Verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u verhuizen naar Amsterdam of wilt u Amsterdam verlaten? Wij zijn het verhuisbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar leveren onze diensten door heel Nederland.

Wilt u binnen Europa verhuizen naar Amsterdam? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, waarvan met name het verhuizen naar Duitsland, Frankrijk, Spanje en België een specialiteit van ons is. 

Verhuisbedrijf Amsterdam is niet alleen super snel en professioneel maar ook nog eens betaalbaar. Ons verhuisbedrijf kan u veel goedkoper verhuizen dan grotere verhuisbedrijven. Hoewel wij u als verhuisbedrijf Amsterdam te woord staan, verhuizen wij u ook buiten Amsterdam. Zo kunnen wij u helpen met uw verhuizingen in heel Noord-Holland.

Inhoudsopgave

Een betaalbaar verhuisbedrijf in Amsterdam

Wilt u geld besparen? Dan is de beste en makkelijkste manier natuurlijk om zoveel mogelijk zelf te verhuizen. Zo kunt u de verhuiskosten binnen uw budget houden. Zo is een van de grootste kostenposten de uurloon van de verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij onze concurrenten. Omdat onze verhuizers jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in Amsterdam, kunnen wij u een snelle service maar met een zeer hoge kwaliteit aanbieden. Zo bieden wij u een zeer scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit.

Zo zorgen wij ervoor, dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Ons verhuisbedrijf in Amsterdam beschikt over een eigen opslagruimte. Hier kunnen wij tijdelijk uw inboedel in onze verhuiskisten opslaan. Ook beschikken wij over eigen verhuisliften en verschillende formaten verhuiswagens maar ook voor verhuisdozen bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Overtuig u zelf en vergelijk de kosten van de verhuisservice van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Amsterdam en kies voor de goedkoopste partij!

Zorgeloos verhuizen in regio Amsterdam

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam zal altijd proberen uw zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij willen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Zo helpen wij u ook met tips en adviezen om u geld te laten besparen. Zo helpen wij u met uw parkeerontheffing in Amsterdam (waar nodig) en bent u vergeten om een kast te demonteren of het laatste moment? Dan demonteren wij deze graag voor u. Zo leveren wij u optimale service en de kwaliteit die uw verhuizing verdient, maar betaalt u niet de hoofdprijs. Dit is dus een goede reden om te kiezen voor verhuisbedrijf Amsterdam.

Op de dag van uw verhuizing hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken. Wij helpen u 24/7 en elke dag van de week met het inladen van de vrachtwagen, het monteren van kasten of bedden en het uitladen van uw kostbare inboedel waarna wij de spullen op de door u aangewezen locatie plaatsen. Het maken van een tussenstop is overigens ook geen enkel probleem. Wij zijn flexibel en helpen u waar nodig. 

Bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam is dan ook alles mogelijk. Wij leveren ook verhuishulpen voor kleinere verhuizingen. Deze ervaren verhuishulp helpt u met inpakken, demonteren en het dragen van uw inboedel. Hierdoor heeft u extra draagkracht en een goede hulp die u helpt bij het verhuizen binnen Amsterdam.

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuiswagen uitladen van Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam is betrouwbaar

Wij hebben verschillende verhuizers in ons team, allemaal in het bezit van een VOG-verklaring. Deze professionele en betrouwbare verhuizers kunnen u helpen bij een verhuizing in Amsterdam en ver daarbuiten. Onze verhuizers hebben een passie voor verhuizen en zijn stuk voor stuk, fit en sterk. Al onze verhuizers zijn ervaren en weten hoe zij verschillende verhuizingen moeten aanpakken. Zo behandelen zij uw inboedel voorzichtig en kunnen u tegelijkertijd snel verhuizen.

Verhuis Gigant helpt dagelijks particulieren en bedrijven met het verhuizen van, en naar Amsterdam. Al onze verhuizers staan onder contract bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam en wij besteden onze klussen niet uit. Zo streven wij naar een zo goedkoop mogelijk tarief en kunnen wij onze verhuisdiensten zo laag mogelijk aanbieden.

Heeft u lastige en zware meubels die verplaatst mogen worden? Dan staan onze verhuizers graag voor u klaar. Wij leveren alleen sterke mannen of vrouwen die weten wat zij doen.

Verhuisbedrijf Amsterdam voor heel Noord-Holland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Amsterdam. Zo verhuizen wij erg veel in:

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs-kwaliteitverhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Almere.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Amsterdam maar in heel Noord-Holland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in AlkmaarHaarlem, Hilversum en Zaandstad.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuisbedrijf Amsterdam: de aller goedkoopste!

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden, bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Ons verhuisbedrijf berekend scherpe tarieven met relatief goedkope verhuizers. Onze verhuisservice bestaat uit ervaren maar ook leerling verhuizers. Op deze manier kunnen wij de arbeidskosten laag houden. Aangezien de arbeidskosten een van de grootste kostenpost is die de totaalprijs verzorgt, zijn wij een van de goedkoopste verhuisservice in Amsterdam (en uiteraard de rest van Nederland).

Uw verhuisbedrijf in Amsterdam werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagens, hondjes, spanbanden en dekens. 

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

  • Kleine- en grote verhuizingen;
  • In het Buitenland of Nederland;
  • Zakelijk of particulier;
  • Seniorenverhuizingen;
  • Studentenverhuizingen;

Als gevestigd verhuisbedrijf in Amsterdam is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Amsterdam maar ook in regio Noord-Holland kunnen wij u van dienst zijn.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Ontruimen van woningen of bedrijven;
  • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
  • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
  • Verhuislift huren voor woningen op hoge verdiepingen;
  • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Amsterdam en omgeving hiervan.

Kosten verhuisbedrijf Amsterdam

Het is natuurlijk lastig te zeggen wat een verhuizing u precies gaat kosten. Wij kunnen u wel voorzien van de gemiddelde kosten en u uitleggen hoe de totale kosten van een verhuisbedrijf in Amsterdam zijn opgebouwd. In onderstaande tabel vind u de gemiddelde kosten. Wilt u exact weten wat ons verhuisbedrijf in Amsterdam u gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. 

DienstenGemiddelde kosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 90,- halve dag
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 175,- halve dag
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 700,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 50,-

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Amsterdam heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Amsterdam maar door heel Nederland.

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuisbedrijf doos dichtplakken

De werkwijze van verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u heel uw inboedel laten verhuizen of wilt u alleen de grote meubels laten verhuizen? Misschien wilt u wel een verhuishulp die u alleen helpt met het dragen van verhuisdozen. Bij Verhuis Gigant is de klant koning en dit ziet u terug in onze service en de kosten. Wij kunnen u natuurlijk ook vrijblijvend adviseren. Voordat onze verhuizers voor u aan de slag gaan, wilt u waarschijnlijk weten hoe ons verhuisbedrijf in Amsterdam te werk gaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. U ontvangt binnen 24 uur een aantrekkelijk aanbod. Hoe preciezer uw offerte aanvraag, hoe beter wij een exacte prijs kunnen opnoemen. Wilt u liever dat wij bij u op locatie de inboedel opnemen en de verhuizing met u plannen? Ook dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Wij willen graag weten of wij kasten, keukens of andere grote meubels mogen demonteren of juist mogen monteren. Het is ook verstandig om te kijken naar de parkeergelegenheid zodat wij een parkeervergunning aan kunnen vragen. Hoe dichter wij bij de toegang van uw nieuwe woning of bedrijfspand kunnen parkeren, hoe lager de kosten.

Check, check en dubbelcheck

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan dubbelchecken wij met u of alles klopt. Dit doen wij telefonisch of per email. Een vaste contactpersoon neemt alles met u op waarna de dag van verhuizing samen met u word doorgenomen. 

Samen bespreken wij een datum die u uitkomt. Deze reservering is geheel kosteloos en u kunt de verhuizing tot 7 dagen van tevoren annuleren. U krijgt pas een factuur nadat de verhuizing is afgerond en alles naar wens is verlopen. Check, check en dubbelcheck dat is onze motto.

De daadwerkelijke verhuizing

Eindelijk! Het is de dag van de verhuizing en u gaat over naar een nieuwe bedrijfspand of woning. Wij zorgen ervoor dat onze professionele verhuiswagens en verhuizers zo dicht mogelijk op het inlaadadres parkeren. Onze verhuizers lopen eerst een rondje met u waardoor wij precies weten of er nog meubels zijn, die mogen worden gedemonteerd. Wij houden up op de hoogte van heel het proces zodat u precies weet of alles op schema ligt.

Op het uitlaadadres bepaalt u waar alle spullen mogen worden geplaatst. Zo hoeft u achteraf niet meer te sjouwen en ontzorgen wij u bij de algehele verhuizing. Ook bij het uitlaadadres parkeren wij zo dicht mogelijk bij de woning of het bedrijfspand. Wij bestickeren de verhuisdozen waardoor wij precies weten waar uw inboedel mag komen te staan. Als alles op zijn of haar plaats staat, sluiten wij uw witgoed apparatuur aan en waar nodig monteren wij uw meubels. Wilt u overtollig afval laten afvoeren? Geef dit dan aan op een offerte aanvraag en wij vervoeren uw afval.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Tarieven

Verhuizer kosten

Verhuizers
€ 28,- per uur

Vrachtwagen kosten

Verhuiswagens
€ 90,- halve dag

Verhuislift huren kosten

Verhuisliften
€ 58,- per uur

Werkgebied Noord-Holland

“Een onmogelijk verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

06 4012 5121
ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter en wij mailen u terug.