Particulier verhuizen

Particulier verhuizen brengt een hoop opwinding en spanning met zich mee. Om uzelf te helpen met tijdbesparing en de spanning te verminderen, kunt u Verhuis Gigant inschakelen. Wij hebben ruime ervaring en alle nodige materialen om een verhuizing goed en professioneel uit te voeren. Laten verhuizen doet u dus bij Verhuis Gigant.

Zelfs wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen is het voor ons mogelijk om u te begeleiden en alles op rolletjes te laten lopen. Wij hebben ons gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Door ons grote internationale netwerk kunnen we uw spullen overal ter wereld heen verhuizen.

Wij zorgen dat al uw spullen, op de juiste manier en met zorg en vakkundigheid op uw nieuwe adres aankomen. Zo kunt u direct genieten van uw eigen vertrouwde spullen in de nieuwe omgeving. En dit alles zonder te veel stress.

Hoe zorgen wij voor een perfect verlopende verhuizing wanneer u particulier verhuizen wilt? Dit doen wij door middel van:

Inhoudsopgave

Erkend verhuisbedrijf voor al uw verhuizingen

Verhuizer

Als betaalbare verhuisbedrijf met een landelijke dekking, zijn wij het enige verhuisbedrijf die zijn gediplomeerd voor al uw verhuizingen. Zo zijn wij in het bezit van een Eurovergunning van NIWO en zijn wij aangesloten bij Verhuis College waar al onze erkende verhuizers een opleiding hebben gevolgd. Zo kunnen wij uw inboedel verzekerd verhuizen en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Stressvrij verhuizen bij een goedkoop verhuisbedrijf, wie wilt dat nou niet?

Zo kunt u bij Verhuis Gigant u zichzelf goedkoop laten verhuizen. Wij kunnen u helpen bij kleine en grote verhuizingen en wij werken alleen met moderne en goed onderhouden verhuiswagens. Al onze verhuiswagens zijn voorzien van een laadklep en natuurlijk ook van professionele verhuismaterialen. Denk hierbij aan: Steekwagens, spanbanden en rolkarren. 

Al onze verhuizers zijn professioneel en herkenbaar aangekleed. Zo kan iedereen zien dat u zich laat verhuizen door een echte professional. Dit zorgt soms voor extra begrip bij het parkereren op een stoep of rijbaan.

Kosten particulier verhuizen

Vanzelfsprekend bent u nieuwsgierig naar de kosten om uw verhuizing uit te laten voeren. Voor particuliere verhuizingen maken we altijd vooraf een offerte op maat, geheel vrijblijvend uiteraard.

Het is lastig om op deze website prijzen te vermelden voor een de verschillende diensten die we aanbieden. Dit komt vanwege het feit dat we in de meeste gevallen een totaalprijs maken voor onze klanten; een combinatie van verschillende diensten is goedkoper dan dat u afzonderlijk de kosten van de diensten bij elkaar optelt. Om toch vooraf wat duidelijkheid te geven vindt u hieronder de prijzen van onze diensten voor particuliere verhuizingen.

ServiceKosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen klein (20m2) met chauffeur/verhuizer€ 55 per uur
Verhuiswagen groot (50m2) met chauffeur/verhuizer€ 65 per uur
Verhuislift
Verhuislift zonder bediening€ 25 per uur (minimaal 4 uur)
Verhuislift inclusief bediening€ 55 per uur (minimaal 2 uur)
Verhuiskrachten zonder verhuiswagen
1 verhuizer€ 45 per uur
2 verhuizers€ 85 per uur
3 verhuizers€ 120 per uur

Zoals gezegd zullen de kosten lager uitvallen dan de som van de verschillende diensten. Wij maken altijd een mooie aantrekkelijke prijs voor onze klanten die de verhuizing door Verhuis Gigant laten uitvoeren. Op deze manier zorgen we er altijd voor dat goedkoop verhuizen voor een ieder mogelijk wordt. Vraag snel een gratis offerte aan en laat u verrassen door onze lage kosten.

Particulier verhuizen

Checklist particulier verhuizen

Het is handig om een checklist bij de hand te hebben wanneer u een particuliere verhuizing wilt laten uitvoeren. Op deze manier bent u er zeker van dat u niets vergeet en dat de verhuizing op rolletjes zal verlopen. Om uw wat op weg te helpen vind u hieronder een beknopte checklist die handig is wanneer u een particuliere verhuizing aan het plannen bent.

De checklist is opgedeeld in de verschillende periodes rondom de verhuizing.

Twee maanden voor de verhuizing

Één maand voor de verhuizing

Verhuizer aan het werk

Maak particulier verhuizen makkelijk met onze tips

Door onze ruime ervaring weten we exact hoe wet het best een verhuizing moet plannen en uitvoeren. U hoeft zich totaal geen zorgen te maken over het proces. Wij brengen u voortijdig en tijdens het verhuizen constant op de hoogte over het verloop van de verhuizing. Wanneer er eventueel zaken zijn die u moet doen ten behoeve van de verhuizing laten we dit uiteraard ook tijdig weten. Wij zorgen er duur voor dat uw particuliere verhuizing vlekkeloos verloopt.

Met onze professionele verhuizers weet u zeker dat de gehele particuliere verhuizing geregeld wordt. U heeft tijdens de verhuisperiode waarschijnlijk al voldoende aan uw hoofd en u wilt natuurlijk niet dat de verhuizing een hoofdpijndossier wordt. Laat het daarom lekker uitvoeren door de vakmensen van Verhuis Gigant. Zo adviseren wij u in het algehele traject. Zo kunt u niets vergeten en weten alle partijen dat u een relaxte verhuizing tegemoet gaat.

Een verhuisservice die u echt onzorgt

Voor velen is een verhuizing een vervelende en stressvolle situatie. Wij begrijpen dit als geen ander en juist daarom vinden wij het belangrijk dat u snel en zorgeloos van A naar B verhuist mag worden. Zo kunt u met onze verhuisbedrijf op een zorgeloze manier verhuizen.

Wij ontzorgen u de hele verhuizing lang. Of u nu een particuliere- of zakelijke verhuizing aan ons uitbesteed, wij zorgen ervoor dat de verhuizing verloopt, zoals wij zouden willen dat onze eigen verhuizing zou verlopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. Hierna kunnen wij een verhuisdatum met u afspreken en de rest regelen wij. Het is altijd mogelijk om achteraf wijzigen door te voeren en de verhuisdatum aan te passen.

Verhuis Gigant helpt u met de volgende onderdelen van een particuliere verhuizing:

Kosten particulier verhuizen

Modern en betrouwbaar verhuismateriaal

Naast het inzetten van een verhuislift om de verhuizing van uw bovenwoning te realiseren, beschikken wij over nog ander kwalitatief goed verhuismateriaal:

Verhuis Gigant maakt alleen gebruik van professioneel en betrouwbaar verhuismateriaal. Zo weet u zeker dat wij u van A naar B verhuizen op een veilige manier. Soms komt het voor dat u grote meubels naar boven of beneden wilt verhuizen maar zijn de desbetreffende objecten te zwaar. Dan maken wij gebruik van een verhuislift die tot wel 16 meter reikt. Op deze manier verhuizen wij u kostbare inboedel snel, veilig en voordelig. 

Naast een verhuislift bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

Particuliere verhuizingen door heel Nederland

Als u wilt weten wat de kosten zullen zijn voor uw verhuizing raden we u aan om vrijblijvende offerte bij Verhuis Gigant aan te vragen. Probeer in de offerteaanvraag zo duidelijk mogelijk te verwoorden wat er exact moet gebeuren. Alleen met de juiste gegevens zijn wij in staat een goede offerte op maat te maken en u zo duidelijkheid te geven over de prijs.

Om een juiste prijsopgave te maken is het voor ons belangrijk te weten naar welk adres u particulier verhuizen gaat en om hoeveel spullen (dozen) het gaat. Mocht er sprake zijn van grote goederen (piano, grote schilderijcollectie, trainingsspullen) dan vinden wij dit prettig te weten. Dit in verband met onder andere de keus van de vrachtwagen.

Na uw aanvraag duurt het maximaal 2 werkdagen voordat we reageren, in de meeste gevallen is dat al veel sneller. U ontvangt van ons dan een prijs voor de particuliere verhuizing die u overlegt in de offerteaanvraag. Bij eventuele onduidelijkheden vragen we u eerst simpelweg hoe het zit, ook is dit uw kans om vragen te stellen. Ontdek snel onze budget prijzen voor particuliere verhuizingen.

Verhuis Gigant is gevestigd in Haarlem maar wij leveren u onze diensten door heel Nederland:

Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Den Haag
Verhuisbedrijf Hilversum
Verhuisbedrijf Rotterdam
Verhuisbedrijf Utrecht

Diensten Verhuis Gigant
Bekend van TV
bekend-van-tv

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.
Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten?