Algemene voorwaarden

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de informatie die op onze website te vinden is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die op welke wijze dan ook toe te schrijven is of verband houdt met de informatie die gevonden kan worden op de website van de verhuis-gigant. Tevens kunnen wij ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het niet of slecht bereikbaar zijn van onze website.

Meningen en beweringen op onze website zijn van auteurs en niet noodzakelijkerwijs van de webmaster, de hoster of de verhuis-gigant zelf. Eventuele schade die voortvloeit uit het handelen naar interpretatie van de informatie die op de website van de verhuis gigant te vinden is.

Verhuis Gigant en garantie

Verhuis-gigant.nl kan geen garantie geven over de werkzaamheden die bedrijven anders dan de verhuis gigant uitvoeren. Dit geldt dus met name, maar niet uitsluitend, voor de bedrijven die van ons een offerte aanvraag ontvangen en deze opvolgen.

Wij proberen de informatie op onze website zo recent mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij met enige regelmaat de informatie op onze website zullen aanpassen, uitbreiden of verwijderen. De verhuis gigant behoudt zich het recht voor om deze wijzigingen zonder kennisgeving door te voeren.

Wilt u meer informatie betreft bouwgerelateerde websites? Kijk dan naar de onderstaande linkjes.

Sloop-concurrent.nl
Sloop-gigant.nl
Stucadoorgigant.nl 
Multiconcurrent.nl
Tuinmanconcurrent.nl