Verhuisbedrijf Aalsmeer

Uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Aalsmeer verhuizen? Misschien heeft u wel uw droomhuis gevonden en wilt u zo goedkoop mogelijk (maar wel professioneel) verhuizen. Bij ons verhuisbedrijf in Aalsmeer bent u aan het juiste adres. Doordat onze verhuizers uit Aalsmeer komen, hebben zij een goede stratenkennis van vrijwel alle straten in Aalsmeer. 

Met ons professionele verhuisbedrijf in Aalsmeer, voeren wij maandelijks meerdere verhuizen uit in Noord-Holland. Dit doen wij tegen scherpe tarieven en met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij Verhuisbedrijf Aalsmeer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. U ontvangt binnen 24 uur een offerte en vaak kunnen wij bij akkoord u al binnen enkele dagen verhuizen. Op zoek naar een betrouwbare verhuisservice in Aalsmeer? Wij helpen u snel van A naar B.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam? Wij helpen u met uw verhuizingen in heel Noord-Holland. Dus ook in Amstelveen of Hoofddorp.

Inhoudsopgave

Verhuisbedrijf Aalsmeer is betaalbaar

Verhuis Gigant helpt dagelijks met verhuizingen in Noord-Holland. Zo heeft ons verhuisbedrijf een steunpunt in Aalsmeer waardoor wij de voorrijkosten laag kunnen aanbieden. Omdat wij alleen gebruik maken van intern opgeleide verhuizers en wij niets uitbesteden, kunnen wij ook de tarieven van onze erkende verhuizers laag houden. 

Wij bieden onze verhuisdiensten betaalbaar aan maar wij boeten absoluut niet in op de kwaliteit. Zo werken wij niet alleen met studenten en leveren wij bij elke individuele verhuizing een ervaren en professionele verhuizer. Wij werken alleen met materialen van uitmuntende kwaliteit maar ook deze bieden wij betaalbaar aan. Een verhuislift of verhuiswagen nodig? Ook deze leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen. Zo heeft u voor € 58,- per uur al een professionele verhuislift en voor € 90,- voor een halve dag een grote verhuiswagen. Onderaan de streep bent u bij ons verhuisbedrijf in Aalsmeer het voordeligst uit!

Verhuizen van en naar Aalsmeer

Op zoek naar een full-service verhuisbedrijf in Aalsmeer? Wij bedienen heel Noord-Holland van onze betaalbare verhuisdiensten. Of het nu gaat om een kleine of grote verhuizing, een particuliere of zakelijke verhuizing, bij ons verhuisbedrijf bent u altijd welkom. Hieronder vind u enkele voorbeelden van verhuizingen die wij in Aalsmeer verrichten:

Onze verhuizers gaan met uw spullen om, alsof de spullen van zichzelf zijn. Wij behandelen u zoals wij graag zelf ook behandeld zouden worden. Omdat wij zeker willen weten dat uw algehele inboedel schadevrij over komt, is ook heel uw inboedel verzekerd voor een bedrag van ten minste € 100.000,-. 

Verhuiswagen-uitladen-van-Verhuisbedrijf-Aalsmeer

Verhuisbedrijf Aalsmeer: particulieren en bedrijven

Verhuis Gigant bedient u zowel bij kleine verhuizingen, als bij grote verhuizingen. Zo helpen wij particulieren maar ook bedrijven. Zo kunt u ons ook per uur inhuren. Dit scheelt veelal in de kosten en zo betaalt u dus ook niet voor overbodige dagdelen. 

Huur een verhuiswagen en verhuis uw inboedel zelf met familie of vrienden. Heeft u een enkele verhuishulp nodig die uw meubels demonteert en op locatie weer monteert? Ook dan kunt u bij verhuisbedrijf in Aalsmeer terecht. Geen verhuizing te klein of te groot voor uw verhuisbedrijf in Noord-Holland. U kunt dus uw verhuizing helemaal naar wens samenstellen. 

Particuliere verhuizingen in Aalsmeer

Laat uw inboedel veilig en verzekerd verhuizen door onze professionele verhuizers. Wij pakken uw inboedel nauwkeurig in, labelen deze en vervoeren deze naar de door uw aangewezen plek. Wilt u eerst een tussenstop maken bij onze tijdelijke opslagplaats, dan is dit natuurlijk ook allemaal mogelijk. 

Onze verhuiswagens zijn voorzien van professioneel materiaal. Zo zorgen wij er voor dat uw inboedel goed beschermd is. Denk hierbij aan verhuisliften, inpak- of montage materiaal en natuurlijk meerdere trollies. Woont u op een verdieping waarbij het vervelend is om uw inboedel steeds naar beneden te sjouwen? Huur dan een verhuislift.

Wij verzorgen al complete particuliere verhuizingen vanaf € 120,-. Wilt u precies weten wat een particuliere verhuizing in Aalsmeer u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Zakelijke verhuizingen in Aalsmeer

Verhuisbedrijf Aalsmeer maakt eerst een planning en geeft u vrijblijvend advies. Zo kunt u uitgaan van snelle transitie van pand naar pand waardoor u zo weinig mogelijk hinder ondervind. Zo zullen wij uw inboedel grondig inventariseren en overleggen wij grondig met u. Waar u dat wilt, voorzien wij u van een draaiboek. 

Wij verhuizen u schadevrij en snel. Uw inboedel is ook nog eens goed verzekerd waardoor eventuele schade ook word gedekt. Wij verhuizen bureaus, kasten, werkbanken, computers en kluizen. Het kan niet gek genoeg zijn of wij verhuizen het. 

Verhuisbedrijf Aalsmeer: een landelijke dekking

Ons verhuisbedrijf is begonnen in Noord-Holland maar is inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met een landelijke dekking. Zo helpen wij u niet alleen in Aalsmeer maar ook in de rest van Nederland. Dit doen wij tegen dezelfde voordelige tarieven. Verhuisbedrijf Aalsmeer kan dit doen omdat wij meerdere steunpunten door heel Nederland hebben. 

Onze verhuiswagens staan dan ook verspreid ook meerdere wagenparken waardoor wij u snel en secuur kunnen verhuizen. Bij ons is elke verhuizing dan ook een spoedverhuizing. Wij zijn 24/7 en 7 dagen in de week beschikbaar om u te verhuizen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen, wij helpen u graag!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bedienen vanuit Haarlem heel Nederland. Wij berekenen dezelfde voordelige tarieven door heel Nederland. U kunt onze verhuisbedrijf inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen.

Ons verhuisbedrijf is al 10 jaar lang actief op de verhuismarkt in geheel Nederland. Al onze verhuizers spreken vloeiend Nederland, Engels of Duits en zijn allemaal intern opgeleid tot professionele verhuizer en zijn in het bezit van de benodige certificaten. Ons verhuisbedrijf helpt u dus niet alleen in Almere maar ook in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam. 

Omdat onze verhuiswagens door heel Nederland staan gestationeerd, zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u betaalbaar voorzien van onze verhuisservice. Alle medewerkers van onze verhuisservice denken met u mee en zorgen er voor dat u verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuizer in Aalsmeer verhuisdozen aan het inpakken

Onze verhuisdiensten in Aalsmeer

Als Verhuisbedrijf Aalsmeer bieden wij alle verhuisdiensten aan, die u zich maar kunt bedenken. Wij durven onszelf dan ook een full-service verhuisbedrijf te noemen. Van materialen tot aan mankracht, u kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leveren.

Uw verhuisbedrijf in Aalsmeer werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagens, hondjes, spanbanden en dekens. Hieronder vind u enkele diensten die wij leveren:

Verhuislift huren in Aalsmeer

Als Verhuisbedrijf Aalsmeer bieden wij alle verhuisdiensten aan, die u zich maar kunt bedenken. Wij durven onszelf dan ook een full-service verhuisbedrijf te noemen. Van materialen tot aan mankracht, u kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leveren.

Uw verhuisbedrijf in Aalsmeer werkt alleen met professionele verhuismaterialen en ervaren verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt verloopt. U krijgt bij ons verhuisbedrijf altijd de beschikking over een ruime verhuishagen van minimaal 22 m3 met laadklep. Zo kunnen wij ook uw zwaardere spullen gemakkelijk vervoeren. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met steekwagens, hondjes, spanbanden en dekens. Hieronder vind u enkele diensten die wij leveren:

Tijdelijke opslagruimte in Noord-Holland

Heeft u nieuwe woning een gebrek aan ruimte of heeft u sommige spullen tijdelijk niet nodig? Bij ons kunt u uw inboedel ook tijdelijk laten opslaan. Ook als u tijdelijk aan het verbouwen bent, leveren wij u een veilige en vochtvrije loods. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig worden opgeborgen. Vraag naar de mogelijkheden. Verhuizen hoeft niet duur te zijn.

Verhuistransport voor uw inboedel

Heeft u zware meubels of apparaten die van A naar B mogen worden gebracht? Wij hebben verhuiswagens met een laadklep naar keuze. Onze verhuiswagens worden geleverd met een verhuizer die de verhuiswagen bestuurt. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met dozen, steekwagens, dekens en andere professionele materialen.

Verhuisdozen-van-Verhuisbedrijf-Aalsmeer

Verhuizen van en naar Aalsmeer

Gaat u verhuizen binnen Aalsmeer van een locatie naar de volgende? Ook dan bent u verplicht om uw nieuwe adres op te geven bij de gemeente. Als u de verhuizing doorgeeft word u automatisch uitgeschreven van uw huidige adres naar het huidige adres. U kunt uw verhuizing eenvoudig doorgeven door gebruik te maken van DigiD. Heeft u geen DigiD? Doe dit dan schriftelijk of ga persoonlijk naar het gemeentehuis. 

Verhuist u vanuit een andere stad naar Aalsmeer? Schrijf u dan uit in uw huidige gemeente en schrijf u in bij de gemeente van Aalsmeer. U kunt uw verhuizing doorgeven vanaf een maand van verhuizing tot 5 dagen na de verhuizing. Hieronder vind u enkele verhuisservices die wij leveren in en rondom Aalsmeer. Heeft u wat hulp nodig met wat u allemaal nog moet regelen voor uw verhuizing? Bekijk dan eens onze checklist.

Kosten verhuisbedrijf Aalsmeer

Wilt u exact weten van ons verhuisbedrijf in Aalsmeer kost? Dan raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij kunnen wel een inzicht geven van de gemiddelde kosten per uur. In onderstaande tabel vind u de tarieven van onze verhuisservice:

VerhuisdienstenKosten per uur
1 verhuizer + verhuiswagen€ 55,-
2 verhuizers + verhuiswagen€ 95,-
3 verhuizers + verhuiswagen€ 135,-
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift€ 108,-
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift€ 148,-
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift€ 188,-

Verhuisbedrijf Aalsmeer vrijblijvende offerte

Wanneer u wilt laten berekenen wat de kosten voor uw verhuizing zullen zijn kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie te verwerken zodat wij een adequate offerte kunnen maken. Op deze manier komt u vrijblijvend te weten wat de kosten zullen zijn.

Mocht u ons aanbod op basis van de berekening aantrekkelijk vinden kunt u simpelweg contact met ons opnemen. Wij zullen dan tijdens een persoonlijk gesprek nog een keer controleren of alle gegevens die in uw offerteaanvraag staan kloppen. Vervolgens kunnen we een definitieve offerte uitbrengen en als u hiermee akkoord gaat zullen we de verhuizing perfect voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen zeer lage kosten.

Landelijke dekking
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?