Spoedverhuizing

Zit u in een situatie die u onverwacht heeft overvallen en heeft u een verhuisbedrijf die uw inboedel zo snel mogelijk naar een andere locatie brengt? Vaak komt een spoedverhuizing onverwacht en brengt dat helaas een hoop stress en zorgen met zich mee. Een spoedverhuizing komt vaak voor omdat een huis onbewoonbaar is geworden. Zo kan uw woning of bedrijf getroffen zijn door water- of roetschade tijdens een brand. U wilt dan natuurlijk dat uw inboedel zo snel mogelijk wordt verhuisd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een woning snel ontruimt mag worden omdat er helaas iemand is overleden.

Geen zorgen, verhuisbedrijf Verhuis Gigant heeft veel ervaring met het uitvoeren van spoedverhuizingen. Wij staan voor u klaar in heel Nederland vanwege onze landelijke dekking. Zo kunt u ons bijvoorbeeld vinden in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. Wij nemen al uw zorgen uit handen en verhuizen u snel van A naar B!

Inhoudsopgave

Spoedverhuizing door Verhuis Gigant

Voor- en nadelen van een spoedverhuizing

Elke voordeel heeft ook weer een nadeel. Hieronder vindt u alle voor- en nadelen van een spoedverhuizing. Zo liggen de kosten natuurlijk hoger (maar zijn wij nog steeds de allergoedkoopste) en mag alles snel gebeuren. De andere voor- en nadelen vindt u hieronder.

Voordelen van een spoedverhuizing

Het grootste voordeel is natuurlijk, dat u binnen een korte termijn van A naar B bent verhuisd. Zo kunt u snel weer door met uw dagelijks bezigheden en kunt u snel weer de draad op kunt pakken. U kunt uw inboedel ook laten demonteren en monteren op locatie, u kunt ons alles laten inpakken maar u kunt ons ook gebruiken voor het verhuizen van grote objecten. Zo is het natuurlijk ook een voordeel dat u weer snel gebruik kunt maken van uw nieuwe locatie waardoor u zich snel weer thuis voelt.

Nadelen van een spoedverhuizing

Nadelen van een spoedverhuizing hebben eigenlijke allemaal wel een beetje te maken met het onzorgvuldig inpakken van uw inboedel. Bij een spoedverhuizing is er natuurlijk haast gewenst waardoor vaak de spullen snel ingepakt worden om de kosten te drukken. Ons advies is om in dit soort situaties Verhuis Gigant uw verhuisdozen in te laten pakken. Zo weet u zeker dat uw inboedel juist en veilig verpakt is. Zo kunnen uw spullen veilig van A naar B komen. Probeer altijd uw hoofd koel te houden tijdens een spoedverhuizing. Als u als een kip zonder kop dozen gaat inpakken en niet geordend te werk te gaat, is de kans vrij aannemelijk dat u de tijd die u bij het inpakken heeft ingehaald, deze tijd weer verliest met het uitpakken van uw verhuisdozen.

Verhuiswagen aan het uitladen spoedverhuizing

Kosten spoedverhuizing

Veel verhuisdrijven berekenen u een hele hoge prijs voor een spoedverhuizing. Bij Verhuis Gigant bent u voordelig uit en weet u zeker dat uw inboedel veilig overkomt. Zo rekenen wij eigenlijk helemaal toeslagen voor een spoedverhuizing. Zo vinden wij een spoedverhuizing al stressvol genoeg. Wij berekenen alleen toeslagen voor verhuizen in het weekend, feestdagen en op verhuizingen in de avond (namelijk een tarief van 125 %).

Wilt u dus een spoedverhuizing goedkoop uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het huren van verhuisapparatuur bent u bij ons ook het voordeligst uit. Voor een een verhuislift bent u € 65 per uur kwijt. Onze tarief per verhuizer is € 25 per uur waarbij uw inbedoel verzekerd is tot wel € 25.000.

Wilt u precies weten uw verhuizing gaat kosten, vraag dan een offerte aan.

Opslag spullen spoedverhuizing

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de inboedel tussentijds op te slaan. Wij bieden deze service als verhuisbedrijf aan, we hebben hier een speciale loods voor gereserveerd. De kosten voor de opslag van de spullen is afhankelijk van de termijn en de hoeveelheid. In de meeste gevallen maken we simpelweg een all in prijs voor de mensen die ook gebruik maken van onze verhuisservice.

Andere verhuisdiensten Verhuis Gigant

Verhuis Gigant heeft jarenlange ervaring met alle soorten verhuizingen en staan graag voor u klaar! Wij kunnen u dus niet alleen helpen met spoedverhuizingen maar ook met:

Ook bij een seniorenverhuizing kunnen wij niet alleen de verhuizing voor u uitvoeren ook de complete inboedel kunnen wij tijdelijk voor u opslaan. Denk hierbij aan de meubels, bedden enz. Wij bieden u een betaalbare opslagplaats voor al u spullen aan. Wij helpen u ook met andere soort verhuizingen zoals:

Zoals u ziet bieden wij dus een complete verhuizing aan. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de goedkoopste en snelste verhuisservice.

Spoedverhuizing

7 tips om u op te helpen bij een verhuizing

Wij willen u voorzien van enkele tips. Sommige tips zijn u waarschijnlijk al duidelijk maar we willen ze toch nog even een keer vermelden voor u. checklist of verhuislijst te hebben. Dit brengt wat duidelijkheid in de chaos en zorgt er daarmee voor dat de verhuizing gemakkelijker verloopt en dat u niks over het hoofd ziet tijdens het verhuizen naar het buitenland.

  • Bespaar niet op verhuisdozen. Beter te veel dozen, dan te weinig;
  • Schakel in geval van roetschade of waterschade een gespecialiseerd bedrijf in;
  • Blijf rustig en geordend, zo voorkomt u chaos;
  • Inventariseer of er spullen van waarde zijn, misschien moet u deze objecten extra verzekeren;
  • Schrijf op uw dozen wat waar is ingepakt. Zo weet u precies welke verhuisdozen als eerst uitgepakt mogen worden;
  • Bij een spoedverhuizing heeft u niet al de tijd van de wereld. Ga snel te werk maar niet te snel;
  • Checklist voor uw verhuizing nodig? Print onze checklist uit zodat u efficiënt te werk kunt gaan.
Toegevoegd: U kunt u verhuisdozen ook labelen met kleuren of cijfers, zo weet onze erkende verhuizers precies waar de dozen naar toe mogen. Op deze manier kunnen wij samen geordend te werk gaan. Wij kunnen dit keer natuurlijk ook op ons nemen.

Ook spoedverhuizing voor senioren

Spoedverhuizinen komen gelukkig niet alleen voor bij brand- of waterschade. De meest voorkomende reden voor een spoedverhuizing is het verhuizen van een woning naar een verzorgingshuis of seniorenwoning. Het is natuurlijk de bedoeling dat het oude huis zo snel mogelijk wordt leeg gehaald en de inboedel zo snel mogelijk naar een verzorgingshuis wordt gebracht. Vaak worden de spullen uitgezocht door familie en mag er goed opgelet worden, dat er geen spullen achter blijven. Wij kunnen uw spullen ook verhuizen van A naar B met een tussenadres. Zo bepaalt u zelf welke spullen, waar heen gaan. 

Het is voor senioren vaak een immens moeilijke stap en dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Al onze verhuizers gaan met respect om met de spullen en wij begrijpen dat de betreffende senior zijn of haar achter laat voor een van de laatste fases in het leven. Onze verhuizers zullen ervoor zorgen dat zowel de familie, als de senioren zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Zo bezorgen wij u geen stress en kunt u gewoon door. Dit soort situaties zijn al lastig zat en wij lopen u niet in de weg.

Seniorenverhuizing spoed

Spoedverhuizing kosten berekenen met offerte

Op zoek naar een betrouwbare partij die u helpt met uw spoedverhuizingen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur antwoord. Wij nemen graag zoveel mogelijk de zorgen uit uw handen. Wij zijn in heel Nederland actief en kunnen u helpen met inpakken, demonteren, monteren uitpakken en natuurlijk vervoeren. Verhuis Gigant helpt u graag in:

Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Den Haag
Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuisbedrijf Utrecht

Onze verhuizers horen graag van u. Mocht u nog vragen hebben buiten een offerte om? Maak dan gebruik van onze contactformulier.

Diensten Verhuis Gigant
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?