Seniorenverhuizing

Bij veel mensen die ouder worden komt op een dag de wens om te verhuizen naar een compactere gelijkvloerse woning. Een kleinere gelijkvloerse woning is makkelijker in onderhoud, makkelijker schoon te houden en mocht u in de toekomst misschien minder mobiel worden is dit ook veiliger en zo kunt u langer in uw eigen huis blijven wonen. Dit is een fijn vooruitzicht! Toch zien veel senioren op tegen een verhuizing. U moet uw oude huis waarin u vaak veel herinneringen heeft gemaakt verlaten en wat neemt u dan allemaal mee? Vaak is de nieuwe woning een stuk kleiner en kunnen niet alle spullen mee. Waar gaat u met uw spullen naar toe? Wie gaat al dat werk voor u uitvoeren?

Bij Verhuis Gigant hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij bieden seniorenverhuizing als aparte dienst aan omdat een seniorenverhuizing ook in veel opzichten anders is als een “gewone” verhuizing. Gaat u verhuizen naar een zorginstelling? Door onze ervaring zijn wij bekend met de huisregels van veel zorginstelling en seniorenwoningen. Ook kunnen wij op verschillende punten extra service en diensten aanbieden waardoor u volledig ontspannen kunt verhuizen en u zich snel thuis zult voelen in uw nieuwe woning. Hieronder leggen we u uit wat onze dienst “seniorenverhuizing” precies inhoud.

Inhoudsopgave

Extra diensten bij seniorenverhuizing

Als u contact met ons opneemt om uw seniorenverhuizing te plannen zullen we met u gaan kijken wat uw wensen zijn. Wat wilt en kunt u nog zelf? Wat wilt u graag uit handen geven? Als extra dienst kunnen we uw spullen voor u inpakken in verhuisdozen, meubels demonteren, lampen demonteren of uw oude woning voor u schoonmaken. Grote meubels verpakken we netjes in folie of verhuisdekens zodat er niets beschadigd raakt. Als alles ingepakt is kunnen we de meubels in uw nieuwe woning weer in elkaar zetten, de meubels op de gewenste plek neerzetten, lampen weer ophangen maar eventueel ook alles voor u inrichten zodat u zich gelijk thuis voelt! Op zoek naar nog meer service? Moet er in uw nieuwe woning bijvoorbeeld nog een vloer gelegd worden, een muur geschilderd, schoongemaakt worden of wilt u dat uw bed wordt opgemaakt? Ook dit kunnen we bij Verhuis Gigant voor u regelen!

Inboedel uitzoeken op belang

Als uw nieuwe woning een stuk kleiner is als uw huidige woning kunt u vaak niet alles meenemen. Daarom moet u goed nadenken over wat u mee wilt verhuizen. Om de verhuizing rustig en zonder stress te laten verlopen is het handig hier ruim van te voren over na te denken. Als u dit op het laatste moment moet doen kan dit u veel stress opleveren en het is zonde om te veel spullen mee te verhuizen naar uw nieuwe woning met als gevolg dat deze gelijk te vol staat. Maak daarom een lijst met spullen die mee moeten naar de nieuwe woning en spullen die weg mogen. Denk ook na over waar u met de spullen die u niet mee heen wilt. Wilt u deze aan vrienden of familieleden geven? Of zijn ze niet van waarde en mogen ze naar een kringloop of vuilstort? Als u dit voor uzelf op papier zet kunnen onze verhuizers deze spullen voor u sorteren en op verschillende plekken voor u afleveren. Als u spullen heeft waarvoor u nog geen bestemming heeft maar die te waardevol zijn om zomaar weg te gooien kunnen wij deze eventueel voor u opslaan.

Seniorenverhuizing

Inboedel opslaan bij een seniorenverhuizing

Bij Verhuis Gigant bestaat de mogelijkheid om voor een voordelig tarief uw inboedel op te slaan. Dit kan van alles zijn een antieke kast waar u veel waarde aan hecht maar waarvoor u geen plaats heeft in uw nieuwe woning, een bank die nog te goed is om weg te gooien maar ook kleinere dingen zoals oude uw platenverzameling of boeken. Omdat u deze spullen vaak al jaren in bezit heeft kan het lastig voor u zijn om hier afstand van te doen het kan dan een fijn idee zijn dat u meer tijd heeft om na te denken wat u met deze spullen wilt doen. Deze spullen worden voor u opgeslagen bij een opslag bij u in de buurt zodat u later rustig kunt bedenken wat u met deze spullen wilt gaan doen. Onze verhuizers kunnen deze spullen netjes en veilig in verhuisdozen voor u opslaan en markeren zodat u makkelijk uw spullen kunt terug vinden. Opslaan van inboedel kan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Seniorenverhuizing spoed

Een professionele seniorenverhuizing

Door onze jarenlange ervaring in seniorenverhuzingen kunnen wij u garanderen dat uw verhuizing snel, proffesioneel en efficient zal verlopen. Onze afdeling planning zal er voor zorgen dat de aflevering van spullen op verschillende adressen vlot en soepel zal verlopen dit bespaard tijd en hiermee worden weer kosten bespaard. Wij kijken altijd eerst naar wat er allemaal verhuisd moet worden en stellen hier onze planning op af. Zo krijgt u niet achteraf de rekening voor een veel te grote verhuiswagen en kunnen we snel en efficient werken door de taken onder onze erkende verhuizers goed te verdelen. Onze verhuizers hebben stuk voor stuk een ruime ervaring en werken veel samen als team hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij uw verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Hoe zorgen wij verder voor een goed verlopende proffesionele verhuizing?

Dit doen wij door middel van:

Kosten verhuizing berekenen met offerte

Vanzelfsprekend bent u nieuwsgierig naar de kosten om uw seniorenverhuizing uit te laten voeren. Voor uw seniorenverhuizing bespreken we altijd uw wensen en maken aan de hand hiervan een offerte op maat.

Het is lastig om op deze website prijzen te vermelden voor een de verschillende diensten die we aanbieden dit omdat de totaalprijs geheel afhankelijk is van verschillende factoren. Als het gaat om de extra service die wij bieden bij seniorenverhuizing zoals in- en uitpakservice, handymanservice en onze schoonmaakservice kijken we altijd naar de omvang van de werkzaamheden en bepalen aan de hand hiervan de prijs. We maken dan ook in de meeste gevallen gelijk een totaalprijs voor onze klanten dit omdat een combinatie van verschillende diensten vaak goedkoper is dan dat u afzonderlijk de kosten van de diensten bij elkaar optelt. Om toch vooraf wat duidelijkheid te geven vindt u hieronder de prijzen van onze diensten voor senioren verhuizingen.

ServiceKosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen klein (20m2) met chauffeur/verhuizer€ 55 per uur
Verhuiswagen groot (50m2) met chauffeur/verhuizer€ 65 per uur
Verhuislift
Verhuislift zonder bediening€ 25 per uur (minimaal 4 uur)
Verhuislift inclusief bediening€ 55 per uur (minimaal 2 uur)
Verhuiskrachten zonder verhuiswagen
1 verhuizer€ 45 per uur
2 verhuizers€ 85 per uur
3 verhuizers€ 120 per uur

Zoals gezegd zullen de kosten lager uitvallen dan de som van de verschillende diensten. Wij maken altijd een mooie aantrekkelijke prijs voor onze klanten die de verhuizing door de Verhuis-Gigant laten uitvoeren. Op deze manier zorgen we er altijd voor dat goedkoop verhuizen voor eenieder mogelijk wordt. Vraag snel een gratis offerte aan en laat u verrassen door onze lage kosten.

Diensten Verhuis Gigant
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?