Verhuisbedrijf Amstelveen

BHeeft u een grote of kleine verhuizing voor de boeg? Bij Verhuisbedrijf Amstelveen krijgt u een verhuizing op maat en betaalt u onderaan de streep altijd het minst. Zoekt u dus een professioneel en goedkoop bedrijf in Amstelveen, dan is ons verhuisbedrijf de juiste keus. 

Ons verhuisbedrijf is klein begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam maar inmiddels hebben wij een landelijke dekking met 5 steunpunten in heel Nederland. Wij bieden alle verhuisdiensten aan en zijn dus een full-service verhuisbedrijf. Wij zijn het verhuisbedrijf in Noord-Holland en hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij verhuizen uw inboedel op een professionele wijze en hebben alle soorten materialen om u zoveel mogelijk te ontzorgen, denk hierbij aan verhuiswagens, verhuisdozen en verhuisliften.

Inhoudsopgave

Een goedkoop verhuisbedrijf in Amstelveen

Onze verhuizers zijn dagelijks bezig met het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven in Amstelveen. Zo verhuizen wij senioren, studenten maar ook bedrijven. U kunt uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Amstelveen helemaal naar wens inrichten. Zo kunt u er voor kiezen om uw inboedel tijdelijk op te laten slaan, om te verhuizen met een tussenstop of u kunt alleen een verhuizer inhuren die u helpt met inpakken en sjouwen. 

Zo kunt u op de kosten besparen waar nodig. Heeft u kennissen, vrienden of familie die u helpen met verhuizen van uw inboedel? Dan heeft u weer minder verhuizers nodig. Buiten dat ons verhuisbedrijf in Amstelveen flexibel is, zijn wij onderaan de streep ook nog eens het goedkoopst. Zo kunt u bij ons voordelig een verhuislift huren maar ook een verhuiswagen is bij ons natuurlijk makkelijk te huren. 

Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat onze verhuizers ervaren zijn en wij meerdere steunpunten door heel Nederland hebben. Wij zijn dus sneller dan de concurrent en omdat wij zo efficiënt kunnen werken, kunnen wij u minder uren door berekenen.

Een professioneel verhuisbedrijf in Amstelveen

Al onze verhuizers zijn in het bezit van een VOG-verklaring en hebben geruime ervaring. Wij hebben ook zeker jonge en sterke verhuizers maar deze worden altijd vergezeld door oudere werknemers die van de hoed en de rand weten. Het maakt onze verhuizers niet uit of het een kleine of grote verhuizing betreft, zij zitten altijd vol pit! 

Naast het benodigde standaard materiaal, beschikken wij ook over verhuisliften, dekens en verhuiswagens. U kunt bij ons huren per halve maar ook gewoon per uur. U krijgt bij het huren van onze verhuisliften of verhuiswagens, altijd een verhuizer bij deze materialen. Zo weten wij zeker dat deze juist bedient worden en er geen ongelukken gebeuren.

Professionele verhuizers en materialen is niet het enige wat ons sterk maakt. Wij zorgen er ook voor dat uw inboedel verzekerd is. Wij proberen altijd uw inboedel schadevrij over te brengen van A naar B maar helaas is schade soms niet te vermijden. Wij zorgen er altijd voor dat u de schade volledig vergoed krijgt.

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Amstelveen

Zakelijke verhuizing in Amstelveen

Bij een bedrijfshuizing is het natuurlijk belangrijk dat zowel uw klanten als uw personeel zo min mogelijk hinder ondervind van het verhuizen. Wij hebben dagelijks met zakelijke verhuizingen te maken, waardoor wij precies weten hoe wij een bedrijfsverhuizing moeten aanpakken. Zo maken wij van tevoren een analyse, een projectplan en krijgt u een vaste contactpersoon. Zo zorgt Verhuisbedrijf Amstelveen voor een soepele verhuizing en heeft u bijna geen last van hinder. 

Wij verhuizen de hele inboedel waar u dat wilt. Zo helpen wij u met het verhuizen van uw werkbanken, computers en archiefkasten. Wij demonteren uw meubels waar nodig en monteren deze weer op uw nieuwe locatie. Soms is het nodig om uw meubels tijdelijk onder te brengen zodat u de oude huur kan opzeggen en alvast kan verbouwen. Nadat de nieuwe locatie gereed is, brengen wij uw inboedel naar de plaats van bestemming.

Verhuislift huren in Amstelveen

Wilt u een verhuislift huren in Amstelveen? Dan bent u bij Verhuis Gigant aan het juiste adres. Als u op een hogere verdieping woont, dan is het huren van een verhuislift vaak goedkoper, dan dat u heen en weer mag sjouwen met de te verhuizen inboedel. Ook bij het laten leveren van nieuwe meubels op uw nieuwe locatie, is een verhuislift huren verstandig.

Onze verhuisliften komen tot grote hoogtes. Zo kunnen onze verhuisliften reiken tot wel 30 meter hoog. Het is een beetje afhankelijk van de parkeergelegenheid maar onze verhuisliften kunnen dus tot de 10e en soms zelfs 11e verdieping komen. De verhuisliften die wij verhuren kunnen zelfs een piano verhuizen. Zo is het maximale gewicht tot zo’n 380-400kg. Heeft u meubels die nog zwaarder zijn? Dan regelen wij net zo makkelijk een hijskraan voor u. Bij ons kunt u dus alle kanten op.

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuiswagen-uitladen-van-Verhuisbedrijf-Amstelveen

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

  • Ontruimen van woningen of bedrijven;
  • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
  • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
  • Verhuislift huren voor woningen op hoge verdiepingen;
  • Verhuizen van inboedel in Nederland maar ook in Europa..

Als gevestigd verhuisbedrijf in Amstelveen is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Amstelveen maar ook in Alkmaar kunnen wij u van dienst zijn. Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Amstelveen en omgeving.

Kosten verhuisbedrijf Amstelveen

Wij begrijpen het volledig als u wilt weten wat een verhuizing in Amstelveen gaat kosten. Helaas is dit heel lastig te zeggen. Iedere verhuizing is anders vandaar dan ook dat u een vrijblijvende offerte mag opvragen, om de exacte kosten te kunnen bepalen. Na uw offerte aanvraag, kunt u binnen 24 uur antwoord verwachten. Zo weet u precies wat uw verhuizing gaat kosten. Wij bepalen de kosten aan de hand van de volgende punten:

Aarzel niet om een offerte aan te vragen. Bij ons is een offerte dan ook echt vrijblijvend. Onze prijs-kwaliteitverhouding is goed en als u dat wilt, kunt u natuurlijk zelf offertes vergelijken.

Verhuisbedrijf doos dichtplakken

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan, zo komt u er precies achter wat de totale kosten van uw verhuizing zullen zijn. Vul de aanvraag zo specifiek nodig in, zodat wij uw offerte ook zo precies mogelijk kunnen opmaken. Bij Verhuisbedrijf Amstelveen geen verrassingen. 

U kunt uw verhuizing naar wens indelen. Geef dit graag wel aan op het offerteformulier. Wij willen graag zoveel mogelijk weten. Wilt u liever dat wij op locatie een offerten opmaken? Dan is dit natuurlijk ook prima.

Tarieven

Verhuizer kosten

Verhuizers
€ 28,- per uur

Vrachtwagen kosten

Verhuiswagens
€ 90,- halve dag

Verhuislift huren kosten

Verhuisliften
€ 58,- per uur

Werkgebied Noord-Holland

“Een onmogelijk verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

06 4012 5121
ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter en wij mailen u terug.