Goedkoop verhuizen

Verhuisbedrijf Verhuis Gigant biedt u de mogelijkheid om zelf mee te werken aan uw verhuizing en zodoende kosten te besparen, zo kunt u dus goedkoop verhuizen. Hoe meer u zelf doet, hoe meer u bespaart. U huurt bijvoorbeeld een verhuizer met een verhuislift, en helpt zelf mee met het op en afladen van de lift, of u helpt met vrienden om te sjouwen. U betaalt een vooraf afgesproken uurtarief en waar u kunt helpen, worden deze uren dus in vermindering kunnen worden gebracht, bespaart u dit weer op de kosten.

Op deze manier heeft u zelf in de hand dat u goedkoop kunt verhuizen. Vraag een offerte aan en geef daarin aan wat u zelf wilt doen, op deze manier kunnen wij een zeer scherpe offerte voor u maken. Bij de Verhuis-Gigant is het echt mogelijk om voor zeer aantrekkelijke kosten de verhuizing te doen.

Inhoudsopgave

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen in heel Nederland

Goedkoop verhuizen zonder in te boeten op kwaliteit, wie wilt dat nou niet? Bij Verhuis Gigant staan  wij voor u klaar door heel Nederland. Door onze vier standplaatsen in Nederland, kunnen wij u snel en voordelig voorzien van onze verhuisservice. Van Amsterdam tot aan Groningen en van Eindhoven tot aan Rotterdam, wij zijn uw juiste partner als het gaat om goedkope verhuizingen.

Wij maken alleen gebruik van erkende verhuizers die intern zijn opgeleid en altijd voor u klaar staan. Zo staan klantvriendelijkheid en vakkundigheid hoog bij ons in het vaandel. Goedkoop is bij ons dan ook geen duurkoop. Wilt u dus verhuizen met een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel de respect geeft die het verdient? Laat u dan verhuizen dan door Verhuis Gigant.

Goedkoop verhuisbedrijf maar wel professioneel

De betaalbaarheid gaat niet ten koste van de professionaliteit van onze service. We werken altijd met de beste materialen, ook als het een budget klus is. Ook krijgt u natuurlijk gewoon onze professionele verhuizers wanneer u kiest voor onze service.

Onze verhuiswagens zijn allemaal goedverzorgde vrachtwagens met hydraulische laadklep. Al onze verhuiswagens zijn ook voorzien van de benodigde verhuismaterialen. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens en hondjes. Vanzelfsprekend hebben we ook spanbanden om alle spullen goed vast te zetten in de verhuiswagen wanneer we gaan verhuizen. Wij zorgen ervoor dat alle meubels netjes worden ingepakt met verhuisdekens. Ook kunnen we nog extra bescherming aanbrengen met stretchfolie, dit zullen we doen in overleg met onze opdrachtgever.

Bij ons weet u dus zeker dat we goed goedkoop verhuizen. U hoeft niks in te leveren op kwaliteit service. Een greep uit onze sterke punten:

 • Erkende en fitte verhuizers die respect hebben voor uw inboedel,
 • Voor al uw verhuizingen. Zowel voor grote als kleine verhuizingen,
 • Vestigingen door heel Nederland. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam,
 • Harde afspraken en geen verrassingen. Betaalbaar zonder in te boeten op kwaliteit.
Betaalbaar verhuisbedrijf

Bespaar nog meer op de kosten van uw verhuizing

Om u te helpen met het besparen op de kosten van de verhuizing hebben wij een aantal tips voor u. Dit zijn praktische tips die u kunnen helpen te besparen op de kosten van de verhuizing.

 • 1

  Help mee met verhuizen. Dit kan echt aanzienlijk schelen in de kosten. Als u hard meewerkt scheelt dat zeker verhuiskracht voor de periode dat de verhuizing duurt.

 • 2

  Doe veel voorbereidend werk zelf. Denk er bijvoorbeeld aan om alles zelf in te pakken in dozen. Ook het zelf vervoeren van het grootste aantal dozen en ander klein spul is een aanrader. Dit scheelt aanzienlijk in tijd wat u zult moeten betalen aan professionele verhuizers die uw inboedel komen verhuizen, het kan bijvoorbeeld extra ritten schelen. Ook zal het inladen stukken minder lang duren.

 • 3

  Zoek van te voren goed uit welke spullen weg gegooid kunnen worden. Het is natuurlijk zonde om spullen te verhuizen die op een later moment alsnog worden weg gegooid, dit kunt u beter voor de verhuizing doen.

 • 4

  Zorg dat u de verhuizing tijdig inplant. Voor spoedklussen worden er meer kosten berekend. Als u op tijd de verhuizing aangeeft kunnen we een goedkope dag voor u uitzoeken.

 • 5

  Op marktplaats of in kringloopwinkels zijn vaak voor een prikkie verhuisdozen te koop. Nieuwe verhuisdozen hebben een aardig prijskaartje, besparen door middel van 2e hands verhuisdozen is echt de moeite waard.

 • 6

  Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven. Vraag bij verschillende bedrijven een prijsopgave op om de prijzen te kunnen vergelijken. Zorg ervoor dat u overal dezelfde offerte aanvraagt om overal de prijs te ontvangen voor dezelfde klus.

Goedkoop verhuizen naar het buitenland

Ook verhuizingen naar het buitenland kunnen we veel goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. Dit heeft voornamelijk te maken met een goed stukje planning. Zo proberen we nooit zonder een lege verhuisauto heen en weer te rijden. Daarom is het van belang dat u vooraf duidelijk aangeeft wanneer, hoeveel en waarheen u verhuizen wilt. Op die manier kunnen we er ook voor zorgen dat in de regio van de buitenlandse plaats waar u heen wilt verhuizen iemand richting Nederland wilt verhuizen.

Op die manier zorgen we ervoor dat we niet met een lege verhuiswagen terug hoeven. Dit scheelt ons uiteraard kosten en dit voordeel berekenen we door aan onze klanten. Op deze manier is het dus mogelijk om aanzienlijk goedkoper te verhuizen naar het buitenland van dat mogelijk is bij andere verhuisbedrijven. Internationaal verhuizen is iets voor ons wat we regelmatig doen en dus erg veel ervaring in hebben. Wij weten exact waar we op moeten letten om zo goedkoop mogelijk internationaal te kunnen verhuizen voor u.

Verhuizer aan het werk

Spoedverhuizing? Ook dan zijn wij het voordeligst

Misschien wilt u helemaal niet verhuizen maar is er onverwacht een situatie ontstaan waardoor uw zo spoedig mogelijk moet verhuizen. Een spoedverhuizing brengt veel stress en zorgen met zich mee en wij nemen graag uw verhuizing uit handen. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos van A naar B verhuist wordt. Bij een spoedverhuizing is er natuurlijk haast gewenst waardoor vaak de spullen snel ingepakt worden om de kosten te drukken. Ons advies is om in dit soort situaties Verhuis Gigant uw verhuisdozen in te laten pakken. Zo weet u zeker dat uw inboedel juist en veilig verpakt is.

Een spoedverhuizing is bij ons ook betaalbaar. Bij ons betaalt u voor een spoedverhuizing wat u bij de concurrent voor een reguliere verhuizing betaalt. Wij kunnen zeer snel schakelen waardoor binnen een mum van tijd, uw inboedel van uw oude woning of bedrijfspand naar de nieuwe locatie wordt gebracht. 

Ook onze tijdelijke opslag is betaalbaar

Veel mensen hebben nog een opslag nodig waar ze gaan verhuizen. Dit is noodzakelijk wanneer de nieuwe spullen niet direct de nieuwe woning in kunnen. Een normale opslag kan de kosten van een verhuizing verhogen. Vaak is dit het geval als er bij een externe partij een opslagruimte gehuurd moet worden. De kosten voor het huren van opslagruimte zijn vaak hoog, daarnaast zal het verhuisbedrijf ook nog extra verplaatsingen moeten maken van en naar de opslagruimte.

Wij hebben daarom besloten te investeren in opslagruimte bij ons verhuisbedrijf. Derhalve is mogelijk om Verhuis Gigant heel goedkoop uw spullen te stallen om een periode te overbruggen. Deze goedkope opslag is beschikbaar voor eenieder die gebruik maakt van onze zeer voordelige verhuisservice.

Verhuizen prijsgids

“Een onmogelijke verhuisproject. Binnen een dag van Rotterdam naar Amsterdam verhuizen. Alles super snel geregeld. Helemaal top”

Jean-Pierre Geelen
Amsterdam

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag en helpen u verder met uw verhuizing.

Olivierstraat 16, 2021 BL Haarlem

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij helpen u goedkoop verhuizen

Bij Verhuis Gigant is vrijblijvend ook echt vrijblijvend. Vergelijk onze prijzen met de concurrent en u zult zelf ook zien dat wij echt het goedkoopst zijn en dat zonder in te boeten op kwaliteit.