Verhuisbedrijf Alkmaar

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Alkmaar? Onze erkende verhuizers in Alkmaar helpen dagelijks particulieren en bedrijven naar uw nieuwe locatie. Onze verhuizers zorgen voor een dag zonder zorgen. Waar u dat wilt, pakken wij uw verhuisdozen voor u in en labelen wij deze, zodat wij deze op de plaats van bestemming kunnen plaatsen. 

U kunt uw verhuizing helemaal naar wens inrichten. Wilt u een verhuishulp en wilt u dat hij of zij uw vrienden helpen? Dan kan dit. Wilt u de hele verhuizing door ons laten verzorgen? Dan kan dit natuurlijk ook. Zo bepaalt u dus zelf tot op zekere hoogte de kosten. Hieronder vind u een greep uit onze sterke punten:

Onze verhuizers hebben ruime ervaring in Alkmaar. Zo hebben zij een goede stratenkennis en weten zij precies voor wat voor soort problemen zij kunnen komen te staan. Zo weet ons verhuisbedrijf precies waar wij een parkeervergunning nodig hebben en of u beter een verhuislift kan huren.

Inhoudsopgave

Kosten verhuisbedrijf Alkmaar

Gaat u verhuizen in Alkmaar? Dan wilt u natuurlijk weten wat deze verhuizing u gaat kosten. Iedere verhuizing is anders en dus ook de totale kosten. Zo zijn er meerdere factoren die de totale kosten bepalen. Zo zijn belangrijke factoren:

Zo ziet u dat er veel verschillende factoren zijn, die de totale kosten van een verhuizing bepalen. Wilt u snel weten wat uw totale kosten zullen zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Let wel op dat u het offerteformulier zo specifiek mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij uw offerte zo precies mogelijk voor u opmaken. Wilt u deze offerte gebruiken om onze tarieven te vergelijken met onze concullega’s? Absoluut geen probleem, wij weten dat wij onderaan de streep altijd het goedkoopst zijn in Alkmaar. Wilt u weten wat onze gemiddelde tarieven zijn? Bekijk dan de tarieven pagina.

Bespaartips verhuiskosten in Alkmaar

U wilt natuurlijk zo min mogelijk betalen voor uw verhuizing en dit begrijpen wij volkomen. Vandaar dan ook dat wij u voorzien van enkele bespaartips om de verhuiskosten te drukken. Zo zijn verhuizers de grootste kostenpost en kunt u hier vrij eenvoudig geld op besparen. U kunt vragen of familieleden, vrienden of iemand uit uw kenniskring u helpen. Zo heeft u minder verhuizers nodig en bespaart u dus al op uw verhuiskosten in Alkmaar. 

Ook kunt u kosten besparen op het laten demonteren van grote meubels. Als u zelf de meubels demonteert dan hoeven wij dat niet meer te doen. Dat is weer lekker verdiend lijkt ons zo! Als u de inboedel ook nog eens zelf in dozen (het liefst gelabeld) doet, dan hoeven wij eigenlijk alleen nog maar te sjouwen.

Woont u op grote hoogtes? Dan kunt u tot de 6e verdieping een verhuislift huren. Een verhuislift huren kost geld maar dan hoeft u een stuk minder te sjouwen en zo verdient u de verhuislift eigenlijk al terug. 

Waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Alkmaar

Een betaalbaar verhuisbedrijf in Alkmaar

De prijs-kwaliteitverhouding van Verhuisbedrijf Alkmaar is simpelweg niet te evenaren. Zo is ons verhuisbedrijf onderaan de streep altijd het voordeligst maar zonder in te boeten op de kwaliteit. Wij kunnen onze diensten zo voordelig aanbieden, omdat wij meerdere steunpunten hebben door heel Nederland. Zo kunnen wij u voorzien van voordelige verhuiswagens en verhuizers en zijn wij snel ter plaatse.

Door gebruik te maken van professionele verhuismateriaal, kunnen wij u snel verhuizen waardoor het uurtarief ook lager ligt als bij onze concurrenten. Wij verhuizen u efficiënt, veilig en verzekerd maar wel met een aanzienlijke snelheid. Dit ziet u terug in de uiteindelijke totaal prijs.

Wilt u weten wat een verhuizing u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Verhuisbedrijf-Alkmaar

Een verhuisbedrijf met een landelijke dekking

Verhuisbedrijf Alkmaar is oorspronkelijk opgericht in Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met een landelijke dekking. Zo bieden wij onze diensten aan door heel Nederland. Wij hebben meer dan 5 steunpunten op meerdere strategisch gelegen plekken door heel het land waardoor wij u snel kunnen voorzien van onze verhuisdiensten. 

Zo kunnen wij u ook helpen in HaarlemPurmerend en Zaanstad, maar natuurlijk ook in Amsterdam. Wij rekenen dezelfde kosten door heel Nederland en staan graag voor u klaar. Inmiddels is Verhuis Gigant een echte begrip in heel Noord-Holland. Bij prijsvergelijkingen bent u bij ons verhuisbedrijf in Alkmaar onderaan de streep altijd het voordeligst uit en dit in heel Nederland.

Verhuiswagen huren in Alkmaar

Heeft u vervoer nodig om uw inboedel te verhuizen? Wat voor wagen is er beter dan een echte verhuiswagen met een laadruimte van 22m. Heeft u een grotere laadruimte nodig? Kies dan voor de XL-verhuiswagen. Bij elke verhuiswagen krijgt u een verhuizer die de verhuiswagen voor u bedient. Wij hebben meerdere wagenparken door heel Nederland waardoor wij vrijwel op locatie in Nederland een verhuiswagen voor u tot onze beschikking hebben. 

U kunt er bij ons ook voor kiezen om een verhuiswagen los te huren maar u krijgt wel altijd een verhuizer bij de verhuiswagen geleverd om de verhuiswagen te bedienen. U kunt bij ons verhuisbedrijf in Alkmaar al een verhuiswagen huren voor € 90,- per halve dag (inclusief chauffeur). Dit is maar € 22,50 per uur. Voor een XL-verhuiswagen bent u voor een halve dag € 175,- kwijt. Dit is omgerekend maar € 43,75 per uur.

Verhuisbedrijf-doos-dichtplakken

Full-service Verhuisbedrijf Alkmaar

Onze verhuizers van de Verhuis Gigant zijn de echte vakmannen voor alle soorten verhuizingen. Zo voeren wij de volgende verhuisdiensten voor u uit:

Wij zijn een full-service verhuisbedrijf die u kunnen helpen met alle soorten verhuizingen. Zo kunnen wij u ook helpen met spoedverhuizingen in Alkmaar maar ook voor seniorenverhuizingen zijn wij de juiste partij. Andere verhuisdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice in Alkmaar.

Zakelijke verhuizing bij Verhuisbedrijf Alkmaar

Wij verhuizen niet alleen particulieren. Wij hebben ook jarenlange ervaring met het verhuizen van bedrijven in regio Alkmaar. Zo kunnen wij uw bureaus, werkbanken en computers. Onze verhuizers demonteren uw inboedel waarna deze weer gemonteerd worden op de plek van bestemming. 

Buiten het verhuizen zelf, kunnen wij u ook voorzien van een tijdelijke opslag. Zo kunt u het nieuwe bedrijfspand alvast inrichten, uw huidige huur opzeggen en toch de inboedel alvast opbergen voordat deze zal worden verhuisd, naar de volgende locatie.

Voordat de zakelijke verhuizing van start gaat, zorgen wij voor een goede en gestructureerde planning. Zo dient er zorgvuldig worden omgegaan met bedrijfsgevoelige bestanden en zorgen wij ervoor, dat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Dit doen wij door een verhuismanager aan de zakelijke verhuizing toe te kennen, die voor een gestroomlijnde verhuizing zorgt.

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Wilt u weten wat de exacte kosten zullen zijn voor een particuliere of zakelijke verhuizing bij het verhuisbedrijf in Alkmaar? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier. U ontvangt binnen 24 uur antwoord met een vrijblijvende offerte.

U bepaalt zelf welke verhuisdiensten u uit laat voeren. Zo kunt u ons een algehele verhuizing laten uitvoeren maar ook alleen verhuiswagen huren behoort tot de mogelijkheden. Wij staan u altijd bij met advies. Mocht u niet helemaal weten wat de beste verhuisdiensten voor uw verhuizing zijn? Geef dit dan aan in de offerte aanvraag en wij helpen u verder.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?