Verhuisbedrijf Almere

De meeste mensen verwachten dat het verhuizen of verplaatsen van een complete inboedel erg duur is. Toch zijn de kosten erg afhankelijk van het soort verhuisbedrijf waar u een keus voor maakt.  De verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Almere is de goedkoopste verhuisservice in de regio van Almere en omstreken.

Zo werken wij met professionele verhuizers die ervaring hebben en vakbekwaam zijn, beschikken wij over alle soorten verhuismiddelen en is de klant al sinds jaar en dag bij ons Koning. Uw verhuizing is onze verantwoordelijkheid uitgevoerd tegen een sterk concurrerend tarief. Leest u snel verder voor meer informatie. Maak ook gebruik van onze verhuisservice. Zo bent u zeker van een schadevrije en zorgeloze verhuizing. Zo neemt Verhuis Gigant meer dan 140 verhuizingen per maand uit handen.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuisbedrijf in Almere

Een van de grootste kostenpost bij een complete verhuizing is het uurloon van de verhuizers. Bij ons verhuisbedrijf in Almere, ligt het gemiddelde uurloon een stuk lager dan bij andere verhuisbedrijven. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het verhuizen in de omgeving van Almere bieden wij een zeer hoge kwaliteit en een snelle service voor een zeer scherpe prijs.

Met goedkoop bedoelen wij dan ook dat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en als u voor ons kiest dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt verwachten.

Uw inboedel wordt zeer goed beschermd en discreet op de plaats van bestemming gebracht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan snel een offerte aan en ontvang een kostenoverzicht binnen 24 uur! Vergelijk de kosten van de verhuisservice van Verhuis Gigant met andere verhuisbedrijven in Almere en kies voor de goedkoopste partij!

Het bekende Nederlandse spreekwoord, goedkoop is duurkoop, gaat bij ons zeker niet op. Ondanks onze goedkope concurrerende tarieven staan wij voor kwaliteit en willen wij alleen maar tevreden klanten. Omdat wij een betaalbare full-service verhuisbedrijf zijn, kunt u ons ook benaderen voor het verhuisen van een piano, het aansluiten van uw wasmachine en zelfs voor het schilderen van uw kamer. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

In Almere kiest u voor Verhuis Gigant

Verhuisbedrijf Almere

Professioneel verhuisbedrijf in Almere

Verhuis Gigant is een zeer veel gevraagd verhuisbedrijf en wij richten ons op zowel grote als kleine verhuizingen in heel Nederland. Omdat wij altijd strijden om onze verhuisdiensten beter en sneller te maken en ten alle tijden de klanttevredenheid hoog te houden bieden wij een complete snelle en soepele verhuizing aan voor ieder budget.

Ons verhuisbedrijf berekend scherpe tarieven met relatief goedkope verhuizers. Onze verhuisservice bestaat uit ervaren maar ook leerling verhuizers. Op deze manier kunnen wij de arbeidskosten laag houden. Aangezien de arbeidskosten een van de grootste kostenpost is die de totaalprijs verzorgt zijn wij een van de goedkoopste verhuisservice in Almere en uiteraard de rest van Nederland.

Uw verhuisbedrijf in Almere werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers die in het bezit zijn van een VOG. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagen, hondjes, spanbanden en dekens. 

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Verhuizer in Almere aan het werk

Prijsopbouw verhuizen in Almere

Wij verhuizen uiteraard vanuit en naar alle type woningen. Ook dit heeft vaak invloed op de kosten. Maar het zal u verbazen welk effect dit heeft op de kosten. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat het verhuizen vanuit een kleine woning en/of naar kleine woning duurder kan uitvallen dan het verhuizen van en/of naar een grote woning.

Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het kleinere appartement zich bevindt op een bovenetage of hoger gesitueerd is. Dit zien we bijvoorbeeld vaak in Amsterdam. Het vervoeren van spullen via de lift neemt doorgaans veel meer tijd in beslag dan dat wanneer er verhuist kan worden zo recht uit de voordeur. En het kan zelfs zo zijn dat er helemaal geen lift aanwezig is in het gebouw waar verhuisd moet worden. Dan zal er  een verhuislift gebruikt moeten worden die ook weer extra kosten met zich meebrengt en bovendien een vertragend effect heeft.

Bij een villa of 2 onder 1 kapwoning is het doorgaans zo dat we de verhuiswagen gemakkelijk ideaal op het erf kunnen parkeren. Op deze manier kunnen we de inboedel doorgaans heel effeciënt en dus snel inladen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het naar binnen verhuizen van de inboedel in de nieuwe woning.

Het verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Almere maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam. 

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuisdozen

Met welke verhuisdiensten wij u kunnen helpen

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

 • Kleine- en grote verhuizingen;
 • In het Buitenland of Nederland;
 • Zakelijk of particulier;
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen;

Als gevestigd verhuisbedrijf in Almere is Verhuis Gigant in geheel Nederland actief voor meerdere verhuizingen per dag. Niet alleen in Almere maar ook verhuizingen vanuit Utrecht naar Almere of als u vanuit Almere wilt verhuizen naar Rotterdam kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met uw verhuizing.

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan.

Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Ontruimen van woningen of bedrijven;
 • Monteren of demonteren van meubels en kasten;
 • Grote meubelen verhuizen zoals Koelkast, piano, tafels;
 • Verhuislift voor woningen op hoge verdiepingen;
 • Verhuizen van inboedel Europa of Nederland.

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Almere en omgeving hiervan.

Verhuizingen in Almere en heel Flevoland

Onze verhuiswagens en verhuisbussen komen al jarenlang in de regio van Almere. Zo verhuizen wij erg veel in:

 • Het centrum van Almere,
 • Almere-Haven,
 • Marken,
 • Almere-Buiten,
 • Staatsliedenwijk.

Al onze medewerkers hebben een vakkundige verhuis opleiding achter de rug en zijn erg klantvriendelijk. Gekoppeld met een low budget prijs/kwaliteit verhouding zijn wij een erg gewild verhuisbedrijf met de beste verhuisservice. Als goedkoopste verhuisbedrijf met de laagste bodemprijzen voor een kleine en grote verhuizing staan wij in de top 10 van Nederland en de omgeving Almere.

Wij kunnen u niet alleen helpen in Almere maar natuurlijk in geheel Flevoland. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen in Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk, 

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Actief in heel Nederland

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

ZIJ ZEGGEN

"Perfect omgegaan met onze spullen. Snel en betaalbaar. Deze gasten zijn een echte aanrader! Jullie zijn altijd welkom voor een bak koffie"

George Andriessen
Rotterdam

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

“Respectvol met onze spullen omgegaan, goede communicatie en inderdaad niet duur. Wij zijn hartstikke blij met jullie. Verhuis Gigant bedankt.”

Franchesca Vermaelen
Heerenveen

“Super! Ik kan niet anders zeggen. De heren waren heel vriendelijk en communicatief zeer sterk. Wij zouden dit verhuisbedrijf nog een keer bellen.”

Joost Eerdmans
Hoek van Holland

Laat uw email achter... Wij mailen u terug.