Verhuisbedrijf Breda

Welkom bij Verhuis Gigant, het verhuisbedrijf in Breda. Als professionele verhuizer zorgen wij er voor dat uw complete verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld voor een scherpe prijs. Wij verzorgen al jaren particuliere- en zakelijke verhuizingen met onze ervaren verhuizers, zo ook in Breda.

Inhoudsopgave

De beste prijs-kwaliteitverhouding in Breda

Met onze verhuisservice geniet u van onze expertise die wij als verhuisbedrijf Verhuis Gigant hebben opgedaan. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid  en werken uitsluitend met de beste verhuismaterialen waar wij u niets extra voor in rekening brengen. Denkt u hierbij aan pakpapier, dozen , stickers en hoezen voor uw huisraad. U kunt ons verhuisbedrijf in Breda inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen. Indien u dat wenst kunnen wij u, naast het verhuizen, altijd van dienst zijn met onze inpakservice. Het (de)monteren van uw interieur is ook geen probleem voor  verhuisbedrijf Verhuis Gigant in Breda en kost u los van de normale uurtarieven niks extra’s.

Onze verhuizers:

 • 1

  Spreken Nederlands en Engels,

 • 2

  Zijn snel en vakbekwaam,

 • 3

  Zijn flexibel inzetbaar,

 • 4

  Zijn dienstverlenend en zeer gemotiveerd,

 • 5

  Voeren uw verhuizing uit tegen een goedkoop tarief.

Bovendien is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade en dat is voor u toch een rustig gevoel.

In Breda kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuiswagen aan het uitladen in Breda

Professioneel verhuisbedrijf in Breda

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Ons verhuisbedrijf berekend scherpe tarieven met relatief goedkope verhuizers. Onze verhuisservice bestaat uit ervaren maar ook leerling verhuizers. Op deze manier kunnen wij de arbeidskosten laag houden. Aangezien de arbeidskosten een van de grootste kostenpost is die de totaalprijs verzorgt zijn wij een van de goedkoopste verhuisservice in Breda en uiteraard de rest van Nederland.

Uw verhuisbedrijf in Breda werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagen, hondjes, spanbanden en dekens. 

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuizer aan het werk

Zorgeloos verhuizen in Breda

Bij een complete verhuizing komt natuurlijk veel kijken. Het inplannen van een verhuizing brengt dan ook wel veel stress met zich mee en niets is natuurlijk lekkerder dan ontspannen gaan verhuizen naar uw nieuwe huis of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel op tijd wordt overgebracht naar de plaats van bestemming in Breda.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw aanstaande verhuizing goed en zorgeloos verloopt vraagt u dan nu alvast offerte bij ons aan. Zo weet u zeker hoeveel Verhuis Gigant u in rekening gaat brengen. Heeft u een kleiner budget te besteden of wilt u uw verhuizing zelf gaan doen dan is dit voor ons ook geen probleem. Wij zijn een zeer flexibel verhuisbedrijf en wij denken graag met onze klanten mee om tot een passende aanbieding te komen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen zelf uw inboedel in te pakken en alleen een lift of een verhuis bus te huren.

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen heel Nederland van onze goedkope verhuisdiensten. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Breda maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam. 

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Betaalbaar verhuizen Breda

Verhuizen in of naar Breda?

Bij ons verhuisbedrijf De Verhuis-Gigant staan wij met onze verhuizers, middelen en verhuiswagens paraat om de volgende werkzaamheden voor u uit te voeren:

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Breda.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Breda maar natuurlijk in geheel Noord-Brabant. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Eindhoven, Helmond Roosendaal en Tilburg.

Voor al uw verhuiswerkzaamheden

De mogelijkheden die u qua dienstverlening heeft bij de Verhuis-Gigant Breda zijn afgestemd op ieders portemonnee. Zo kunt u een keuze maken om de hele verhuizing uit handen te geven. Bij deze full-service verhuizing geeft u alles uit handen. Wij pakken al uw huisraad voor u in, plaatsen het in de verhuiswagen en transporteren het naar het opgegeven adres. Eveneens kunnen wij voor u ook klein installatiewerk verrichten. Denkt u hierbij aan het aansluiten en installeren van de wasmachine/droger, de televisie en bijvoorbeeld de computer.

Pakt u liever zelf uw eigendommen in dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen een keuze te maken voor het vervoer van de door u ingepakte spullen. Deze low budget-verhuizing voert u dan samen met 1 van onze professionele verhuizers uit. In dit geval betaalt u uiteraard voor 1 verhuizer per uur.

Verhuisbedrijf Breda

Wat kost een verhuizing in of naar Breda?

De vakmannen van de Verhuis-Gigant verhuisbedrijf Breda hebben voor ieder budget de juiste oplossing. Afhankelijk van hoeveel verhuizers u wilt inhuren passen wij de kostprijs voor de complete verhuizing aan. Als er verhuist moet worden komen wij altijd met een van onze verhuiswagens. Wilt u alleen materiaal huren zoals een ladder, lift of een bestelbus? Dan is dit voor ons geen probleem. U kunt dus met al uw vragen en wensen op het gebied van verhuizen bij ons terecht. Lees hieronder hoe u simpel en snel op de hoogte gebracht kan worden over de kosten die gepaard gaan met uw verhuizing binnen of van/naar Breda.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.