt verhuizen naar Rotterdam kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met uw verhuizing.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Ontruimen van woningen of bedrijven;
 • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
 • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
 • Verhuislift voor woningen op hoge verdiepingen;
 • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Delft en omgeving hiervan.

Verhuiswagen

Verhuizingen in Delft en heel Zuid-Holland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Delft. Zo verhuizen wij erg veel in:

 • Binnenstad,
 • Buitenhof,
 • Hof van Delft,
 • Tanthof,
 • Voordijkshoorn.

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Delft.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Delft maar natuurlijk in geheel Flevoland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden en Rotterdam.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.