Verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u verhuizen naar Amsterdam of wilt u Amsterdam verlaten? Wij zijn het verhuisbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar leveren onze diensten door heel Nederland.

Wilt u binnen Europa verhuizen naar Amsterdam? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, waarvan met name het verhuizen naar Duitsland, Frankrijk, Spanje en België een specialiteit van ons is. 

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam is niet alleen super snel en professioneel maar ook nog eens zeer betaalbaar. Ons verhuisbedrijf kan u veel goedkoper verhuizen dan grotere verhuisbedrijven. Hoewel wij u als verhuisbedrijf Amsterdam te woord staan, verhuizen wij u ook buiten Amsterdam. Zo hebben wij een landelijke dekking waardoor wij u door heel Nederland van onze verhuiswerkzaamheden kunnen voorzien.

Wij houden ons bezig met goedkoop verhuizen en niet met marketing of grote winst. Wij bieden u voordelige verhuisservices zonder in te boeten op de kwaliteit.

 

Inhoudsopgave

Betaalbaar verhuisbedrijf in Amsterdam

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam beschikt over een eigen opslagruimte. Hier kunnen wij tijdelijk uw inboedel in onze verhuiskisten opslaan. Ook beschikken wij over eigen verhuisliften en verschillende formaten verhuiswagens. Ook voor verhuisdozen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een van de grootste kostenpost bij een complete verhuizing is het uurloon van de verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij andere verhuisbedrijven. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in de omgeving van Amsterdam bieden wij een zeer hoge kwaliteit en een snelle service voor een zeer scherpe prijs.

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt verwachten.

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Overtuig u zelf en vergelijk de kosten van de verhuisservice van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Amsterdam en kies voor de goedkoopste partij! 

In heel Amsterdam kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuiswagen aan het uitladen in Amsterdam

Betrouwbaar verhuisbedrijf in Amsterdam

Wij hebben verschillende verhuizers in ons team, allemaal in het bezit van een VOG-verklaring. Deze professionele en betrouwbare verhuizers kunnen u helpen bij een verhuizing in Amsterdam en ver daarbuiten. Onze verhuizers hebben een passie voor verhuizen en zijn stuk voor stuk, fit en sterk. Al onze verhuizers zijn ervaren en weten hoe zij verschillende verhuizingen moeten aanpakken. Zo behandelen zij uw inboedel voorzichtig en kunnen u tegelijkertijd snel verhuizen.

Bij Verhuis Gigant geen verrassingen. Verhuis Gigant staat voor kwaliteit en concurrende tarieven. Wilt u weten wat het verhuizen in Amsterdam voor u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Professionele verhuizers en materialen

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Ons verhuisbedrijf berekend scherpe tarieven met relatief goedkope verhuizers. Onze verhuisservice bestaat uit ervaren maar ook leerling verhuizers. Op deze manier kunnen wij de arbeidskosten laag houden. Aangezien de arbeidskosten een van de grootste kostenpost is die de totaalprijs verzorgt zijn wij een van de goedkoopste verhuisservice in Amsterdam en uiteraard de rest van Nederland.

Uw verhuisbedrijf in Amsterdam werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagen, hondjes, spanbanden en dekens. 

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Amsterdam heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Amsterdam maar ook in Den Haag, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuisdozen

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

 • Kleine- en grote verhuizingen;
 • In het Buitenland of Nederland;
 • Zakelijk of particulier;
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen;

Als gevestigd verhuisbedrijf in Amsterdam is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Amsterdam maar ook in regio Noord-Holland kunnen wij u van dienst zijn.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Ontruimen van woningen of bedrijven;
 • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
 • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
 • Verhuislift voor woningen op hoge verdiepingen;
 • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Amsterdam en omgeving hiervan.

Verhuisbedrijf doos dichtplakken

Verhuizingen in Amsterdam en regio Noord-Holland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Amsterdam. Zo verhuizen wij erg veel in:

 • Westpoort,
 • Amsterdam-Oost.
 • Amsterdam-Noord
 • Amsterdam-West,
 • Amsterdam-Zuid,

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Almere.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Almere maar natuurlijk in geheel Flevoland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Haarlem, Haarlemmermeer, Zaandstad, en Alkmaar.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.