Tarieven Verhuis Gigant

Op deze pagina vindt u al onze tarieven in een handige overzicht. Zo weet u precies wat onze verhuisservice u gaat kosten. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Verhuis Gigant geen verrassingen en wij zijn gegarandeerd het goedkoopst. Wij leveren professionele diensten voor betaalbare tarieven en allemaal zonder in te boeten op kwaliteit. Waarom u kiest voor Verhuis Gigant? Bekijk hieronder onze voordelen:

Kosten Verhuis Gigant: Handige prijzengids

Wij verhuizen u voor dezelfde tarieven als dat een studenten verhuisbedrijf u zou rekenen. Het enige verschil is dat wij geen studenten gebruiken maar wel opgeleide verhuizers die allemaal in het bezit zijn van een VOG verklaring.

Goedkoop verhuizen is bij ons voor iedereen mogelijk. 

Laat ons u niet overtuigen maar vergelijk onze prijzen met de concurrent. Zo kunt u zelf ervaren dat wij echt de goedkoopste verhuisbedrijf in heel Nederland zijn. Hieronder kunt u makkelijk navigeren naar de verschillende prijzen. Zo vindt u prijzen voor het huren van een aanhanger of verhuiswagen maar ook de tarieven per uur van onze verhuizers. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en per uur. Minimale afname is drie uur.

 

Voorrijkosten

Wij werken vanuit meerdere vestigingen door heel Nederland. Wij zijn oorspronkelijk begonnen in Haarlem maar wegens succes, zijn wij na twaalf jaar te vinden in alle provincies en buurten. Zo kunt ons gebruiken als verhuisbedrijf Amsterdam, als verhuisservice Den Haag of als uw vaste verhuiskracht in Rotterdam.

Wij berekenen maximaal 30 minuten aan aanrijtijd door heel Nederland. Wij berekenen geen terugrijtijd.

Verhuizers

Onze erkende verhuizers hebben jarenlange ervaring en zijn zeer vakkundig. Onze professionele kwaliteit voor een meer dan een betaalbaar tarief is alleen haalbaar door onze verhuizers intern op te leiden en door meerdere vestigingen in Nederland te gebruiken. Onze verhuizers coördineren uw verhuizing van A tot B. Zo kunt u zorgeloos verhuizen en hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Zo verhuizen wij schadevrij en spoedig. Mag het nog sneller? Onze verhuizers staan ook voor u klaar met een spoedverhuizing. U kunt bij ons meerdere verhuizers inhuren maar u kunt er ook voor kiezen om zoveel mogelijk zelf uit te voeren. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook alleen gebruiken voor de zwaardere klussen. 

Verhuizer kosten

€ 28,- p/u

Verhuiswagens

Wij hebben meerdere verhuiswagens tot onze beschikking. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal. Zo ligt er altijd rolmateriaal, spanmateriaal, bubbeltjes plastic en een verhuisdeken klaar. Zo weet u dat uw spullen veilig en zorgeloos van A naar B worden verhuisd. Onze verhuiswagens zijn ook eens beschikbaar in verschillende formaten. Zo kunt u bij ons een verhuiswagen met een laadruimte van 22m³ huren maar heeft u een grote inboedel, dan kunnen wij ook een verhuiswagen met een laadruimte van 44m³ tot uw beschikking stellen.

Verhuiswagen 22m³ + laadklep (inclusief verhuismaterialen) een halve dag

Verhuiswagen kosten

€ 90,-

Verhuiswagen 22m³ + laadklep (inclusief verhuismaterialen) een hele dag

Verhuiswagen kosten

€ 120,-

Verhuiswagen XL 44m³ + laadklep (inclusief verhuismaterialen) een halve dag

Verhuiswagen kosten

XL € 175,-

Verhuiswagen XL 44m³ + laadklep (inclusief verhuismaterialen) een hele dag

Verhuiswagen kosten

XL € 240,-

Verhuisliften

Wij stellen verhuisliften tot uw beschikking die tot de 9e verdieping reiken, met een draagkracht van meer dan 400 kg. Onze verhuisliften zijn dan ook niet te vergelijken met die van de concurrent. De verhuisliften van de concurrent komen vaak niet verder dan de 5e etage. 

Wij hebben speciale verhuizers in dienst die ervaring hebben in het bedienen van de verhuisliften. Uiteraard kunt u niet alleen op deze verhuizer rekenen voor de bediening van de verhuislift, maar helpt hij u ook graag mee tijdens de rest van uw verhuizing. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of ontheffing. In overleg kunnen wij ook ontheffingen voor u aanvragen.

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met het bedienen van onze verhuisliften. Uiteraard is het bedienen van de verhuislift niet het enige wat hij voor u doet. Hij helpt u ook verantwoordlijk verhuizen. Als u een verhuislift bij ons huurt, bent u zelf wel verantwoordelijk voor het aanvragen van ontheffingen. Dit kunnen wij ook voor u doen maar daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden.

Verhuislift huren kosten

€ 58,- p/u

Aanhangwagen

Ons verhuisbedrijf maakt bij wat kleinere verhuizingen ook gebruik van aanhangwagens. Zo betaalt u niet de hoofdprijs voor een verhuiswagen maar kunt u wel bijna heel uw inboedel verplaatsen. Soms zijn hier twee ritten voor nodig maar uiteindelijk bent u dan nog steeds voordeliger uit. Het gebruik van een aanhangen bespaart u ook tijd bij het laden en lossen en dus ook op de kosten van onze verhuizers. 

Niet elke verhuisbedrijf maakt gebruik van trailers maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat als de afstand van A naar B niet zo heel groot is, u toch beter kunt kiezen voor een aanhangwagen. Elke verhuizing is natuurlijk anders maar wij adviseren u graag.

Aanhangwaren huren kosten

€ 30,- p/u

Wilt u weten wat uw project gaat kosten?

Weekendtarief

Wilt u in het weekend verhuizen? Misschien werkt u doordeweeks en kunt u geen vrij krijgen of komt het gewoon beter uit. Wij verhuizen u ook in het weekend. Wij zijn wel genoodzaakt om u een toeslag van 20 % te berekenen. Zo zijn er wettelijke verplichtingen die onze verhuizers in het weekend na moeten komen, waardoor wij op zaterdag en zondag genoodzaakt zijn om deze kleine toeslag te rekenen. 

Brandstofkosten

Wij berekenen u € 0,55 per kilometer vanaf onze vertrekkende vestiging. Zo hebben wij vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, en Rotterdam.

Overig transport

Wij kunnen veel verschillende soorten transporten voor u uitvoeren, zo kunnen wij u ook helpen met:

  • Vervoer van meubelen
  • Vervoer van motoren
  • Vervoer van scooters
  • Het afvoeren van afval

Wij helpen u ook met internationale verhuizingen. Zo verhuizen wij u vanuit Nederland naar Engeland, of vanuit Duitsland naar Nederland. Wij zijn een full-service verhuisbedrijf die u helpt met al uw verhuisprojecten. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.